סקר

iiolan

New member
סקר

שלום לכולם! אני בודקת כיוון חדש ומבקשת את עזרתכם בסקר קצר הבא : 1. כמה עמדות מחשב יש בעסק ? 2. האם אתם משתמשים במוצרי MICROSOFT OFFICE 3. אילו ידעת כי קיים מוצר זהה וללא תשלום האם היית שוקל לעבור לחבילת תוכנות אחרת? 4.האם היית משקיע בהכשרת הצוות לרגל המעבר לתוכנות החופשיות? 5. האם אתה מודע לפעילות של ארגון ה- BSA? אני מודה לכם על כך שהקדשתם כמה דקות מזמנכם לענות על השאלות. ניתן ליצור קשר במייל [email protected]

Boojie

New member
לא, לא, תסתכלי בחתימה.

"רוצים לשלם לי כדי שאבוא לעסק שלכם ואלמד אתכם איך להתקין אופן אופיס ואז אלמד את העובדים שלכם איך להשתמש בה?" אגב, מהמעט שניסיתי את אופן אופיס, נראית אחלה חבילה, פרט לעובדה המצערת שיש לה קשיים לקרוא כמו שצריך כמה אלמנטים של וורד מהסוג שדווקא לי חיוני ביותר, כמו טבלאות וכאלה. בעסה.

טרודי

New member
יתכן שזה שופר בגרסא האחרונה

אני לא ממש עוקבת, אבל ראיתי כותרת ב-ynet שהם לקחו את הקדם-הפצה של 2.0 (נדמה לי) לנסיעת מבחן ו"יש למה לצפות". או משהו כזה.

Kiru

New member
בפעם האחרונה שבדקתי היו שם כמה

באגים קטנים ובלתי-נסבלים עם העברית. חוסר יכולת למספר רשימות ע"פ הא-ב, למשל.

טרודי

New member
וגם קצת און-טופיק

"רוצה X?" פירושו לרוב "מה תתני לי בשביל X?" לפחות בעולם הציני שלי. היה לי ברור שהיא לא עושה את הסקר מסיבות אקדמיות. חשבתי שהתרגום המקוצר שלי הבהיר את זה. כנראה שלא.

iiolan

New member
הסקר בהחלט לא אקדמי../images/Emo13.gif

ואילו היה כזה- הייתי מציינת בשמחה. אני עוסקת בהדרכה שנים רבות וכעת פתחתי עסק משלי ואני בודקת כיוונים נוספים. חשוב היה לי לקרוא את ההתיחסות שלכם ל OPEN OFFICE - מדובר בחבילה הנ"ל. הרושם שקבלתי מכם - שאתם לא זקוקים לשרותיי - וטוב שכך, אני שמחה שיש אנשים שלא מפחדים מהמחשב, אבל שם מחוץ למשרד שלכם יש עוד כמה טונות של אנשים שאם מחליפים להם את צבע הENTER הם מקבלים חום - ועם כאלה אני עובדת בהצלחה רבה. תודה על הענות.

למעלה