סקר. {?}

אמרו לי שבחודשים הקרובים זה יהיה ככ

ככה. שתגיעי אני אברר אם עדיין יש אוקי?

אה ושכחתי../images/Emo3.gifהשחור והאדום זה עם 2 אי

איקסים בגב, השחור השני 2 כתפיות דקות רגילות, והתכלת גם 2 כתפיות רגילות
אני צריכה לקנות עוד. חיפשתי ורוד בהיר ולא מצאתי
ושנה הבאה אנחנו מחליפות גם צבע אז אני אקנה

Black Star

New member
רובם שחורים

מכל הסוגים והמינים - איזה שלושה עם כתפיות דקות, עוד אחד או שניים בגזרת גופיה, אחד עם שרוולים ארוכים ואפילו אוברול בלט (מה שנקרא unitard - בגד בלט וטייץ ביחידה אחת). אבל את רובם אני לא אוהבת... בגד הבלט האהוב עליי הוא תכלת, כתפיות דקות, מחומר נעים שנקרא spandex (לא נצנצי כמו לייקרה ולא מאט כמו טריקו.. בזמן האחרון יותר ויותר בגדי בלט מיוצרים מהחומר הזה). עוד בגד בלט שאני נורא אוהבת הוא ירוק בקבוק, עם שרוולים קצרים, כיווץ קטן מקדימה, ומפתח מאוד נמוך בגב. בנוסף יש לי גם אחד בצבע סגול חציל בגזרת גופיה עם כיווץ קטן מקדימה. נראה לי שזהו.. בדיוק חשבתי על זה שאני צריכה לקנות כמה חדשים
יעלי.

ליזיגי

New member
ווואי הבגדי גוף שלי ../images/Emo99.gif

אהבה מטורפתתת
יש לי 2 שחורים, אחד בצבע ורוד
אחד בצבע בורדו חום, צבע לא מוגדר... ואחרון חביב בצבע סגול חציל
ואני אוהבת את כוללללם
אבל הכי הכי את השחור, עם כיווץ בחזה, גב חשוף, וכיווץ בגב.. והוא מכותנה, לא מלייקרה- וזה הרבה ה=ר=ב=ה יותר נוח
ובגד גוף אדום כהה
נשמע מדהים

hadarya

New member
טוב אז אצלי

לשיעורי בלט קלאסי, טכניקה, ג'אז, מודרני ואימפרובזציה אני חייבת לבוא עם בגד גוף (הצבע שלי באותה שנה), וגרביונים לבנים. בשיעורי טכניקה ובלט קלאסי חובה כמובן גם נעלי בלט, ושיעורי פוינט אז נעלי אצבע. אממ אצלנו גם הצבע של הבגד גוף הוא לפי רמה. כל שנה יש צבע אחר של בגד גוף, וכל הקבוצה קונה כל שנה את אותו הצבע... לכן במשך כל השנה אני לובשת לכל השיעורים את אותו הבגד גוף. אבל לשיעורי מתיחות, היפ -הופ, בי סי וכו' אני יכולה לבוא עם מה שאני רוצה. ולגבי הבגדי גוף, השנה אני בצבע אדום. ויש לי די הרבה בגדי גוף כי כל שנה יש לי צבע אחר, אז אלה הצבעים שיש לי: לבן, טורקיז, תכלת, צבע אפרסק (בין ורוד לכתמתם כזה), ורוד בהיר, כחול כהה, אדום (שניים), סגול חציל כזה ושחור.

הצבעים שלי :]

מה זאת אומרת מדים???
לנו אין בגדי גוף של בית הספר
....האו סטרינג'.... אניוואי, לי יש מעט בגדי גוף: 1 שחור, 1 כתום, 1 ורוד, 1 סגול, 1 תכלת. לג'אז אני לובשת מין חולצה בטן ספורטיבית כזו ולפעמים בגד גוף וגרביון שחור או ורוד חתוך. לבלט אני לובשת איזה בגד גוף שבא לי באותו היום , גרביון לבן (ולעיתים שחור) נעלי בלט ונעלי פוינט לחזרה שאחרי השיעור. כל השאר זה מה שבא לי באותו הרגע בלבד :] (אלא אם כן אני אחרי הבלט)
שבועות שמייח

Ballerino

New member
מיליוני צבעים!

תכלת, ורוד, צהוב, חום, ירוק, סגול וכמובן גם הקלאסיים: כחול כהה ושחור ואחד לבן צחור.

TheBlackFairy

New member
טוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

יש לי שלושה בגדי גוף עיקריים: סגול לילך- עם איקס בגב מדאנס שופ שהוא ממש נוח ואני הכי אוהבת לרקוד איתו
. שחור- גם עם איקס בגב שהוא מישראדאנס ואני רוקדת איתו מידי פעם
. אדום (דובדבן)- הוא עם כתפיות רגילות ואני כמעט ולא רוקדת איתו
.

אז גמאני ../images/Emo19.gif

דרך אגב כתבתי פה לפני כמה חודשים ואז נעלמתי הייתי בתור HotDog וגם בניק הזה) לחזרות (פולקלור): כל מכנס שחור שהוא לא ג'ינס ולא בסגנון שלו (אני עם שרוואל) וחולצת טריקו לבנה רגילה (פולקלור נו מה) ונעלים שאני דיי בטוח שקוראים להם "קפצנה" להופעות: או וואה כל התילבושות שיש מיליון ואחת ורובן מסורבלות..... אבל נוחות

OfrikiG

New member
שלי...../images/Emo6.gif

יש לי 3 בגדי גוף שחורים - אחד נוח מאוד, אחד נוח ואחד נוח שכבר די דהה בכביסה, אז הוא כבר לא נראה אפור כל כך... בנוסף יש לי אחד ירוק כהה שאני לובשת לעיתים רחוקות מאוד, אחד כחול כהה מדהים, שלצערי אני לא מוצאת, ואחד סגול שאני ממש ממש אוהבת.

FrEaK DaNcEr

New member
רק שחור ../images/Emo4.gif רק את זה אני אוהבת...

ואחד בורדו - למקרי חירום... :] (עם גב פתוח לגמרי.. עוד דבר מרגיז שבו) יש לי אחד שחור הכי רגיל שיש... עם איקס בגס וחצי לייקרה חצי כותנה. אחד שאותו אני הכי אוהבת עם איקס, מבד רגיל עם בטנה. אחד עם בטנה נוראאא עבה, שנקרע לי בכתפיות - אז הוא לא בשימוש... ואחד כמו הבורדו, שהוא קצת גדול עליי את אני לא משתמשת בו יותר מידי. בעיקרון אין לי בשום מסגרת מדים או משו כזה, אז חוץ מאשר לבלט ולמודרני, אני לא לובשת בגדי גוף...

למעלה