סקר

s a p i r 6 8

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי...בת 30 בפורום טלנובלותתתתתתתתתת

Pocahontas3

New member
אז מה ? ואורי אמנותי גם בן 30 ודרור

נובלמן בן 28.ומלאני פרס בת 33 ורון שחר עבר את שלושים וגם גיא לואל עבר את 30.

פחחח

אני לא הייתי חושבת.... נו באמת? רואת חשבון שלא ידעה מה זה בע"מ??? דיי פאדיחות!!! אני חושבת שפירגנת לעצמך טיפה יותר מידי בכינוי שלך...

s a p i r 6 8

New member
וחוץ מזה..."הגאונה"...

מה הקשר בין הסקר הזה לדוקטורט???????????????????????

אהמ אהמ..... אם בת 30

מדברת כמו ילדה בכיתה ב'.... אז הנוער בישראל הוא לא המקולקל, אלא האוכלוסיה הבוגרת

עלמה ה-מ-ה-מ-מ-ת

הדס מורנו פשוט מהממממממממת היא עושה את כל הסידרהה

כולם להיכנס כולל גאונה...../images/Emo26.gif

תראו לא כל אחד שנכנס לפורום ישר יודע את כל החוקים והיא לא ידעה אז אפחד לא יכל פשוט לקום להסביר לה וזהו
במקום להיות ציניים ומגעילים זה קל פשוט להסביר ואז כולנו נהיה בסדר בלי עצבים בלי לפגוע ובלי כלום
זוכרים לפני איזה חודש או משו כזה שבת אל פירסמה פה משו על כל הדברים האלה וכולכם הסכמתם
אז מה נסגר עם זה
אולי תתחילו לקיים את מה שאמרתם
ועכשיו לגאונה אני מסבירה לך הכל מההתחלה ועד הסוף... תקשיבי טוב וגם כל החדשים שצועקים עליהם להקשיב
שירשור זוהי הודעה חדשה שמוקדשת לנושא כלשהו.. לדוגמא... "שרשור הפרק היומי" שלשם מוסיפים הודעות רק על הפרק היומי... הבנתם
יופי
לשרשר זה פשוט להוסיף תגובה להודעה שרוצים.. אם מישו רוצה להגיב להודעה הזאת שלי אז וא פותח את ההודעה עושה "הוספת תגובה" ופשוט כותב.. שירשור נכון אומר שמשרשרים להודעה שברצונכם להגיב אליה... ולא להודעה הראשית של השירשור..
נצל"ש- נצל"ש זהו ניצול שירשור מה שאומר שאם יש לכם משהו לפרסם אבל אתם לא חושבים שהוא מספיק חשוב כדי לפתוח הודעה אתם הולכים להודעה כלשהי שכבר נפתחה בפורום כותבים בנושא "נצל"ש" ואז בתוכן את מה שיש לכם להגיד שלא קשור לנושא השירשור...
הערה חשובה..
כל החוקים האלו נועדו למען מטרה אחת
פורום מסודר יותר... הפורום הזה אישית הוא פורום מאד פעיל מה שאומר גם הרבה הודעות ביום, והרבה הודעות חשובות ביום
כדי לא להוריד את כל ההודעות החשובות לעמודים אחרים מנצלים שירשורים... יש שאלות
ותודה למי שקרא עד לכאן

BEN ZIV

New member
../images/Emo12.gif

זה את כתבת את זה עכשיו
ועוד משהו אחרי שהסבירו לה שלא תכתוב ספוילרים בלי לסמן היא שוב עשתה את זה עכשיו בכוונה

כן כתבתי את זה עכשיו../images/Emo70.gif

כי נמאס לי שכל מי שבא לפורום הזה מבלי לדעת לשרשר או משו ישר יורדים עליו ורבים
חלאס

הבנת את הכל../images/Emo35.gif

רציני אין לי בעיה להסביר את זה שוב..
והבנת את הקטע עם הספויילרים בכותרת
כי שכחתי להסביר על זה..

הגאונה

New member
בסיידר

מבטיחה האמת שרק את הקטע של נפתלי הרוצח ניחשתי זה שאפרת בהריון כתוב בעיתון ועל מירי זה סתם ניחוש פרוע

שוב פעם... ../images/Emo58.gifמעלי../images/Emo70.gif

זה שאפרת בהריון וכתבת את זה הרגע היית צריכה לכתוב ספויילר...
תתרגלי עם הזמן

Pocahontas3

New member
מה הקשר? היא פתחה שרשור לסקר

וזכותה. כמו כל אחד שפותח שרשור שהוא נושא בפני עצמו. אתם מתנהגים בצורה ממש לא יפה כאילו הפורום הזה שייך רק לכם

למעלה