הא-הא!!!!
ל לימונדה New member 6/9/05 #34 לא לא מאפין, אנחנו עוד... נדפוק את המערכת, נעשה טירונות באותו בסיס ונשתלט על העולם מואעהאעהעהאהאהאהאהאהאה! *צחוק מרושע.... דה!* (וזה יהיה... הוי! נורא, נורא!) LOLLL הא-הא!
לא לא מאפין, אנחנו עוד... נדפוק את המערכת, נעשה טירונות באותו בסיס ונשתלט על העולם מואעהאעהעהאהאהאהאהאהאה! *צחוק מרושע.... דה!* (וזה יהיה... הוי! נורא, נורא!) LOLLL הא-הא!
ש שריטה מלנכולית New member 4/9/05 #24 אממ.. 8- 9 ככה. עוד שבוע. מהיום. מצד אחד אני מתהמתה להתגייס, אני בת 19 כבר [תודות לש"ש שעשיתי], כל החברות שלי כבר עמוק עמוק בצבא.. זה נותן חשק. ומצד שני.. גאד דאמט, כמה שזה קרוב! :[
אממ.. 8- 9 ככה. עוד שבוע. מהיום. מצד אחד אני מתהמתה להתגייס, אני בת 19 כבר [תודות לש"ש שעשיתי], כל החברות שלי כבר עמוק עמוק בצבא.. זה נותן חשק. ומצד שני.. גאד דאמט, כמה שזה קרוב! :[
כ כרמית וזהו New member 6/9/05 #29 תגידי ../images/Emo2.gif היית פעם בפורום עברי לידר כי אם כן אז את נוסטלגית עבורי
R Ron Da Chron New member 5/9/05 #27 5 - אני עדיין לא סגור על עצמי אני מאוד נהנה מהחופש ולא בא לי שיגמר אבל אני גם מצפה בקוצר רוח לגיוס ולקורס שאליו אני מיועד ...
5 - אני עדיין לא סגור על עצמי אני מאוד נהנה מהחופש ולא בא לי שיגמר אבל אני גם מצפה בקוצר רוח לגיוס ולקורס שאליו אני מיועד ...
A AcE666 New member 5/9/05 #28 10. כל כך משעמם. מילא אם הייתי חורש ת'ארץ עם תרמיל, כמו שרציתי לעשות, אבל כולם התגייסו ואין עם מי ):