סקר!!!!

../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif עונההה../images/Emo27.gif

|הגדש|1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? מיקי ויהודית 2. איזה זוג אתם הכי שונאים??? רוני וענת
3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר:
מיקי ויהודית,
אירה וגיא
רמי ורונן 4. אירה וגיא.. כי לאירה מגיע!

avitalush2

New member
תשובה

1. מיקי ויהודית 2. את רוני ואת הבת זוג שלו...שכחתי איך קוראים לה 3. אירה וגיא ויהודית ומיקי! 4. יהודית ומיקי, מיקי ויהודית

nitzan 89

New member
עונה:

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?מיקי ויהודית,ורמי ורונן
2. איזה זוג אתם הכי שונאים?ענת ורוני
חושבים שהכל מגיע להם
3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר:רמי ורונן,מיקי ויהודית,וענת ורוני.(אני רוצה את ענת ורוני בגמר רק כדי יחסלו להם ת'צורה) 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר:מיקי ויהודית.שגם ינצחו

עונה..

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? יהודית ומיקי!!! 2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? רוני וענת!! 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... מיקי ויהודית רמי ורונן ואוסנת ומייקל!! 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר.... מיקי ויהודית!!

סיכום../images/Emo26.gif

הזוג הכי נערץ בפורום:יהודית ומיקי..
חביבי הקהל של הפורום הם:אסנת ומייקל..
הכי שנואים בפורום:רוני וענת
המשך לילה(
) נעיםםם..
הילה..

resni4ka

New member
קבלו!!!!

1)הכי אוהבת....את אירישה וגיא ללא ספק...היו להם פה ושם עצבים אבל כולנו בני אדם וזה משחק מלחיץ(חוץ מזה הם ממש לא פונקציה ליד מאיה ושרון...-אני בכלל לא מבינה איך הם עדיין יחד...) 2)הכי שונאת.....את רוני...ענת אצלי עדיין לא ממש ברשימה השחורה...לה עוד יש עתיד ותקווה לא להתקלקל לחלוטין ליד האפס הזה...למרות שאפשר כבר עכשיו לגלות אצלה סממנים של מחלת ה"רוני-פרזיטיה" 3)מצפה לראות בגמר את גיא ואירישה(שולטים!!!!!ללא ספק!) יהודית ומיקי(חמודים ביותר....:) ) רואי ואפרת (יש לי חיבה מיוחדת אליהם....הם כ"כ קלילים...עושים הכל בלי היסטריה וברוח ספורטיבית....) 4)אירה וגיא....כל מילה נוספת מיותרת... PEACE N' LOVE!!!!

resni4ka

New member
תיקון!!!

שכחתי לציין שאם אסנת ומייקל עולים בגלגל ההצלה---->אז זה יהיה פשוט אחלה והתשובה ל-3 היא אירה וגיא-אסנת ומייקל-יהודית ומיקי love ya all

עונה../images/Emo27.gif

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים??????-->מיקי ויהודית! 2. איזה זוג אתם הכי שונאים????-->ענת ורוני 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר...-->מיקי ויהודית,אירה וגיא ואסנת ומייקל 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר....-->מיקי ויהודית!!!

למעלה