סקר<!

Finally3

New member
סקר<!

מאוהבת? חיה בזוגיות? בגדו בך בעבר? בגדת? האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? מה התכונה שהכי אהבת אצלה? אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?

עונה ../images/Emo98.gif

מאוהבת?
חיה בזוגיות?
בגדו בך בעבר?
בגדת?
האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים?
יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?
כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך?
חצי שנה. מה התכונה שהכי אהבת אצלה?
לא יודעת. אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?

עונההההההה

מאוהבת?מאוד... חיה בזוגיות?כןןןןןןןןן :) בגדו בך בעבר?לא בגדת?כן :/ האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים?תלוי... לא יודעת... יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?מאודדדד כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך?עדיין... שנתיים ו4 בלי עין הרע מה התכונה שהכי אהבת אצלה?עדיין אוהבת... הכל... אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?עדיין ביחד בלי העין הרע

מי את? ../images/Emo11.gif

מאוהבת? ... חיה בזוגיות? לא. בגדו בך בעבר? אני מחשיבה את זה כבגידה. בגדת? בעבר, בבנים. האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? לא. יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? כן. כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? שאלה טובה |: מה התכונה שהכי אהבת אצלה? אצל מי? אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר? אולי... אבל עם מי? /:

עונה../images/Emo66.gif

מאוהבת? לא בידיוק חיה בזוגיות? לללא בגדו בך בעבר? לא שידוע לי בגדת? לללללא האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? אין סיכוי יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? כן כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? עם בחורה? 8 חודש מה התכונה שהכי אהבת אצלה? הכול אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר? חחחח כן

MIAMI BITCH

New member
שנים לא עניתי לסקר,התגעגעתי!../images/Emo34.gif

מאוהבת?
לא אבל מתה שוב להיות, איפה את נסיכה על ג'יפ לבן? חיה בזוגיות?
לא בגדו בך בעבר?
לא בגדת?
מי אני?? לעעעע ממש לא יפה לעשות דברים כאלה האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים?
יש מצב אם זה סקס נטו. יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?
מבחינת נאמנות כן, מבחינת חברות..ברור אמות על חברות שלי! כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך?
שנתיים וחצי מה התכונה שהכי אהבת אצלה?
נאמנות ללא עוררין. אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?
הסתיים, אנחנו בקשר בעיקרון רק שלאחרונה אני לא עונה לה :) חחחח.
כל טוב בין הרגלים.. ונוש..מצטערת שאת לא בסקר אני לא אשמה שאת לא רוצה להיות אשתי החדשה..חחחח..חסר לך רק הג'יפ הלבן..סתאאםםם..מתגעגעת :)

../images/Emo47.gif

מאוהבת
ברוך השם לא.
חיה בזוגיות
כנ"ל..
בגדו בך בעבר
כן
בגדת
לא.
האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים
לא
יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות
לא
כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך
שנה וחצי
מה התכונה שהכי אהבת אצלה
זאת שהייתי איתה שנה וחצי
... פשוט ידעה לאהוב אותי עד הסוף ולתת לי בלי תנאים.
אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר
כן כפרה עליה

קצרררר.....

מאוהבת: ממממממ....... חיה בזוגיות: צצצצצ....... בגדו בך בעבר: ככה זה הרגיש.... בגדת: בחחחחחחיייייםםם ללללאאאאא האם תהיי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? גם לא מחוצה לה..... יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? אפילו כמה.... כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? חחחחחחחח מה התכונה שהכי אהבת אצלה? ....... אם זה הסתיים האם נשארתם בקשר? לא

Feel The Sun

New member
עונהההה מבמבהההה

מאוהבת? לא יודעת :/ חיה בזוגיות? אמממ נו מה זאת השאלה הזאת? לא ברור בימים האחרונים בגדו בך בעבר? לא בגדת? אמממ לא חח האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? לא יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? כן, באף או מורני :/ כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? 8 חודש מה התכונה שהכי אהבת אצלה? מצחיקה אותייי אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר? יאפ

עונה :)

מאוהבת?
כן :( חיה בזוגיות?
לא בגדו בך בעבר?
לא יודעת :ן בגדת?
לא! האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים?
ממש לא יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?
בהחלט כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך?
שלושה חודשים מה התכונה שהכי אהבת אצלה?
רגישות אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?
כן

עונהה

מאוהבת? איכסה לא! חיה בזוגיות? לא בגדו בך בעבר? לא דעת בגדת? לצערי האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? לא!!! יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? כן כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? שנה וחודשיים מה התכונה שהכי אהבת אצלה? הכל אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר? און אנד אוף...

../images/Emo15.gifגם אני עונה..

מאוהבת?
לא.. חיה בזוגיות?
טראומה.. והלם תרבות לכל החיים.. בגדו בך בעבר?
כן.. בגדת?
כן.. האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים?
מה פתאום! יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?
מממ.. וואלה לא! כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך?
(רציני) שנה וחצי מה התכונה שהכי אהבת אצלה?
ממ.. היא פשוט אהבה.. אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?
בקטנה..

עונהנהנהנה פיי שנים לא הייתי פהה

מאוהבת? לוידעת חיה בזוגיות? לא כרגע בגדו בך בעבר? כן =\ בגדת? לא האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים? ממש לא יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות? נראה לי *מהרהרת* כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך? 3 וחצי חודשים מדהימים מה התכונה שהכי אהבת אצלה? ממממ [למי את מתכוונתת?? - אני פשוט יענה בלי טאקט] כנות והקשבה... אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר? מה אני והאקסית? כן.. חיחיחי איזה סקר מוזרררר ברמותתת!!! יום טוב לכולןןן =]

עונההההה וטסה השבוע לאיטליההה

מאוהבת?
הכי בעולם במושלמת שלי.. חיה בזוגיות?
אכן כן.. בגדו בך בעבר?
אין לדעת, אבל אני מאמינה שכן. בגדת?
כן :\ האם תיהי מוכנה לקבל בגידה במערכת יחסים?
לא יש לך מישהו שאת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות?
אישתי כמה זמן ערכה המערכת יחסים הכי ארוכה שלך?
8 חודשים וחצי מה התכונה שהכי אהבת אצלה?
אוהבת בה הכל
אם זה הסתיים, האם נשארתן בקשר?
יחדדדדדדדד לנצח

למעלה