סקר!!!!

חננוש

New member
סקר!!!!

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? 2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר....

h a s

New member
אני בקול פקצה:

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? מיקי ויהודית!! לייק דה!! 2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? רוני וענת
3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... את הברית הכי טובה: מיקי ויהודית, שרון ומאיה ורמי ורונן יש לי שאלה איך מבדילים בין רמי לרונן? בהתחלה חשבתי שהנמוך זה רמי ועכשיו בתוכנית של אתמול אמרו שרונן אז אני כבר לא יודעת.. 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר.... ושוב: הברית.

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים
מיקי ויהודית
..רואי ואפרת
2. איזה זוג אתם הכי שונאים
אמממ רוני וענת..\שרון ומאיה... 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר...
מיקי ויהודית,רואי ואפרת,אירה וגיא... 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר....
מיקי ויהודית\רואי ואפרת..

adar cahlon

New member
../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? אסנת ומייקל
2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? רוני וענת!! 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... מיקי ויהודית, אסנת ומייקל
ולא משנה לי עוד.. 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר.... אסנת ומייקל
להגיד שוב?!

גמני עונה :)

. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? יהודית ומיקי ורמי ורונן 2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? המבוגר והאחיינית שלו או מה שהיא לא תהיה 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... ראו תשובה 1 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר.... יהודית ומיקייי

hellgirl1

New member
עונה../images/Emo124.gif

1. איזה זוג אתם הכי אוהבים? יהודית ומיקי 2. איזה זוג אתם הכי שונאים? כאילו דא...רוני וענת
3. זוגות שאתם מצפים לראות בגמר? מיקי ויהודית אסנת ומייקל אירה וגיא 4. זוג שאתם הכי רוצים לראות בגמר? יהודית ומיקי

תגובה לסקר

1.אני אוהבת שלושה זוגות הכי הכי(ארבעה פלוס אסנת ומיקל שהודחו) אני אוהבת מאלה שנשארו: -מיקי ויהודית -אירה וגיא -רמי ורונן 2. הכי שונאת זה שרון ומאיה ורוני וענת 3.הכי מקווה לראות בגמר את הזוגות שאני אוהבת יותר מדי קשה לבחור רק 3. 4.ראה תגובה 3

עונה../images/Emo26.gif

1. אירה וגיא 2. רוני וענת 3. הכי חשוב שאירה וגיא, מיקי ויהודית יעלו לגמר!!!! 4. אירה וגיא

טל גבסו

New member
עונההה

איזה זוג אתם הכי אוהבים? יהודית ומיקי איזה זוג אתם הכי שונאים? רוני וענת 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר: יהודית ומיקי, אירה וגיא והשלישי או עידן ודליה או אסנת ומייקל זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר: יהודית ומיקי

zora955

New member
../images/Emo27.gifעונההה../images/Emo37.gif

1. רואיי ואפרתת.. בעזרתת ה' שאוכלי הגת האלה יזכוו בדירהה 2.רוני וענתתת
3.רואי ואפרת, אירה וגיא, רמי ורונן 4.רואיי ואפרת

flori1

New member
הנה שלייי

איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? מיקי ויהודית!! איזה זוג אתם הכי שונאים???? רוני וענת זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... מיקי ויהודית,אירה וגיא ואוסנת ומיקל זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר....מיקי ויהודית

karin147

New member
עונהה..../images/Emo26.gif

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים??????אנסת ומייקלל.. 2. איזה זוג אתם הכי שונאים????רוני וענת..שרון ומאיה.. 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר...אנסת ומייקל,יהודית ומיקי ואירה וגיא.. 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר....אנסת ומייקללללל..

karin147

New member
רק עכשיו אני שמה לב..סליחהה..

תיקוןןןןןןןן...אסנתתת*** אני כותבת מהר וזה מה שיוצא חח..

SheLinKa16

New member
אמממ...

1. יש לי שני זוגות בטופ. מיקי ויהודית ואסנת ומייקל. 2. אני ממש שונאת את רוני וענת. 3. אני מצפה לראות בגמר את מיקי ויהודית, אסנת ומייקל ואירה וגיא החמודים!! 4. מיקי ויהודית כמובן.

תשובות

1. איזה זוג אתם הכי אוהבים? אסנת ומייקל 2.איזה זוג אתם הכי שונאים? שרון ומאיה 3. 3 זוגות שאני מצפה לראות בגמר: אסנת ומייקל אירה וגיא רואי ואפרת/ מיקי ויהודית 4. זוג שאני הכי רוצה שיהיה בגמר: אסנת ומייקל

עונה

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? מיקי ויהודית
2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? רוני וענת!
3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... רמי ורונן, אירה וגיא, ומיקי ויהודית! (מרמה: גם רואי ואפרת) אבל בעיקרון ה3 הראשונים! 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר.... מיקי ויהודית!!

Puccit

New member
אני חושבת ש.

אוהבים - אירה וגיא, שונאים - מאיה ושרון - 3 זוגות בגמר - אירה וגיא, מיקי ויהודית, רואי ואפרת. זוג שיהיה בגמר - אירה וגיא.

שלייייייי

1.יש שני זוגות שאני הכי אוהבת את אירה וגיא ואת יהודית ומיקי... 2.אני הכי שונאת את רוני וענת במיוחד בגלל רוני 3.אני מצפה לראות בגמר את אירה וגיא יהודית ומיקי ורמי ורונן... 4.הזוגות שאני הכי רוצה לראות בגמר הם:אירה וגיא,יהודית ומיקי,או רמי ורונן או אפרת ורואי

noa8bar

New member
*עונה*עונה*עונה*

1. איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים?????? אסנת ומייקל!! 2. איזה זוג אתם הכי שונאים???? שרון ומאיה / רוני וענת 3. 3 זוגות שאתם מצפים לראות בגמר... אסנת ומייקל, מיקי ויהודית, אירה וגיא 4. זוג שאתם הכי רוצים שיהיה בגמר.... אסנת ומייקל!!!!!!! -------- אסנת ומייקל לברק - כי זה לא ניגמר עד שזה בגמר --------

למעלה