סקר...

manager4ever

New member
סקר...

מה לדעתכם המנג'ר הכי טוב? 1.פוטבול מנג'ר 2.cm5-בגלל המסורת 3.טוטאל קלאב מנג'ר

OFIR 10

New member
יש לך טעות אחת עקרונית בסקר

אם כבר -בגלל המסרות- אז FM, מכיוון שה FM הוא המשך של סדרת ה CM ולא CM, שרק שמרה על השם. אז התשובה שלי היא פוטבול מנג'ר- בגלל המסורת ובגלל האיכות

manager4ever

New member
לי דווקא אמרו אחרת...

לי דווקא אמרו של-cm יש יותר מסורת. הרבה גם אמרו שבמשך השנים cm הצליח יותר ורק השנה נהיה פוטבול עדיף על cm

OFIR 10

New member
../images/Emo26.gif

בשנה שעברה לא היה משחק שקוראים לו FM, היה רק משחק שקוראים לו CM. שתי החברות שייצרו את ה CM, אידוס וספורט אינטראקטיב התפצלו בגלל חילוקי דעות והשם בלבדנשאר אצל חברת אידוס. זאת אומרת שמלבד השם, CM 05 הוא חדש לחלוטין. FM הוא זה שנשאר עם כל הדטה בייס והוא אותו CM ישן ומוכר (וטוב) שאנחנו מכירים

nWkobi

New member
טוטאל קלאב בלי לחשוב פעמיים

זהו המשחק עם הממשק הטוב ביותר,וסיכויי ההצלחה הטובים ביותר

Thierry Henry

New member
אתה מתכוון

המשחק הכי לא ריאלסטי, לא הגיוני והמשחק שמחלק אליפויות בחינם על כלום. בקיצור, משחק למי שמחפש לקחת 10 אליפויות ב10 עונות עם הפועל כפ"ס ובסופו של דבר להיות הכי עשיר במשחק.

nWkobi

New member
תתפלא

אבל אני לקחתי 5 אליפויות ב-5 עונות עם מכבי חיפה וזה התחיל בהרבה עבודה קשה על הנוער ועל מכירות.

FM 2005

בלי להסס. למרות שהבנתי שיש בטוטאל קלאב יותר פרטים (ואני ממש לא חושב ככה) הוא יותר הזוי ורחוק מהמציאות.

manager4ever

New member
לדעתי טוטאל

אתה הולך למסעדות עם שחקנים מחלק להם פקודות במקלדם מדבר איתם,יש מחנה אימונים,יש פרשנים במשחקים יש ראיונות עם שחקנים אחרי המשחק יש עיתון שיוצא פעם בחודש... תשאל אנשים שיש להם טוטאל והם יגידו לך מה יש שם...

The Bz

New member
אמרת את הרוב:)

אבל זה לא כיף בכלל=\ זה נהיה לי כבר קל וניסיתי את כל דרגות הקושי:\ עברתי ל fm

manager4ever

New member
מתי עזבת?

מתי עזבת?את טוטאל קלאב? תאמינו לי הכי טוב ומשתלם להיות מאמן במציאות יותר מאשר במנג'ר...

The Bz

New member
אני עוד לא עזבתי

שזה יסיים להוריד לי אני יעזוב=]

למעלה