סקר

TֱAֱMֱIֱR

New member
אני לא מעשן סיגריות ולא עישנתי.

ישר התחלתי לינוק מ"הבקבוק"

xofer

New member
שכחתי לענות: בין 2 סיגריות לקופסא

ביום, תלוי.

ak123

New member
רבע קופסא ליום

במשך כמעט שנתיים צריך להפסיק

blue pill

New member
מעשן חצי קופסה- קופסה ביום....

תלוי ביום.... התחלתי בגיל 11 לצערי, אבל התחלתי לעשן הרבה בגיל 14.....

אני לשמחתי הרבה

לפני שהייתי בבית חולים הייתי מעשן 2 + מאז שנכנסתי לבית חולים (עכשיו הכל בסדר ברוך ה) אני מעשן אולי חמש סיגריות ביום ו הקב"ה נתן לי עוד מתנה 15 קילו פחות

Eyedan

New member
מעשן 5-8 סיגריות ביום..

תלוי ביום, למשל היום עשנתי 4 סיגריות. ואם שותים אלכוהול אז הסיגריות זורמות חופשי. ותשמעו אני לא כ"כ מסכים עם האמירה שאי-אפשר להפסיק, מי שבאמת רוצה להפסיק יציליח!

GallaxY

New member
זה ניראה הרבה

אבל הנתונים מעריכים שבערך רק איזה 18% מהאוכלוסיה מעשנת

israeli saiko

New member
...

לא מעשן. פעם הייתי יורד על איזה 2 ראשים של נרגילה אצל חברים, אבל לא יותר מזה. אבל שאתה מגלה שאתה מכניס לריאות שלך חוץ מטבק וקצת אדי מים, גם חתיכות של... אלומיניום, חלודה, צבע, זכוכית ועוד כל מיני דברים בסגנון - אתה מפסיק מיד בלי לשאול יותר מדי שאלות.

israeli saiko

New member
...

אחי, ברור שזה הרבה פחות מסוכן מסיגריות וכד'. אבל עדיין לא נראה לי כל העסק שאתה מכניס לריאות שלך דברים כמו עופרת, ועוד כל מיני מתכת שיכולות להזיק, או לגרום לסרטן במקרה הרע. למרות שאם אתה שם צינור של מזגן, אז זה יותר בטוח בד"כ, כי הרוב מגיע מהצינור הרגיל. וגם לך תדע מה המפעלים של הערבים שם מכניסים בתוך הטבק.

Nofale

New member
דוקא צינור מזגן זה בעעע

איכס ממש גועל צינור איכותי לא בהכרח זה חשוב לשמור גם על הגינה של הנרגילה לעשות לה ניקיון כללי מידי פעם נרגילה יצוקה אין בה חלודה ועוד כל מיני שיט שכזה אל תשכח , שהרוב הקובע של הנרגילה הוא דוקא הערבים , לך לכל הערבים שבשטחים מעשנים שמה בכמויות אז זה לא בהכרח שהם מזיינים לך את הטבק תשמע אין מה לעשות זה מזיק נכון , תמוצא בזה הרבה חרא , אבל אף אחד עוד לא מת מזה . זכור את זה .ויש לזה הרבה סיבות למה

TRANCE ADDICT

New member
עישון זה איכסה פיכסה.. בעעע

אשכרה אתה משלם על משהו ושורף לך בזה את הריאות... שלא נדבר על הקושי בלהתאמן אח''כ..

מעשן

קופסה ביומיים בדרך כלל נרגילה מעשן איזה פעם פעמיים בשבוע ובסמים אני לא נוגע....זה מזיק...

למעלה