סקר מי הגיבור הכי מעודף עליכם?
א אופטיפ New member 24/5/05 #3 דיי כבר את עם הנייטקרולר שלך אני יקנה לך פוסטר ענקי שלו ליום הולדת שתוכלי ל..אופס כמעט והשתחרר לי ספיידרמן הכי טוב
דיי כבר את עם הנייטקרולר שלך אני יקנה לך פוסטר ענקי שלו ליום הולדת שתוכלי ל..אופס כמעט והשתחרר לי ספיידרמן הכי טוב
B B a m B a m New member 25/5/05 #7 דיי אתה עם הספיידרמן שלך!../images/Emo168.gif אני יכולה להגיד בדיוק אותו דבר! וואו! נ.ב. כמובן שאני אוהבת את ספיידי וזה היה רק לשם ההדגמה של ה.... השתחצנות הנ"ל.....
דיי אתה עם הספיידרמן שלך!../images/Emo168.gif אני יכולה להגיד בדיוק אותו דבר! וואו! נ.ב. כמובן שאני אוהבת את ספיידי וזה היה רק לשם ההדגמה של ה.... השתחצנות הנ"ל.....
S Shebo6 New member 26/5/05 #8 יש הרבה... וולברין בראש הרשימה שלידה גם ספיידי עומד... אבל יש גם את QuickSliver וLion-O האגדיים.
O orange666 New member 29/5/05 #10 אני יודעת! הסרט! אני מתה לראות כבר! בחופש יוצא...ראיתי את הפרומו כשהייתי בקולנוע לא מזמן.
A Aeon New member 29/5/05 #11 באטמן אני אף פעם לא התרגלתי לשינויים של השחקן הראשי בכל סרט אני חושבת שמייקל קיטון היה הכי נהדר בתור באטמן. מה את חושבת?
באטמן אני אף פעם לא התרגלתי לשינויים של השחקן הראשי בכל סרט אני חושבת שמייקל קיטון היה הכי נהדר בתור באטמן. מה את חושבת?
G gloria23 New member 29/5/05 #18 גם אני מסכימה שמייקל קיטון הכי טוב בתור באטמן!!! אבל אהבתי יותר אותו בבאטמן חוזר, מאשר בראשון. יוחזר טים ברטון לביים עוד סרטים! אה ואני הכי אוהבת את וולברין.
גם אני מסכימה שמייקל קיטון הכי טוב בתור באטמן!!! אבל אהבתי יותר אותו בבאטמן חוזר, מאשר בראשון. יוחזר טים ברטון לביים עוד סרטים! אה ואני הכי אוהבת את וולברין.
O orange666 New member 30/5/05 #19 אני מסכימה איתך... אני חושבת שזה בעיקר בגלל שבסרט הראשון של באטמן שראיתי- קיטון שיחק, ואז כשראיתי סרטים אחרים, הדמות לא התאימה כבר ><
אני מסכימה איתך... אני חושבת שזה בעיקר בגלל שבסרט הראשון של באטמן שראיתי- קיטון שיחק, ואז כשראיתי סרטים אחרים, הדמות לא התאימה כבר ><
O orange666 New member 29/5/05 #15 וואהאהאהאהא בשביל חלק מאיתנו *אהמ, אהמ* 23 ביוני זה כבר חופש (!!).
A Aeon New member 29/5/05 #16 ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif סלחי לי על הבורות. אני יודעת מה זה חופש מבי"ס, כמו איזשהיא גאולה, נכון?
../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif סלחי לי על הבורות. אני יודעת מה זה חופש מבי"ס, כמו איזשהיא גאולה, נכון?
A Annabel Lee Fairy New member 29/5/05 #17 דאמט!../images/Emo54.gif אתם לא יודעים שאסור לשאול שאלות כאלה??? טוב נו: רוג, וולברין, נייטקרולר - כל האקסמנים בקיצור ואני מאוד אוהבת את ספיידרמן ושונאת את סופרמן.
דאמט!../images/Emo54.gif אתם לא יודעים שאסור לשאול שאלות כאלה??? טוב נו: רוג, וולברין, נייטקרולר - כל האקסמנים בקיצור ואני מאוד אוהבת את ספיידרמן ושונאת את סופרמן.