סקר! =]

Janem

New member
אני יכול להביא

גומייה!!!!!!!!!!

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif לשיער?

גם אני יכולה להביא!! יש לי הרבה יותר מדי

AeroSlash

New member
איייייי.....

מתי בדיוק עלית לארץ? כי אם עלית ב-3 לספטמבר אז ביום שאני יצאתי לאוויר העולם ונשמתי את החרא לראשונה אתה עלית ארצה :)).

AeroSlash

New member
אוף :((

טוב נו... דרכת פה אחרי שנשמת את החרא כבר שבוע + יום...

eMiFrEaK

New member
סתם כי אני נחמדה היום..=)

כללי: מה שלומך היום? נחמד+ מה אכלת לארוחת הבוקר?לא יצא לי לאכול ארוחת בוקר.. או צהריים.. או ערב.. היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] לא אכלתי כי אני בנאדם עסוק. כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? 20 שטר.. ועוד כמה שקלים.. באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? האחרון- מתכונת במעבדות כימיה והבא מתכונת בביוטכנולוגיה... כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 6 והכל תנ"ך..!! האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? לא..מוזר אה? חח כשתגיעו לסוף יב' גם תבינו למה..=( כמה אנשים יש לך באייסיקיו? ואוו יותר מדי..ומה שמפחיד זה שאין לי את מי למחוק חח מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?
הוא יודע מי הוא חח למה? כי אני אוהבת אותו.. לנצח..! פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 3 כמה מספרים יש לך בפלאפון? חחח שנייה שניה..223 מספרים..=\ כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? ממממממש יותר מדי.. כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?בדיוק מחקתי.. ונכנסות? כנ"ל.. האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] אהא.. אחד נפל לי לאסלה... אל תשאלו חחח איזה פלאפון בבעלותך כעת? נוקיה.. צביקה פיק כאילו??? ישראל: פטריוט? אכן פטריוט גאה ? אכן אכן מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? ממש לא מזמן.. בטקס שהשתתפתי בו. מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? אין מהלך יום... בית כנסת, עושה סיבוב בעיר עם חברים ואז במהלך כל היום מחפשת מה לעשות עם עצמי ואז שוב בית כנסת. כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? 3 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] חחחחח אהא.. מתי עלית לארץ? 1990/ כמה שנים את/ה בארץ? 15 האם את/ה אוהב/ת את המדינה? מאוד למה? כי זאת המדינה שלי. בית: כמה חדרים יש לך בבית? יש לי 2 דירות.. בעצם 3.. חח מהו מספר הבית שלך?4 בניין? כן.. אם כן - קומה? ראשונה כמה חדרים יש לך בבית?אהמממ.. באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? אין מצב כזה.. כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? לא הרבה.. אולי שעתיים..בלי להחשיב שינה. בריאות: בריא/ה בדרך כלל? תמיד חח מתי חלית לאחרונה? בחורף.. באיזו מחלה? סתם שפעת.. כמה זמן היא נמשכה? לא הרבה.. כמה ניתוחים עברת בחייך? לא עברתי.. בעיות בגב? יש.. לצערי.. ספורטאית לשעבר..=\ בעיות בדרכי השתן? לא .. בעיות בתפקוד מיני? חח ממש לא.. הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך? אף פעם... באיזה משקל נולדת? 3.4 אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] מאוד. עם אילו תוספות? זיתים.. ואקסטרה גבינהההה. מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? מעולה. אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? למה לעזעזל לא?? אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אויי =\ לא.. אם לא - תתחיל לחשוב על זה. לאכול בחוץ? לפעמים.. להזמין הבייתה? לא נוהגת לעשות את זה.. לקנות מהסופר? קורה חח כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? ביום??? עם הפסקות?? המוווון?? אוהב/ת בננות? לעתים.. ומלפפונים? נחמד.. מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? גלידה..! כשר או לא? רק כשר..! שומר/ת על כשרות? אהא.. סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? ממממממממממ. ואת השרשורים ואותי? מממממ*2 ואת קיריל? לא. כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?חחחחחחחחחח כל אחד וטעמו.. תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך? כרגע כן. מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לצאת עם חברה שלי... ואז לסרט עם ידיד שלי.. כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? 69?? רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר?רצוי

למעלה