סקר

LOVE SIMS 2

New member
סקר

האם אתם מאמינים לתדמית הבריאות שמקדונלדס אימצה לעצמה? נמקו

victoria777

New member
לא

המבורגרים נוטפי שומן וצ'יפס שמטוגן בשמש משומש.מה יש להאמין לזה?

D o o S h a

New member
לא ממש..

אבל זה לא מזיק שהם אומרים שהם השתפרו.. בטוח לפחות משהו אחד מזה קצת נכון.. אז אם כבר במקרים שאוכלים ג'נק, למה שזה לא יהיה קצת יותר בריא? זה לא שאני יתחיל לבוא למקדונל'ס יותר או משהו.. אבל זה נחמדד

Shani276

New member
פחחח לא.

אולי הם שינו פה קצת שם קצת..הורידו מפה שמן משם שמן.. אבל לא,זה עדיין לא אומר שהאוכל שלהם(המבורגרים זה בכלל
)נחשב בריא.

לא...

טוב, אמ.. יחסית לכל ההמבורגרים/הצ'יפסים/ה-וואטאבר האחרים, ייתכן שמק' דונאלדס בריאים הרבה יותר. אבל זה בכל זאת ג'אנק, וזה בכל זאת לא בריא כך ש... לא |:

MissNusha

New member
מקדונלדס=שקרנים

כבר נדפקתי איתם עם הקטע של "מנות צימחוניות" שיעבדו על סבתא שלהם איכס לחשוב שאכלתי את זה!!! אני בחיים לא אכנס למקדונלדס יותר! אפילו לא בשביל גלידה.

Danielle b3

New member
|אוכל../images/Emo31.gif!|

הם עדיין מוכרים
שם את אותו האוכל
המשמין והלא בריא
אז מה אם הם הוסיפו עוד ירקות וסלט
אז מה אם הם החליפו שמן
זה לא משנה..

סינטטית

New member
לא ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

כל החרא הזה זה לא בריא, לא משנה מה. למרות שאני כן אוכלת, זה טעים.

Yaelosh10

New member
../images/Emo108.gifברור שלא!

אולי רק בסלטים אבל בכול האוכל ובמנות אין סיכוי!

babytears

New member
איכס

לא יודעת נימק אבל לא כי ראיתי את הציפס שלהם והוציאו אותו עם טונה שמן איכס

noa131

New member
חחחח

משהו...חח שיעבדו על מישהו אחר.. אוכל טעים זה אוכל לא בריא ומשמין.. הם לא יכולים לשמור על אותו טעם ולהיות בריאים...

CrazyAngel1

New member
לא....../images/Emo70.gif מה ההבדל../images/Emo35.gif השמן החדש שיו

תר "בריא"
זה אותו דבר בדיוק, מה שמטוגן לא יכול להיות לא משמין, אולי זה קצת יותר בריא מהצ'יפס עם השמן הקודם אבל זה אותו דבר בעקרון
והסלטים שלהם, זוועה, שלא נדע

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif אממ..

אני מאמינה אבל לא לגמרה.. מקדונלדס אפעם לא היו בריאים אבל עכשיו הם עם שמן קנולה שמקום משהו משמין פי 4 או משהו כזה.. הם שמו בטפריט שלהם המון דברים של סלטים וירקות מה שהופך אותם או יותר נכון את המוצרים שלהם לקצת יותר בריאים!!

LOVE SIMS 2

New member
אני (כותבת הסקר) חושבת...

שתלוי מה אוכלים ובאיזו כמות. הם לא נהיו יותר בריאים, הם רק החליפו את השמן וצירפו חוברות שמסבירות על בריאות. זה הכל! אבל אני אישית כשאני באה למקדונלדס אני מזמינה לחמניה עם חזה עוף וזה יותר בריא מהמבורגר, ואם אוכלים במקדונלנדס פעם ב, אז זה בסדר. קראתי בעיתון "לאישה" ראיון עם המנהל של מקדונלדס, ושאלו אותו שאלה על הסלט. הם אמרו לו שיש שם רק 2 עגבניות, ואז הוא ענה להם שיש שלושה. זה עדיין ממש לא הבדל גדול! והבן של מנהל מ'קדונלדס אוכל כל יום המבורגר, והוא אמר לזאת שראיינה אותו לא לכתוב את זה, אבל כמובן שהיא כתבה את זה... לסיכום: המבורגר בלחמניה משמינה עם צ'יפס נוטף שמן זה אף פעם לא יכול להיות בריא זה תמיד יישאר ג'אנק פוד

למעלה