סקר

סקר

כחדש כאן, מעניין אותי לשמוע קצת פרטים לגבי הכותבים האחרים: שם? גיל? מנוי מאז... כותב בצ'ה? ואם כן, מה הניק? ואני אתחיל- נעם, 27, מנוי מ92', BE RED OR BE DEAD.

z dead

New member
נו משעמם לי אז עונה :)

איתן. 23 עוד 23 ימים :) באמת... לא מנוי ...גר בפ"ת אז זה קצת בעיה :) בצ'ה בתור:"עין עצלה"(פרפרזה על עין עקומה של שארס)

אוקי נועם...

אני חיים. (חובש כיפה שחורה) בן ג€)ג€18אבל אני נראה יותר מבוגר) מכיר נועם? אגב יש לך חבר שהוא גם שלי אחד כהן מכיר? לא זוכר את השם הפרטי.

חיים..

במשחק נגד ראשון ראיתי כמה אנשים עם כיפה אבל לא היה לי מושג מי זה אתה.. איפה ישבת בדיוק?

אמרתי לך כבר...

במחצית הראשונה היתי איפה שכולם מעל הטופים. ובמחצית השניה זזתי לצד השני של האולם מרוב ביזיון!

z dead

New member
אני מצטער שאני קטנוני,אבל אני חייב

:) מעל הטופים?! מחלקים במלחה טופי חינם?! סעמו חבל שאני גר בפ"ת,הייתי בא כל משחק! מת על טופי...ועל קוז'י :)

../images/Emo6.gif פעם שנייה

זה לא היה במלחה זה היה בראשון! אגב, הרגע נכנסתי לכרטיס האישי שלך.. עניתי על שאלת הסקר הדרמטית! :) אה וגם ראיתי את התמונה שלך יחד עם האיש ההוא עם השיער הארוך :)

אי אפשר לראות את האיש שלידך

השיער מסתיר לו את כל הפנים. תנבח לו שיסתפר כבר! :) אה ועוד 2 שאלות (תענה בבקשה): 1. למה הורדת את סאבלימינאל מרשימת האנשים שזכאים לחרבון בפה? 2. האם אני ראיתי את אפי בירנבוים מבצע הוריקאנרנה לדון???

z dead

New member
:))

כפרה על האיש עם השיער :) 1.)כי גור שלף ורוחמה אברהם יותר ראויים לחרבון בפה :) 2.)לא ראיתי הוריקאנרנה,אבל ראיתי ממנו קלוזלזיין FROM HELLLLLL!!! :) אני רואה שאתה עוקב בדבקות בשינויים בבלוג שלי :)

z dead

New member
:))

טוב נו...משעמם לי רצח :) אוהב: לא לפי הסדר עדיפויות פשוט מי כן. JBL,קרליטו,יוג'ין :),מיק פולי,קורט אנגל. שונא:סינה,סניצקי(משעמם),בטיסטה,אורטון,הוריקן :). היו כאלה שאהבתי מאוד פעם אבל נהיו מעפנים...כמו אנדרטייקר,מייקלס וכאלה. מי שלך? :)

למעלה