סקר. {?}

the mush

New member
סקר. {?}

באיזה צבעים הבגדי גוף שלכם
שלי למשל, רק שחור וכחול. כי אלה הצבעים של הבגדי גוף בבלט, ולג'אז אני שמה ת'שחורים של הבלט. אז, יש לי 2 כחולים, של המדים. 1 שחור, של המדים. שהוא בדיוק כמו הכחולים, רק ששחור. {ל-ה.} ו2 שחורים, אחד של הבית ספר, אבל לא של המדים, ואחד שחור פשוט. מ-תה לקנות בגד גוף אדום כהה, יין כזה. אבל לבלט אני לא אוכל ללבוש אותו, רק לג'אז, ובג'אז כולם עם שחור. וכנראה שנה הבאה- הדיוס ג'אז. אבל- אני צריכה בגדי גוף נורמלים ולא של הבית ספר לתלמה ילין בארץ. מסכימים? חח.. ספרו גם אתם

sapirush 100

New member
אני!

אצלנו זה הכי מוזר באארץץ.... בלט: חובה לבוא עם בגד גוץ שחור גרביונים ורודים, או אפרסק, ונעלי בלט ורודות, עדיף מפוצלות.. אבל אף אחת לא ממש באה אם זה... למה?? בגלל שאף אחת לא באה אם זה..
הסבר: אף אחת לא באה עם התלבושת ולכן זה חתיכת פדיחה לבוא עם תלבושת... היפ הופ: להתפרע עם איזה ביגוד שבא לך ג'אז: גופיה צמודה צבעונית, מכנס שחור מתרחב ונעלי דנסניקרס (איזה צבע שרוצים, אבל בעיקרון להופעה חייב שחור אז קונים כבר שחור...) מה לי יש: *בגד גוף לבן מהמם
עם כתפיות דקות ואיקס בגב ומקדימה קיווץ קטן כזה. **בגד גוף שחור קצר *בגד גוף בורדו קצר ***בגד גוף טורכיז ארוך - שאני לא בטוחה שטוב עלי עדין... *עשוי מבד רגיל של בגדים **יש לי שנים, אחד מבד רגיל ואחד מהבד המוזר של בגדי גוף
***עשוי מבד של בגדי גוף

n o a k

New member
שלי

לי יש אחד שחור שניים בורדו אחד גופיה והשני חולצה עם שרוול קצר ויש לי עוד שניים כחולים אותו דבר כמו הבורדו.

אממ אממ

למה את מפסיקה לרקוד ג'אז? ואממ.. אצלנו בעיקרון בשיעורים מותר הכל... אז יש לי 2 בגדי גוף שחורים, שאיתם אני בעיקר, עוד 2 כחולים לייקרה כאלו ישנים, מה R.A.D. הישן שאני כבר לא משתמשת בהם יש לי בגד גוף אדום מדהים חדש...!

the mush

New member
כמה סיבות-

- אני כבר לא נהנת. - אני שונאת ת'מורה. - הסיגנון ריקוד לא הסיגנון שאני אוהבת. - אם אני עוברת לרמה 6 {מה שכנראה- לא יקרה.} אז אני אתחיל לרקוד קלאסי, כל יום והשעות בהרבה יותר ארוכות, ככה שלרקוד גם ג'אז זה יהיה יותר מדי.

the mush

New member
אפשר, למרות שזה לא מאוד יעזור לך.

ב- cisne negro. אני גרה בברזיל[:

amitush26

New member
|פטריה|הפירוש של המילה השניה

הוא לא- "שחור"? או שזה רק הזיכרון הרעוע שלי?

amitush26

New member
|פטריה|שניים שחורים...

איכס אבל באחד יש כפתורים סוגרים... למטה
אז אני לא משתמשת בו
בקיצור, רק אחד בשימוש (לירון- אני אדבר איתך במסנג'ר
), והוא שחור שבגב הוא קצת יותר פתוח...

the mush

New member
פעם היו לי כאלה ../images/Emo5.gif

חוץ מזה שזה מוזר, זה מ-זה לא נוח. נכון?

יש לי 2 שחורים, אחד תכלת ואחד אדום-

בורדו בצבע יין כזה כמו שאת רוצה
יש עכשיו 2 ב-150 בישראדאנס
את יכולה לקנות

the mush

New member
עד מתי זה?

כי יהיה לי יותר קל להגיע לשם בסביבות יולי, שההורים יהיו בארץ.

למעלה