סקר:

benpual

New member
סקר:

סתם במקרה ראיתי סרט , ורציתי לשאול אותכם סתם כמה שאלות......... אם במקרה ויש מהומות בעיר , המון אנשים רבים , משהו בין הסביבות ליותר מ-500 איש........ המשטרה בער המקומית לא מצליחה לעצור אותם.....יש צורך בתגבור של שוטרים , והשוטרים היחידים נמצאים רק באזור רחוק האם: יערבו את המשמר האזרחי? יערבו את המשמר האזרחי , ביחד עם מפקדות הנוער ברחבי הארץ? לא יערבו בכלל את המשמר האזרחי?

benpual

New member
השאלה עצמה........

היא האם אתם חושבים שיערבו אותם......

בטח שיערבו.. לפני שהתנדבתי אני זוכר

שסיפרו לי חברים בבסיס שבאחד מהמרכזים המסחריים התגודדו המון צעירים וניידת סיור באה לפזר אותם.. קיצור מפה לשם זה הגיע לאלימות של תקיפת שוטרים ותחילה משכו רק כמה ניידות, אחר כך כבר לחצו מצוקה , הגיעו ניידות מיבטח וגם ניידות אק"מ נידרשו להגיע..

כותבים יפתח אחי, אבל יש לנו איזה

מין הרגל \ מסורת להגיד יבטח.. כאילו מבטא ערבי כזה שיוצא במקום יבטח אבטיח.. בהתחלה זה התחיל רק מצוות יח"ס ואחר כך כולם נדבקו.. חחחח

שירןן21

New member
כן שמעתי על התופעה הזאת של יפתח

כמו שהשותף שלי פעם היה אומר.. לכל מרחב יש את הדפיקה שלו.. חחח

benpual

New member
חחחח , שירן......

את יורדת על יפתח , את יורדת גם עליי........... לצערי הרב הייתי ביפתח

שירןן21

New member
לא חס וחלילה

אגב הייתי בתגבורים ביפתח שהייתי שח"ם אחלה חבר'ה (רובם) רק אמרתי שלכול מרחב יש את הסריטה שלנו.. למשל שהייתי גרה בחולון והייתי מתנדבת באיילון היה להם מנהג בשעות הלילה להשמיע את השירים הכל כך מוזרים ברדיו לכל המרחב.. בגל ה- 1.. ליפתח יש את הסריטה של היבטח ההוא.. למרחב ירקון יש ת'קטע הלו ברור של הנידוי של התחנה של צפון ת"א משהו לא ברור.. ואצלינו יש טוב לא כדאי להוציא הכל ביום אחד.. חכו לפעם הבאה.. חחחחחחחח

שירןן21

New member
לא הם המתנדבים.. השוטרים

כמה זמן אתה מתנדב? אולי אתה מודע לבעיה..

benpual

New member
חחחח

לידיעתך.........אני מתנדב כבר 4 שנים ואני מכיר את כל הבעיות של סיירי ירקון , כי אנחנו עובדים בשיתוף איתם......... כנסי לצ'ט

למעלה