סקר! =]

E K O

New member
סקר! =]

לא מקורי, אני יודע, לא לסקול עדיין- כללי:
מה שלומך היום?
מה אכלת לארוחת הבוקר?
היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?]
כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת?
באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא?
כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש?
האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך?
כמה אנשים יש לך באייסיקיו?
מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?
למה? פלאפונים:
כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך?
כמה מספרים יש לך בפלאפון?
כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום?
כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?
ונכנסות?
האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך]
איזה פלאפון בבעלותך כעת? ישראל:
פטריוט?
פטריוט
?
מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה?
מהו מהלך היום שלך ביום כיפור?
כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?
האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]
מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?
האם את/ה אוהב/ת את המדינה?
למה? בית:
כמה חדרים יש לך בבית?
מהו מספר הבית שלך?
בניין?
אם כן - קומה?
כמה חדרים יש לך בבית?
באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות?
כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? בריאות:
בריא/ה בדרך כלל?
מתי חלית לאחרונה?
באיזו מחלה?
כמה זמן היא נמשכה?
כמה ניתוחים עברת בחייך?
בעיות בגב?
בעיות בדרכי השתן?
בעיות בתפקוד מיני?
הפרעות קשב?
כמה מכות בראש קיבלת בחייך?
באיזה משקל נולדת? אוכל:
אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות]
עם אילו תוספות?
מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה?
אם מתאים לך סבבה, אם לא למה?
אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה
לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר?
כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום?
אוהב/ת בננות?
ומלפפונים?
מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע?
כשר או לא?
שומר/ת על כשרות? סתם:
אוהב/ת את השאלות שלי?
ואת השרשורים
ואותי?
ואת קיריל?
כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =]
משעמם לך?
[אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו?
[אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי!
כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ?
רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command מקווה שנהנתם!

Tottanka

New member
תשובות

לא מקורי, אני יודע, לא לסקול עדיין- כללי: מה שלומך היום? so so מה אכלת לארוחת הבוקר? נקניקיות היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] היה מעולה... כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? 50 ומשו באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? פסיכומטרי והסטוריה... כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 4 (?) האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? לא.... כמה אנשים יש לך באייסיקיו?70-90 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? אלה, כי היא הביאני לפה... למה? כי היא לא הביאני לפםה? פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך?3 כמה מספרים יש לך בפלאפון? 100 כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום?5 כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?37 ונכנסות?112 האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] כן, מכונית דרסה אותו איזה פלאפון בבעלותך כעת? LG820 ישראל: פטריוט?כן פטריוט ?לא מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? בטקס האחרון מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? לא קשור לישראל, אבל אני לא צם כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?0 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]כן, היא היתה: "אימא, כמה חסרים אני יכול להזמין?" מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?1989...חשבו לבד האם את/ה אוהב/ת את המדינה? כן, מאוד למה? כי גדלתי פה, יש לי פטריותיות כלפיה, ואני אוהב אותה פשוט...זה משו שאי אפשר להסביר... למה אתה אוהב את מיידן? בית: כמה חדרים יש לך בבית?11 מהו מספר הבית שלך?1 בניין? לא אם כן - קומה? כמה חדרים יש לך בבית?11? באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? של ההורים כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום?15 בריאות: בריא/ה בדרך כלל?כן... מתי חלית לאחרונה?לא זוכר...מתי שהוא שנה שעברה...טפו טפו טפו באיזו מחלה? שפעת... כמה זמן היא נמשכה? שבוע, לא יותר כמה ניתוחים עברת בחייך? 1- ברית בעיות בגב? לא בעיות בדרכי השתן?רק כשהוא עומד... בעיות בתפקוד מיני? לא בדקתי, אבל יכול להיות שדגי הסלומון שלי לא יודעים לשחות הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך? מספיק כדי להבין שזו הסיבה... באיזה משקל נולדת?2.9 אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן..אתמול הכלתי 7 משולשים עם אילו תוספות? הכל פרט לטונה...אבל גם את זה אני אוכל מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? מקורי...:) אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? מתאים לי, עם פסטרמה באמצע אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? לקנות כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום?12-18 אוהב/ת בננות? לא ומלפפונים? מה אני, פקאצה? מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? צלי כשר או לא? כן שומר/ת על כשרות? לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? הן פסדר ואת השרשורים? כן ואותי? לא ואת קיריל? איכס, ההומו הזה? כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?0 תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] - 0 משעמם לך?די [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לנקות, ההורים עוד מעט חוזרים... [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! תנקה... כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? 70? רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? שיהיה אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command מקווה שנהנתם!

AeroSlash

New member
יש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif בדיוק באתי לבקש סקר.

כללי:
מה שלומך היום? יותר חרא לא ייתכן..
מה אכלת לארוחת הבוקר? קפה עם שתיים וחצי כפיות סוכר [ירדתי מ4, כבוד], לחם עם גבינה צהובה.
היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] היה סבבה.. הקפה היה קצת חסר סוכר, אבל צריך להתרגל.
כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? כמה שקלים..
באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? מתמטיקה האחרון, המבחן הבא - מגן במדעי המחשב.
כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 4 - מתמטיקה, 2 - מדעי המחשב.
האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? לא. ממש לא.
כמה אנשים יש לך באייסיקיו? סביבות ה-60..
מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? Yourself..
למה? כי תודות לו הפורום חיי סוף סוף :)) |פלאפון| פלאפונים: [הקדשת מחלקת שאלות שלמה כדי לענות אותי?] הכל נאמר על הפלאפון הקודם שלי ז"ל. |פלאפון| כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 6 אם אני לא טועה. |פלאפון| כמה מספרים יש לך בפלאפון? לכולם יש 10 לא? כולל הקידומת. |פלאפון| כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? הרבה
|פלאפון| כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? מספיק שעות כדי לעקם את הפרצוף להורים כשמגיע החשבון.. |פלאפון| ונכנסות? יותר מהיוצאות באיזה שעה שעתיים.. |פלאפון| האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] פחחחחח... 200 פעם. כשאני עצבנית אני מוציאה עליו את העצבים, זורקת לקיר, או שסתם נופל ונשבר. |פלאפון| איזה פלאפון בבעלותך כעת? אחד מה זה חדיש. כל כך חדיש שהוא אפילו בלתי נראה..
ישראל:
פטריוט? לא.
פטריוט ? דה ז'ה וו?
מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? בפולין. כן, אני יודעת, הרבה זמן.
מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? לא שונה מהיום הרגיל. אני לא צמה.
כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? ln(e)-1..
האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] לא הייתה לי בת מצווה. סתם נפגשתי עם חברים ואכלנו פיצה.
מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? ב-11 באפריל היה 6 שנים בדיוק.
האם את/ה אוהב/ת את המדינה? די למען האמת. לא רע לי פה. פגשתי פה אנשים מאוד חשובים בחיים שלי.
למה? הסברתי את עצמי בתשובה הקודמת ואין וח להעתיק.
בית:
כמה חדרים יש לך בבית? Три
מהו מספר הבית שלך? 15
בניין? Indeed
אם כן - קומה? טכנית - ראשונה.. כי אין דירות מתחתינו..
כמה חדרים יש לך בבית? לא השתנה מאז הפעם האחרונה ששאלת..
באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? הורים.
כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? לא הרבה. אני יותר בחוץ לרוב..
בריאות:
בריא/ה בדרך כלל? אכן
מתי חלית לאחרונה? אני די חולה על בסיס קבוע אבל אני מניחה שזו לא סוג החלה שהתכוונת אליה אז אני חולה עכשיו..
באיזו מחלה? הצטננות + כאבי אוזניים + כאבי גרון + מכות מקיריל.
כמה זמן היא נמשכה? עדיין נמשכת...
כמה ניתוחים עברת בחייך? ניתוחים באצבעות רגליים נחשב? אז 4.
בעיות בגב? לא שידוע לי..
בעיות בדרכי השתן? חלילה
בעיות בתפקוד מיני? מה פתאום? יש לי חיים מין כל כך סוערים שאני לא מספיקה לחשוב על בעיות..
הפרעות קשב? כן, אחרי שאני יושנת 3 שעות בלילה אני מתקשה להתרכז בשיעור תנך
כמה מכות בראש קיבלת בחייך? המון. מה לא רואים עליי?
באיזה משקל נולדת? 3.60 ק"ג. מי היה מאמין שזה יגדל כל כך עד עכשיו
.
אוכל:
אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן :))
עם אילו תוספות? פטריות ומאתמול גם תירס..
מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? יופי אופיר. בוא נשאל משהו שיעלה בזכרונה של אלה אסוציאציות דוחות.
אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? כי זה דוחה ג'יזס, מה אני מגרסה?
אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? לשלוח את קיריל ואופיר לטפל בזה..
כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? ביום? לא יודעת. בבת אחת 3 מקסימום.
אוהב/ת בננות?
יאפ |יאמי|
ומלפפונים? מאוד וזה מה זה לא ברור על מה חשבת כשכתבת את זה..
מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? גזרררררררר :)))
כשר או לא? ברור שלא. גזר זה כשר?! ממתי?!
שומר/ת על כשרות? נופ..
סתם:
אוהב/ת את השאלות שלי? מאוד
ואת השרשורים עוד יותר
ואותי? עד השמיים..
ואת קיריל? עד הביוב
כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?
[אני אספר לך בבבית ספר בשושו - מספר תלת ספרתי]
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] ועדיין לא הגעת אפילו לחצי..
משעמם לך? כן, די..
[אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לצאת עם לנה..
[אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! לצאת עם קיריל לדייט.
כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? די הרבה.
רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? לא ממש.. היה מעניין.. אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^
אם כן - Your wish is my command

סקרררררררררררררררררררררררררררררררר

כללי: מה שלומך היום?בסיידר מה אכלת לארוחת הבוקר?טוסט היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?]כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת?יש לי עכשיו כמעט 200 שקל בארנק באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא?זה היה לפני שנה לא זוכרת חח כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש?הרבה האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך?את התיכוןשלי לא שנאתי...עכשיו דיי אני מתגעגעת לשם... כמה אנשים יש לך באייסיקיו?83 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?א. זה לא אחד.. ב.הם יודעים... למה?כי בא לי
פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך?1 כמה מספרים יש לך בפלאפון?יענו מספר פלאפון??10 כרגיל כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום?5 כניראה כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות?48:27:17 ונכנסות?21:12:45 האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך]לא! איזה פלאפון בבעלותך כעת?אורנג' נוקיה 3310 ישראל: פטריוט?בכל אבל בכללנ אבל בכלל אבל בכלל לא! פטריוט ?כנ"ל מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה?לא זוכרת מהו מהלך היום שלך ביום כיפור?אוכלת ומטיילת או יושבת במחשב או בטלויזיה.. כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה?אני לא דוסית בשביל ללכת לבית הכנסת... האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]לא הייתה לי בת מצווה.. מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ?עליתי ב-15.12.1990 האם את/ה אוהב/ת את המדינה?לא למה? בית: כמה חדרים יש לך בבית?4 מהו מספר הבית שלך?45 בניין?מה? אם כן - קומה?4 כמה חדרים יש לך בבית?טוב שאתה לא שואל שאלות פעמים.... באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות?אצל ההורים שלי ובסלון כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? בריאות: בריא/ה בדרך כלל?כן....רק שיש לי כמה סריטות בראש אבל זה בסדר מתי חלית לאחרונה?לפני חודש חודשיים באיזו מחלה?שפעת כמה זמן היא נמשכה?פחות משבוע כמה ניתוחים עברת בחייך?0 בעיות בגב?לא בעיות בדרכי השתן?לא...בעצם כן...אני משתינה יחותר מידי.. בעיות בתפקוד מיני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אני אימפוטנטית! הפרעות קשב?לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך?מלא.. באיזה משקל נולדת?לא זוכרת אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות]יאפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ עם אילו תוספות?פטריותאו טונה או בייקון מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה?אפשר לנסות אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר?לא כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום?לא יודעת אוהב/ת בננות?כן ומלפפונים?לא ממש מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע?שוקולד כניראה כשר או לא?לא יודעת שומר/ת על כשרות?לא!!!!!!!!!!! סתם: אוהב/ת את השאלות שלי?חולה עליהם ואת השרשורים-חולה ואותי?בטח ואת קיריל?חולה עליוווווווווווווווווווווווווווווווווווו
כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?השאלה כמה היא לא גומרת ביום מכוכב רוק..ולזה אין לאף אחד תשובה תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך?ממממ קצת [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו?עוד מעט להתלבש ולצאת לעבודה [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ?100 רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר?לא אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command

E K O

New member
הבהרות -

מספרים בפלאפון - הכוונה לאנשים, לא ספרות - אלה.... אפשר להיות פטריוט לא גאה, לכן יש 2 שאלות על כך שאלת החדרים בבית הוכפלה כי רציתי להעביר אותה למטה יותר ועשיתי העתק במקום גזור ^.^

Drunk Bullet

New member
___

מה שלומך היום? ההאנגאובר כמעט נגמר, אז טוב מה אכלת לארוחת הבוקר? תה עם משהו היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] כן כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? קטן? כל הזמן מחזירים לי עודף במטבעות של 1ש"ח ואגורות, אז יש הרבה.. באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? מתכונת בתנ"ך, בהמשך יש מתכונת בספרות כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 0 woohoo האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? יש לי יחס אמביוולנטי כלפי הבי"ס כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 64 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? לא יודע למה? פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 4 כמה מספרים יש לך בפלאפון? 31 כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? לא יודע כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? 47 דק' (מתאפס כל כמה ימים) ונכנסות? 36 דק' האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] לא נשבר, נאבד.. איזה פלאפון בבעלותך כעת? Siemens M65 ישראל: פטריוט? לא פטריוט ? מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? לא יודע מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? מתבטל בבית כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? אף פעם לא הייתי האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] לא היה לי בר מצווה מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? דצמבר 93 האם את/ה אוהב/ת את המדינה? יש יתרונות ויש חסרונות, כמו לכל מדינה/דבר למה? אין לי כוח לפרט בית: כמה חדרים יש לך בבית? 4 מהו מספר הבית שלך? X בניין? כן אם כן - קומה? 3 כמה חדרים יש לך בבית? 4.. באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? שירותים? כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? בזמן האחרון הרבה בריאות: בריא/ה בדרך כלל? כן מתי חלית לאחרונה? לפני כמה שבועות באיזו מחלה? סתם הצטננות כמה זמן היא נמשכה? כמה ימים כמה ניתוחים עברת בחייך? 0 בעיות בגב? לא בעיות בדרכי השתן? לא בעיות בתפקוד מיני? לא הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך? מספיק
באיזה משקל נולדת? לא זוכר
אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן עם אילו תוספות? גבינה בולגרית מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? לא ניסיתי אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? מתאים אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה. לא אוכל חומוס לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? תלוי במצב רוח כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? הרבה אוהב/ת בננות? לא ממש ומלפפונים? בסלט מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? גלידה מרוסיה ובירה מאירלנד (Murphy's) כשר או לא? לא שומר/ת על כשרות? לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? הן בסדר ואת השרשורים? הם גם בסדר ואותי? ואת קיריל? כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? נימפומנית
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך? לא [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! תקרא משהו? כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? לא מתכוון לספור.. רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? לא איכפת לי להמשיך אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command

Janem

New member
seker, oh my god...

כללי: מה שלומך היום? alles good מה אכלת לארוחת הבוקר? cornflakes with bloody milk היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] hell yeah... כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? kaet?, i don't yodea באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? what a harshan... כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? lo dafku... 12 days of sathla האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? bily vremena... כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 132. ve ani medaber rak im 18 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? kulam למה? lama ata zevel??? just tsohek פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 5 כמה מספרים יש לך בפלאפון? karov le 250 כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? karov le 30 כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? mefahed lehistakel ונכנסות? :(( האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] zarakti oto al ha kir איזה פלאפון בבעלותך כעת? nokia6230 ישראל: פטריוט? net פטריוט ? net blya מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? israel-france, ramat gan stadium מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? lishon, haverim, ofanaim, TV, DVD, mahshev כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? 0-4 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי]:shma מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? september 1988 האם את/ה אוהב/ת את המדינה? love & hate למה? because it's home בית: כמה חדרים יש לך בבית? 3 מהו מספר הבית שלך? 98 בניין? da אם כן - קומה? 3. כמה חדרים יש לך בבית? 3 באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? shel ahoti כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? 0-12 בריאות: בריא/ה בדרך כלל? of course מתי חלית לאחרונה? me-never sick באיזו מחלה? angina כמה זמן היא נמשכה? shavua כמה ניתוחים עברת בחייך? 2. בעיות בגב? no בעיות בדרכי השתן? hhh, i'm not that old... בעיות בתפקוד מיני? tfu tfu tfu, maim melah maim melah... הפרעות קשב? ma??????????????????????????????????/ כמה מכות בראש קיבלת בחייך? yoter miday באיזה משקל נולדת? 5 kilo אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] da!!!!!!!!!! עם אילו תוספות? shawarma מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? ze taim mshu best אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? sababa man אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? outside bla כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? 32 minimum אוהב/ת בננות? no- atzirut ומלפפונים? naaaaaaaaaaa מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? a cake כשר או לא? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa שומר/ת על כשרות? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? ya!!!!!!!!!!!!!!! ואת השרשוריםו yaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! אותי? ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת קיריל? ya!!!!!!!!!!!!!!!!!! rammstein ya!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? im ze rammstein??? az hi lo gomeret staaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] kodem ameret rotse ze 4, ahshav omeret rotse ze 3, ahshav lakahat ze dvarim shelkha, ve lo baba luba bahaim shelah... משעמם לך? ma ata hoshev??// [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? lisrof itonim [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! tisrof itonim כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? 50? רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? loooooooooooooooooooooooooo אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ looooooooooooooooooooooo אם כן - Your wish is my command loooooooooooooooooooooooooooo מקווה שנהנתם! loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo (>_<)

SpyKid

New member
:]

רוצה שאני אתקשר אליך ויהיו לך יותר שעות בנכנסות?
(סתם... אני בספק שזה יוסיף אפילו 10 דקות...
)

Janem

New member
תתקשרי... גם אם זה סתם חח.../images/Emo6.gif

משעמם רצח ... מדרגה ראשונה בדם קר... נמאס לי לשרוף את הציפוי האדום מהעפרונות, עכשיו כל החדר שלי עשן, ונכנס דבור שיושב על הקיר ומסרב לצאת...

Janem

New member
מממ

מעניין אם אפשר לשרוף אותו... (מחשבות בקול רם)...

Dynamo1929

New member
../images/Emo6.gif

מכיר את היתושים הגדולים האלה? אז חבר שלי נוהג לגזור להם את הרגליים כשהוא טופס אותם... :0

חחחחחחחחחח גם אני מתנדבת

לעזור לך לעלות את השיחות הנכנסות... למרות שלא יהיה לי כסף בקרוב כי היום עזבתי את העבודה שלי=\ שונאת פרחות!

Janem

New member
פרחות...מממ

מעניין אם אפשר לשרוף גם אותן......
תתקשרי גם את... נעשה שיחת ועידה עם נטשה...

למעלה