the freaky girl
New member
==>
כללי: מה שלומך היום? נחמד.. עייפה כי לא ישנתי מספיק.. חזרתי רק לפנות בוקר והעירו אותי בשש ומשהו....
מה אכלת לארוחת הבוקר?תה קמומיל עם סוכריות [העדשים האלה] היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?]היה נחמד.. כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת?אין לי ארנק כרגע..
נאבד עם כל הדברים והכסף שהיה בו..+ת.ז.
באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא?כעקרון היום במתמטיקה כנ"ל גם האחרון.. אבל אני לא באה.. כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש?יום א', ג', ד', ה', ויום שישי אני לא באה [היום] האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך?יאס יאס יאס! כמה אנשים יש לך באייסיקיו?הממ.. סביבות ה-60.. מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?מממ.. אין לי ממש מועדפים אבל אני אוהבת את אלה שאני בקשר איתם וחלק שלמשל לא כותבים הרבה בזמן האחרון.. למה?ככה :] פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך?3 כמה מספרים יש לך בפלאפון?ממ... סביבות 80.. בערך... כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום?לא שולחת, איו הודעות יוצאות.. כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?כנ"ל, רק לאימא/אבא/סבתא וזהו.. ונכנסות?הרבה..:] האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך]אכן.. נפל הרבה פעמים.. זרקתי... איזה פלאפון בבעלותך כעת?סאמסונג ישראל: פטריוט?לא הכי שבעולם מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה?ביום סיור בעקבות לוחמים מהו מהלך היום שלך ביום כיפור?טיולים, אכילה [
] כל מיני שטויות.. כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?0 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]לא היה לי כזה בכלל מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?91' האם את/ה אוהב/ת את המדינה?היא נחמדה אבל המצב בה לא הכי משהו :\ למה?את זה שואלים מישהו מלמעלה יותר.. בית: כמה חדרים יש לך בבית?7 מהו מספר הבית שלך?4 בניין?בית פרטי אם כן - קומה?--- כמה חדרים יש לך בבית?גליוצ'יט?
באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות?של סבתא כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? פחות מ-12 שעות בדר"כ.. רק לאכול ולישון..P: לפעמים נחה.. בריאות: בריא/ה בדרך כלל?יאס [טפו טפו טפו] מתי חלית לאחרונה?לא זוכרת באיזו מחלה?התקררות.. כמה זמן היא נמשכה?:| כמה ניתוחים עברת בחייך?לא הרבה.. אולי 4-5.. בעיות בגב?לפעמים.. בעיות בדרכי השתן?חח..לא. בעיות בתפקוד מיני?כנ"ל.. הפרעות קשב?נופ כמה מכות בראש קיבלת בחייך?חחח... את זה לא סופרים.. באיזה משקל נולדת?לא זוכרת.. 3.4000 נראה לי
אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות]היא נחמדה עם אילו תוספות?פיטריות מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה?נחמד אם מתאים לך סבבה, אם לא למה?-- אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר?הכל כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום?4 אוהב/ת בננות?ממש אבל ממש לא! ומלפפונים?סתם ירק מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע?וווייי.. לא חשבתי על זה.. ממ.. וודקה אבסולוט....
סתם, סתם.... אממ.. גלידה, עכשיו בדיוק אכלתי אחת ויש עוד
כשר או לא? לא :] שומר/ת על כשרות?לאאאאאא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי?נחמדות ואת השרשורים? שיהיה ואותי?:| ואת קיריל?כרגע? כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?גועל נפש..
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך?כן [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו?להביא לאחי את האוכל שהיכנתי לו לארוחת בוקר ואז לחזור למחשב להעביר את הזמן.. אבל אני עייפה ואני לא יכולה ללכת לישון
[אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ?לא יודעת רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר?כן, כואב לי הראש.. אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command
כללי: מה שלומך היום? נחמד.. עייפה כי לא ישנתי מספיק.. חזרתי רק לפנות בוקר והעירו אותי בשש ומשהו....