~סקר~

../images/Emo47.gif

מה השעה עכשיו
08:04
תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח
1.8
צבע מועדף
פינק
מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך
ה-כ-ל
ובפנימיות
כנ"ל... אני מושלמת
אישה שלא הייתה ולא נבראה כמותה אף פעם..
מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך
שהכל כל כך יפה שאני לא יודעת על מה להסתכל במראה... חחחח סתם
הממ.. נראה לי את הברכיים שלי.
ובפנימיות
שאני לוקחת יותר מדיי ללב.
איך נראה השיער שלך עכשיו
עכשיו בשניות אלה
קוקו גבוה אסוף (וורוד)
את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך
כה..
את גבוה או נמוכה
נמוכה
160 ===ב24 השעות האחרונות===
הייתה לך שיחה רצינית
כן... וחבל שהיא לא מבינה
חיבקת מישהו
כן.
צחקת
חחח כן, על מושית אישתי הצולעת.
גרמת למישהו לצחוק
כה..
הרגשת טיפשה
כן, כשאח שלי שפך לי את הלב ולא ידעתי מה להגיד..
התקשרת למישהו
בטח למלא אנשים
מישהו התקשר אליך
כנ"ל..
התגעגעת למישהו
הממ וואלה לא . ===האם..===
היית רוצה לגור במקום אחר
כן.. וזה יקרה ב 1.8
את מאמינה באלוהים
אני מתחילה לפקפק באמונות שלי (שהם היו לא להאמין )..
את מאמינה בגורל
כן
את רגישה לדגדוגים
כן
===האם אי פעם===
בכית על בת
על בת לא, על בחורה כן
בן
לא.
נזרקת ע"י מישהו
כן
מישו בגד בך
כן.
היית מאוהבת
כן אבל לא ממש
שיקרת
כן, נו מה אני יעשה... כולם משקרים לפעמים.
התגעגעת למישהו
ברור אני תמיד מתגעגעת לדיקלה.
נישקת בנים
כן
נישקת בנות
כן
רצית להיות המין השני
כל חודש כשאני במחזור..
נשבר לך הלב
כן.
התחרטת על דברים שעשית
כן.
אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות
לא בגלל שאני אוהבת אותו/ה, אלה אולי בגלל שקרה ביננו משהו רע.
חשבת להתאבד
כן.
עישנת סמים
כן.
עשית אמבטיית קצף
כן.
אכלת סבון
לא.. חחח אבל אח שלי שהייתי קטנה רצה לעבוד עליי שסבון זה שוקולד לבן כדי שאני אקח ביס ולא האמנתי לו אז הוא דפק בזה ביס ענקקקקק מול הפרצוף שלי
פחדת מהחושך
כן.
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה
כן.
ניסית דיאטה
כן.
בכית בסרט
כן.
הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל
<i

../images/Emo47.gif המשךךךך

הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל
לא.
נרדמת בשיעור
כן
נכשלת במקצוע
ברור ==האיש האחרון ש..===
ישן במיטה שלך
ידיד שלי
ראה אותך בוכה
רותם
הלכת איתו לסרט
לא זוכרת
שלח לך אי-מייל
אח שלי
אמר לך שאת חשובה
בר
ראית אותו בטלויזיה
עופר שכטר השווה
נגע בך
לא עניינכם
הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה
מתבאסת שאין לי כוח ללכת לעבודה.
הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון
מדברת איתה..
איזה יום הכי טוב בחיים שלך
הוא יקרה ב 1.8
איזה יום הכי גרוע בחיים שלך
זה קרה כבר לפני 7 שנים
ממה את הכי פוחדת
להיות לבד. (לא מבחינת זוגיות)
מה השעה עכשיו
08:22
יאללה עפתי לעבודה שיהיה לכולן יום וורוד

daa21

New member
עונה ....

מה השעה עכשיו : 9:30 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח : 22.7.05 צבע מועדף : לבן , ורוד , תורקיז , זהב. מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך : את פניי היפות , השיער . ןבפנימיות : את טוב ליבי , לעזור ולשמח אנשים . מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך : את הבטן , ואת הכתפיים . ובפנימיות : אני מתעצבנת מהר , מאוד אימפולסיבית , רגישה ,לוקחת ללב . איך נראה השיער שלך עכשיו : ת'אמת ? מדהים אני חולה עליו יומיים אחרי הפן הוא הכי פצצה ועוד בצהריים הוא בוהק ונוצץ . את אוהבת את כתב היד שלך : ממש לפעמים . את גבוהה או נמוכה : נמוכה . ב24 השעות האחרונות היתה לך שיחה רצינית : היתה יכולה להיות בכיף רק שהפרטנר שלי זרם עם השיחה ואילו אני התעופפתי אתה . חיבקת מישהו : את הפרטנר שלי לסקס צחקת : הוא הצחיק אותי באמצע סקס גרמת למישהו לצחוק : לפרטנר שלי לסקס אחרי הסקס ( חחח כמה סקס ) הרגשת טיפשה : כן בשיחת טלפון אתמול עם מישהי .( חפיף לא רציני) התקשרת למישהו : אל זאת מהשאלה הקודמת . מישהו התקשר אליך : הפרטנר שלי לסקס התקשר לומר שהיה לו הכי מדהים בעולם ושכמה הוא רוצה עוד .... (שינוח) התגעגת למישהו : בוודאי לזאת שאני מטורפת עליה אתן לא יודעות איזה הורסת היא . האם את רוצה לגור במקום אחר : ת'אמת שלפעמים כן למרות שאני גרה בסביבה מאוד נוחה , יוקרתית , דינמית ,ושיקית , לפעמים יש לי צורך עז פשוט לעבור למקום אחר . את מאמינה באלוהים : איך אפשר שלא , סוג של אנרגיה . את מאמינה בגורל : בוודאי דברים לא קורים סתם , אין מיקריות ככה אני מאמינה . את רגישה לדיגדוגים : חח כן באמצע הלילה הפרטנר שלי דגדג אותי וניקרעתי מצחוק . האם אי פעם בכית על בת : בצער רב וביגון קודר ,על זאת שאני מתה עליה . נזרקת על ידי מישהו : נראה לי שכן .. מישהו בגד בך : "חברים " ככה לפחות הגדרתי אותם ,עכשיו נותק כל קשר לא פראיירית . היית מאוהבת : אווווואוווו ברור ...כאילו דה ? אולי עכשיו שיקרת : אין אחד שלא משקר אני משתדלת שלא רק שאני ממש חייבת . התגעגת למישהו : לא שאלתם את כבר ? למהממת שלי נישקת בנים : בטח נישקת בנות : כןןן איזה שאלה רצית להיות המין השני : לאא מה אני חולת נפש ??? נשבר לך הלב : פעמים רבות התחרטת על דברים שעשית : בוודאי אבל מטעויות לומדים היום אני לא אעשה דברים שאני מתחרטת עליהם שוקלת לפני כל צעד בכבדות ראש ... פה ושם אני זורמת אבל לא תמיד . אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות : אתמול בכיתי על היפה שלי פשוט הרגשתי שאני חייבת לגוע בה התגעגתי לפרצוץ היפה שלה. חשבת להתאבד : לפני שנה כן ( סיפור ארוך ) עישנת סמים : בקושי גראס עשית אמבטיית קצץ : לפני הרבה זמן בבית מלון אכלת סבון : חחחחח לאאאאא. פחדת מהחושך : ממש לפעמים . אותי החושך מרגיע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה : יש מצב אבל לא שזכור לי . ניסית דיאטה : כל האפשרויות הקיימות , ניסיתי הכל . בכית בסרט : יצא לי דיי הרבה הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל : ניגעלתי כן הקאתי לא . נרדמת בשיעור : בזמנו שלמדתי בתיכון הייתי מרבה להירדם בכיתה , בקפיטריה , ואפילו בספסל הלימודים . נכשלת במקצוע : מתמטיקה כמו כולם . האיש האחרון שישן במיטה שלך : אף אחד לא מתקרב למיטה שלי . ראה אותך בוכה : לאאאאאא ולא הלכתי איתו לסרט , שנה לא הלכתי לסרט ובטח שלא עם האחרון . שלח לך אימייל : הפרטנר לסקס אמר לך שאת חשובה אחחח כן ראית אותו בטלויזיה : בחייאת ,זה סלב זה ? למרות שיש לו את הלוק .. נגע בך : השתגלנו כל הלילה ... הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה : חוזרת לישון איזה יום הכי טוב בחיים : אוהבת את שישי בעיקר איזה יום הכי גרוע החיים שלך : יום ראשון ממה את פוחדת : ממי שעשתה את הסקר ... השעה כעת היא 10 וארבעים

והינהההה עוד סקר

מה השעה עכשיו? 2:53 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח? אין כזה צבע מועדף? שחור מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך? עינים ובפנימיות?האופי מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך?אין כזה דבר ובפנימיות?לפעמים אני רעה מידי וזה מגעיל איך נראה השיער שלך עכשיו?כמו הצרות שלי את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן את גבוה או נמוכה?באמצע ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כןן צחקת?כןן גרמת למישהו לצחוק? כןןן הרגשת טיפשה? גםם התקשרת למישהו? כן מישהו התקשר אליך? כןן התגעגעת למישהו? כןן ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר? מאוד...אאאא איטליההההה את מאמינה באלוהים? כן את מאמינה בגורל? חחח כן את רגישה לדגדוגים?לללא ===האם אי פעם=== בכית על בת? כן פעם אחת..מעצבים! בן? כן נזרקת ע"י מישהו? לא מישו בגד בך? לא היית מאוהבת? כן שיקרת?כן התגעגעת למישהו? כן נישקת בנים? כןן נישקת בנות? לא רצית להיות המין השני? לייק ראם אז כןן נשבר לך הלב?כן וחיסרתי אותו מחדש התחרטת על דברים שעשית?לא אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות?לבכות מרוב אהבה?לא חשבת להתאבד? ממש לא עישנת סמים?כן עשית אמבטיית קצף? בוודאייי אכלת סבון?לא פחדת מהחושך? לאא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן ניסית דיאטה? כן בכית בסרט?כן הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל?לא נרדמת בשיעור?תמיד נכשלת במקצוע? כן ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך? סוד ראה אותך בוכה?דידי הלכת איתו לסרט?פוייי ממזמןןןן שלח לך אי-מייל?סתמו אמר לך שאת חשובה?לפניייי...בידיוק 6 שעות ראית אותו בטלויזיה?לא נגע בך?לאאא הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה? מקללת הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מקללת איזה יום הכי טוב בחיים שלך?שקניתי ת'אופנוע שלי איזה יום הכי גרוע בחיים שלך?שמכתי אותווו ממה את הכי פוחדת?מהפגיעה...(20 שנה אני מכחה לה והיא עוד לא באה)חחח מה השעה עכשיו?3:00 שלללום על ישראללל

אתה אמרת בבה לובההה

מה השעה עכשיו?וואלה 22:05 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח?15.7 רישפוןןןןןןןןןןן צבע מועדף? לבן מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך?שפתיים תחת עיניים ובפנימיות?איבריטינג כאילו כזה שיאוווווווו מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך?די נו אני אוהבת הכוללל ובפנימיות?אולי קנאות איך נראה השיער שלך עכשיו?עשיתי צמהההההה חחחחח את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? אכן אכן את גבוה או נמוכה?דרדסאטלההההה ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית?אכן חיבקת מישהו? איוה צחקת?דהההההההה גרמת למישהו לצחוק?כההה חחח הרגשת טיפשה? כה התקשרת למישהו? כה מישהו התקשר אליך?אכןןןן התגעגעת למישהו? :( מאוד ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר?איווההה את מאמינה באלוהים? בטחחחחח את מאמינה בגורל? כןןןןן את רגישה לדגדוגים?כהה:) ===האם אי פעם=== בכית על בת? אכן בן? גם כן נזרקת ע"י מישהו?לא דעת אם זה זריקה ...אבל... בוא נעזוב את זה בנתיים מישו בגד בך? לא שני יודעת היית מאוהבת? אכן כן לצערי שיקרת?כן אבל שקרר לבןןן חיחיחי התגעגעת למישהו? איך שכןןןןןןןן נישקת בנים? כה נישקת בנות? לא אני סטרייטיתתתת רצית להיות המין השני? בעעעע בולבוללללללללל נשבר לך הלב?
התחרטת על דברים שעשית? "מתחרטת על טעויות" אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות? כן חשבת להתאבד? ממממ....כה:( עישנת סמים?חחחח אנ נגדדדדדדדדד קרחנות וכדומה.... עשית אמבטיית קצף? כהה איזה כיףף זהההה אכלת סבון?לייסטרר זה מה שחסר לי.... אולי חום שעשוי מסבון אבל..לעעע פחדת מהחושך? לא ניראה לי אבל יש מצב....זיכרוני מטעני השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? הבסר נמק פרט הדגם ניסית דיאטה? איוה עילק בכית בסרט?כהההה הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל?כן נרדמת בשיעור?חחח רגיל אצלי אחרי דבקה נכשלת במקצוע?לא כפרע כפרע אני איינשטיין ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך? שירי המוכחשתתתתתתתתתתתתתתת ראה אותך בוכה?סיוון מעטייההה הלכת איתו לסרט?בבית גם נחשב? חח המשפחה המאמצת שלי חחח שלח לך אי-מייל?אויש נווו אמר לך שאת חשובה?הילה.. ראית אותו בטלויזיה?אנערפ אחטי נגע בך?ממממ.... לא מגלה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה?מוציאה תעצבים על סיוון מכינה נס ומעשנת סיגריה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?שותה כוססית...הרגל מהאימא החדשה איזה יום הכי טוב בחיים שלך?היו היו... איזה יום הכי גרוע בחיים שלך?אחחחחחחחחחחח כואב לי הכוססס חלאססס ממה את הכי פוחדת?אלוהים וחרקים מגעילים בעעעעעעעעעע מה השעה עכשיו?22:14 סלאמתקקקקקקקקקקקקק

גם אני

מה השעה עכשיו?12:07 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח? 2.8 צבע מועדף?סגול מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך? כלום.. ובפנימיות?סבלנות שבי.. מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך?לא אוהבת הכל ובפנימיות?את הטוב לב שבי.. איך נראה השיער שלך עכשיו?ארוך עד הברכיים.. כולה שערה וחצי יש לי את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן.. את גבוה או נמוכה?גבוה ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית?כן.. כל הלילה חיבקת מישהו? ברור צחקת?כן.. גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפשה? במוצאי שבת הרגשתי טיפש התקשרת למישהו? כן מישהו התקשר אליך? כן.. התגעגעת למישהו?ברור ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר? במושב.. את מאמינה באלוהים? ברור את מאמינה בגורל? כן את רגישה לדגדוגים?כן ===האם אי פעם=== בכית על בת? כן בן? לא נזרקת ע"י מישהו? כן מישו בגד בך? כן היית מאוהבת? ברור שיקרת?כן התגעגעת למישהו? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן רצית להיות המין השני? היו מצבים.. נשבר לך הלב? כן התחרטת על דברים שעשית?כן אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות? כן חשבת להתאבד? כן עישנת סמים?מה זה סמים?.. עשית אמבטיית קצף? כן אכלת סבון?לא פחדת מהחושך? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא ניסית דיאטה? כן בכית בסרט?כן הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל?כן נרדמת בשיעור?כן נכשלת במקצוע?במקצוע החיים ניכשלתי.. ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך? האחיין שלי ראה אותך בוכה?אבא הלכת איתו לסרט?דנה שלח לך אי-מייל?אין לי איי מל אמר לך שאת חשובה?שחר ראית אותו בטלויזיה?מיכל נגע בך?זה סוד.. הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה? מפהקת וחוזרת שוב לישון הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים איזה יום הכי טוב בחיים שלך?לפני שנתיים שעברתי לגור עם האקסית בת"א.. היה כייף.. איזה יום הכי גרוע בחיים שלך?שחזרתי להורים.. ממה את הכי פוחדת?להיות נפשית לבד.. מה השעה עכשיו?12:14

עונה

מה השעה עכשיו?12:54 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח? 3.8.05 צבע מועדף? שחור מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך? שיער ובפנימיות?הומור מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך?חזה? ובפנימיות?עצבנית מידיי! איך נראה השיער שלך עכשיו?מזעזע את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן נחמד. את גבוה או נמוכה?גובהה אבל לא הר אדם רגיל כזה... ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו? כן צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפשה? לא!!! התקשרת למישהו? אמממ... לא שזכור לי מישהו התקשר אליך? כן התגעגעת למישהו? כן ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר? אמממ... כן את מאמינה באלוהים? בטח את מאמינה בגורל? כן את רגישה לדגדוגים?מאוד ===האם אי פעם=== בכית על בת? לצערי הרב כן... ועוד למישהי שלא שווה את זה! בן? כן נזרקת ע"י מישהו? לא מישו בגד בך? לדעתי כן היית מאוהבת? כן שיקרת?כן התגעגעת למישהו? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן רצית להיות המין השני? לא נשבר לך הלב? כן התחרטת על דברים שעשית?על כמה דברים כן.. אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות? כן חשבת להתאבד? יצא לי לחשוב על זה כמה פעמים כן.. עישנת סמים?
חחח עשית אמבטיית קצף? כן אכלת סבון?לא פחדת מהחושך? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח לא ניסית דיאטה? לא בכית בסרט?כן הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל?כן נרדמת בשיעור?כן נכשלת במקצוע?
במקצועות לא מקצוע ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך? מה אכפת לך ראה אותך בוכה?מישהי הלכת איתו לסרט?אוי שנים לא הלכתי לסרט שלח לך אי-מייל?לא נראה לי שיש לי מייל בכלל אמר לך שאת חשובה?היא ראית אותו בטלויזיה?אממ.. נגע בך?היא הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה? שוטפת פנים הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? ראש
איזה יום הכי טוב בחיים שלך?שהכרתי תבחורה הכי מדהימה בעולם. איזה יום הכי גרוע בחיים שלך?שהבנתי שהבחורה שאהבתי הפכה להיות האויבת הכי גדולה שלי ממה את הכי פוחדת?מכלום מה השעה עכשיו?12:00

LiDorrr

New member
עונהנהנה

מה השעה עכשיו? 18:24 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח? 22.7 צבע מועדף? אדום שחור ולבן מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך? שפתיים כנראה ובפנימיות? עקשנות מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך? חזה וצדדים ובפנימיות? רגישות? חחח ממש איך נראה השיער שלך עכשיו? פזור את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? הוא פסדר את גבוה או נמוכה? לא גבוהה ולא נמוכה ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? אממ כה אבל חיבוק קטן כזה של שלום וביי צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפשה? לא אני יודעת שאני חכמה!
התקשרת למישהו? לא מישהו התקשר אליך? כן התגעגעת למישהו? כה ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר? אחרי שאני והפאדיחול ישנו אצל רון בת"א ממש בא לי להשכיר שם דירה את מאמינה באלוהים? כן את מאמינה בגורל? נדמה לי שכן את רגישה לדגדוגים? לא ממש ===האם אי פעם=== בכית על בת? כן בן? לא נזרקת ע"י מישהו? לא מישו בגד בך? לא היית מאוהבת? כן שיקרת? כן התגעגעת למישהו? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן רצית להיות המין השני? כן, כל הילדות שלי בערך חח נשבר לך הלב? כן התחרטת על דברים שעשית? כן אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות? כן חשבת להתאבד? כן עישנת סמים? כה עשית אמבטיית קצף? כה אכלת סבון? לא פחדת מהחושך? יש מצב השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא ניסית דיאטה? כה בכית בסרט? כה הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל? לא נרדמת בשיעור? כה נכשלת במקצוע? כה ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך? חצי עולם ישן לי במיטה חח אנערף מי אחרון ראה אותך בוכה? סבתא שלי הלכת איתו לסרט? אמא שלי שלח לך אי-מייל? ענבר אמר לך שאת חשובה? אני מעדיפה לא לענות חח ראית אותו בטלויזיה? צה"לל נגע בך? אורן הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה? בודקת מה השעה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? עוצמת עיניים חח איזה יום הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה ימים טובים איזה יום הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה ממה את הכי פוחדת? יש משהו האמת מה השעה עכשיו? 18:19

ליסה עונהההההההההההההההההה

מה השעה עכשיו?9.59 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח? שישי הזה צבע מועדף? כחול או שחור מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך? פנים ובפנימיות?מפונקת קשות מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך?אממ...אין דבר כזה ובפנימיות?סלחנית איך נראה השיער שלך עכשיו?שיער שחור משו לפניםםםםםםםם את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?יסססס את גבוה או נמוכה?באמצע.. ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפשה?לא כזכור לי התקשרת למישהו?כן מישהו התקשר אליך?יסססס התגעגעת למישהו? אני נמצאת ליד משהי שנורא געגעתי ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר? אממ..מהתחלה שיהיה משהו קבוע ואז נדבר את מאמינה באלוהים? כה את מאמינה בגורל?כה את רגישה לדגדוגים?ככה ככה ===האם אי פעם=== בכית על בת?כה בן? כה נזרקת ע"י מישהו? אולי מישו בגד בך? יסססס היית מאוהבת?יסס שיקרת?שקר לבן בלבד..*לא יודעת לשקר* התגעגעת למישהו? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן רצית להיות המין השני?לא נשבר לך הלב?אממ.. התחרטת על דברים שעשית?הרבה פעמים אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות? אממ..כן חשבת להתאבד?לא משו רציני עישנת סמים?רק עישנתי???חחחחחחח עשית אמבטיית קצף? כן..וגם היום אני עושההההההההההה אכלת סבון?ברור..כל בוקר עם 2 פרוסות לחם פחדת מהחושך? רק מלילית השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניסית דיאטה? יססס בכית בסרט?לא כזכור לי הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל?רק מתוך סאטלה נרדמת בשיעור?ברור נכשלת במקצוע?כן ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך?מעיין ראה אותך בוכה?לפני חודש הלכת איתו לסרט?מעיין שלח לך אי-מייל?לא בודקתתתתתת אמר לך שאת חשובה?מעיין היום ראית אותו בטלויזיה?שיר שלנו נגע בך?מ-ע-י-י-ן הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה? בימים האחרונים..רואה ת'פרצוף של מיני ביבי(מעיין) הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מתנשקת עם מעיין איזה יום הכי טוב בחיים שלך?ביום שבו נולדתי איזה יום הכי גרוע בחיים שלך?ביום שאני אמות ממה את הכי פוחדת?חיידק העונה לשם קבוק מה השעה עכשיו?9.04

o n m y o w n

New member
רק כי נורא נורא נוראאאאא משעמם לי

מה השעה עכשיו? 11:59 תאריך שאת מצפה לו בקוצר רוח? 28/7 צבע מועדף? שחור מה את הכי אוהבת בחיצוניות שלך? עיניים ובפנימיות? נתינה מה את הכי לא אוהבת בחיצוניות שלך? חזה ובפנימיות? רגישות יתר איך נראה השיער שלך עכשיו? אסוף את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך? כן את גבוה או נמוכה? גבוהה ===ב24 השעות האחרונות=== הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפשה? לא התקשרת למישהו? כן מישהו התקשר אליך? כן התגעגעת למישהו? כן ===האם..=== היית רוצה לגור במקום אחר? כן את מאמינה באלוהים? כן את מאמינה בגורל? כן את רגישה לדגדוגים? כן ===האם אי פעם=== בכית על בת? כן בן? כן נזרקת ע"י מישהו? כן מישו בגד בך? לא שידוע לי היית מאוהבת? כן שיקרת? כן התגעגעת למישהו? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן רצית להיות המין השני? לא נשבר לך הלב? כן התחרטת על דברים שעשית? כן אהבת מישהו כ"כ שזה גרם לך לבכות? כן חשבת להתאבד? כן עישנת סמים? כן עשית אמבטיית קצף? כן אכלת סבון? ??? פחדת מהחושך? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ברור :) ניסית דיאטה? לא בכית בסרט? כן הקאת בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל? לא נרדמת בשיעור? כן נכשלת במקצוע? כן ==האיש האחרון ש..=== ישן במיטה שלך? אישתי (עדי) ראה אותך בוכה? עדי הלכת איתו לסרט? עדי שלח לך אי-מייל? עדי אמר לך שאת חשובה? עדי ראית אותו בטלויזיה? מממממ...לא זוכרת נגע בך? אמא, כשהיא העירה אותי הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה? מתקשרת לעדי הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מדברת עם עדי איזה יום הכי טוב בחיים שלך? היום שהכרתי את עדי איזה יום הכי גרוע בחיים שלך? כשאמא גילתה ממה את הכי פוחדת? מוות מה השעה עכשיו? 12:02

קצת הרבה באיחור..אבל עונה

קודם כל לפניי שאני עונה..חייבת להגיד חחח סליחה על האיחור ועל ההצתה המאוחרת! זה הכל בגלל הצבא! תאשימו אותו! 1. מה השעה עכשיו? 16:02 2. תאריך שאני מצפה לו? 31.7 ...היומולדת שלי..חחח כן כן מזל טוב לי 3.צבע מועדף? אדום ולבן 4. הכי אוהבת בחיצוניות? כלום !! חח סתם סתם...עיינים 5.בפנימיות? רגישות 6.הכי לא אוהבת בחיצוניות? חחחח זו נקודה מאוד רגישה!! השניצלים שלי בצד חחחח ובפנימיות הכי לא אוהבת? סנובית למי שבא לי להיות 7.השיער שלי איך נראה? קצת שטוח למקצת..חחחח כל היום אני עם כובע אז זה השטיח לי את הקוצים חיחיחי 8.אני אוהבת את הכתב יד? כן! בהחלט!! מאוד אוהבת 9.גבוה או נמוכה? גבוהה! 10. שיחה רצינית ב-24 שעות אחרונות? לא! בהחלט לא ...איך אפשר שאני בצבא ועוד בלי פלאפון?!?!חיבקתי?לא! איכס...כל הבסיס הזה? צחקתי?כן..בהחלט.. גרמתי למישהו לצחוק? כן..הרגשתי טיפשה? בהחלט לא! חחח כאילו דההה? למה שאני יהיה טיפשה? התקשרתי לכל הרשימה של הזיכרון בפלאפון הדפוק שלי ..חחח גיליתי שיש לי שיחות יוצאות במשרד בבסיס!!!! חחח חרשתי! 11. התגעגעתי? בהחלט! לאחי הקטן כפרה אני עליו!!! 12. הייתי רוצה לגור במקום אחר? בהחלט! כל מקום רק לא בחור איפה שאני! מאמינה באלוהים!?! לא!!! מאמינה בגורל.. רגישה לדגדוגים? חחחח מאוד!!! מכל דבר קטן אני קופצת 13.בכיתי על בת?כן..בכיתי על בן? לא! נזרקתי? לא. בגדו בי? לא.הייתי מאוהבת? כן ממממ אני חושבת חחחח שיקרתי? חחחחחחח לא! (והנה עוד אחד) התגעגעתי למישהו? עוד פעם שאני אגיד? אחי הקטןןןן נישקתי בנים? כן וזה הדבר הכי דוחה בארץץץ!!! נישקתי בנות? בכמויות! רציתי להיות המין השני? לא!! נשבר לך הלב? המון! התחרטתי על דברים שעשיתי? כן! זה קרה לי המון אהבתי מישהו כ"כ שזה גרם לי לבכות? לא!... חשבתי להתאבד? ברגע זה...שאני במשרד בבסיס זה בדיוק על מה שאני חושבת! עישנתי סמים? כן אבל מזמן..לפני שהתגייסתי... עשיתי אמבטיית קצף? חחחחחחחחחחחח בטח!!! אל תשאלו...פה בבסיס...יש לנו גם סאונה וג'קוזי חדר כושר בכל חדר ...למה לא? אכלתי סבון? יש מצב חחח! עם האוכל שיש פה...עדיף לאכול את זה! פחדתי מהחושך.? לא! השתמשתי באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא! ניסיתי דיאטה? כל הזמן .... בכיתי בסרט? אני חייה בו!! וקורה שבוכים... הקאתי בגלל מישהו שעשה משהו מגעיל? חחחח לא! נרדמתי בשיעור? אממממ לא בדיוק בשיעור אלא במשרד... כן ! בהחלט.. נכשלתי במקצוע? חחחחחח בטח!!! ממש!!! האיש האחרון שישן במיטה שלי? (בבית כאילו?) אהה...ליטל..חברה טובה שלי ...טום בוי..כפרה עלייה ראה אותי בוכה? האקסית שלי שנפרדתי ממנה לפניי שבועיים..היינו ביחד כמעט 9 חודשים.. הלכתי איתו לסרט? ישבנו בבית אצלי ראינו הרבה סרטים אני וחברה שלי...כמה שנים טובות לא הייתי בקולנוע.... שלחה לי אי מייל? לא משתמשת בו בכלל אמרה לי שאני חשובה?האקסית מן הסתם ראיתי איתה טלוויזיה? האקסית! נגע בי? האקסית דבר ראשון שאני עושה שאני קמה? מתעלפת חחחחח זה מה שקרה לי היום איזה יום הכי טוב בחיים שלי? אין כזה! הכי גרוע? התקופה הזאת של הצבא.. ממה אני הכי פוחדת? להיות כישלון מה השעה עכשיו? 16:16

למעלה