סקר-

עונה.

יכול להיות שאני אלך למחזמר.
ולא, זה לא יהיה רק בגלל הראל, זה יהיה כי אני רוצה לראות את המחזמר. אבל להראל יהיה חלק חשוב בהחלטה עם ללכת או לא.

../images/Emo26.gif

כן,אני אלך.. ובכנות ועם יד על הלב- כן זה יהיה בגלל הראל. אני לא מזלזלת בנושא של ההצגה ,אבל אני אומרת את האמת -אם הראל לא היה משתתף ,לא נראה לי שהייתי שוקלת ללכת להצגה. ובכל מקרה-אני לא הולכת בשביל לצעוק ולהתפרע,למרות שהראל שם. רק לראות. כי זאת הצגה שצריך לכבד
:)

אני../images/Emo27.gif

כן, אני חושבת שאני אלך
ו..עם יד על הלב..אם הראל לא היה בהצגה אני לא חושבת שהייתי הולכת, זה לא שהנושא של ההצגה לא מעניין אותי, בטח שכן!! ואני לא אתחיל לצרוח שם:"הראלל! הראללל!!" <<ואני מקווה שאף אחת לא תעשה את זה..!!>> אבל אני הולכת לשם בשביל הראל!

moranooosh

New member
אממ..

אם הראל לא היה משחק שם,יש לי ספק אם הייתי בכלל יודעת על הקיום של המחזמר. מבחינתי זה בגלל הראל, אבל זה לא שאני יתחיל לצעוק להשתולל או להביא שלטים ודברים כאלה..תכלס צריך לכבד אתזה

Danielushhhh

New member
אני חושבת שכן

ובכנות, אני לא חושבת שזה יהיה בגלל הראל למרות שאני מאד שמחה שהוא משחק שם

../images/Emo26.gif

נדמה לי שאני יילך... לא ר-ק בגלל הראל, בגלל שאמרו שזה יהיה מחזמר מאוד מרגש וזה ועל יצחק רבין... אז נדמה לי שכן..

וול.. ../images/Emo60.gif

האמת שאני מאוד אוהבת לצפות בהצגות.. אך יש לי חשש מהצגות טראגיות במיוחד, ובמיוחד כאלו הכוללות מוות. אני לא יודעת מה בדיוק יהיה במחזמר.. ואיך הם יציגו את סיפור חייו של רבין. אם המחזמר יהיה קשה לצפייה, אז כן.. אני מניחה שאני אבוא בעיקר בשביל הראל.

למעלה