סקר

סקר

עלה לי רעיון מקווה שהוא לא היה ... זהו סקר הישרדות. כל אחד יכתוב לכל עונה את השורד\ת שהוא היה רוצה שיזכה.

עונה...

אז ככה: הישרדות 1 - רציתי שסו תזכה ולא ריצ' למרות שעכשיו אני מעריך אותו יותר הישרדות 2 - קולבי,ג'רי,אמבר,אליזבת,רודג'ר זאת היתה העונה הכי טובה בהישרדות הכי הכי רציתי את ג'רי אבל גם את קולבי והשאר .. הישרדות 3 - איתן היה מושלם ולא בגלל שהוא יהודי הישרדות 4 - קאת'י היא היתה הכי טובה,שחקנית מושלמת שונא וספיה! הישרדות 5 - בריאן היה אחלה ללאה מגיע לו אבל אהבתי יותר את שי אן הישרדות 6 - שונה היתה הבחריה שלי שנאתי את רוב צ' לא מבין מה ההתלהבות הישרדות 7 - סנדרה תמיד היתה הפייבוריטית שלי גם כריסטי ואהבתי את לילאן הישרדות 8 - אממ היו מלא מלא קאת'י,איתן,קולבי,ג'רי,שיאןואת אמבר לא רציתי הכלבה הזאת הישרדות 9 - איימי הפייבוריטית שלי !

LOVEtheMcMAHONS

New member
נו. נענה

עונה 1 : בזמנו שצפיתי נורא רציתי שקלי תזכה. למרות שידעתי מראש שריצ'ארד זוכה. במבט לאחור ריצ'ארד ניצח בזכות. עונה 2 : קולבי עונה 3 : אית'ן עונה 4 : קאת'י עונה 5 : הלן עונה 6 : רוב ס עונה 7 : פיירפליי עונה 8 : אף אחד מעדיף לא לענות על עונה 9 עד שיסיימו לשדר אותה אצלנו.

אילקו

New member
גם אני אענה....

עונה 1: סו עונה 2: קולבי עונה 3: כמובן אית'ן! עונה 4: קא'תי עונה 5: -לא ראיתי- עונה 6: -לא ראיתי- עונה 7: כריסטי עונה 8: ג'נה טיפה... או אית'ן עונה 9: ג'ון .k.

Yaki J

New member
במפתיע לרוב המנצחים הגיע לזכות

ורוב הבחירות שלי הם נשים. כנראה אני לסבית שונאת גברים כמו איימי. 1. ריצ'ארד. 2. טינה. ואם לא היא אז ליזי או ג'רי, בטח שלא קולבי הניאנדרטל. 3. קלי. ואם לא קלי אז תרזה או אית'ן. בהחלט לא לקס וטום החלאות. 4. רק שם אחד: קאתי. לאף אחד אחר לא הגיע. 5. רק שם אחד: הלן. לאף אחד אחר לא הגיע, אם כי אני חייב להוריד את הכובע בפני בראיין. 6. רוב ס, ואם לא הוא אז מתיו. בשלב מוקדם יותר הייתי אומר דינה. בעיקרון, גם כל מי שהיה מבצע את הרצח הראשון בתולדות הסדרה והיה פותר אותנו מג'נה אנורקסה, היה מקבל את הקול שלי. 7. סנדרה. ואם סנדרה היתה עפה, אני מניח שאנדרו או כריסטה. 8. מממ... טריקי. נורא צפוי להגיד רוב ס', או קאתי או כל אחד מפייבוריטי העבר שלי (ג'רי
) אבל ללא ספק זו העונה שמי שהכי הגיע לו לזכות זכה בה. צוות התחמנים אמבר ורוב אכן הגיעו בזכות ולא בחסד לניצחון. 9. טווילה או סקאוט.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואו ממש דומה לשלי,מסכים ברוב ... חוצ מהישרדות 9 והישרדות 6

כן כן זה היה ברור

לא זוכרת את המכירה הפומבית שאיתן קנה חזיר והוא לא אכל כי הוא יהודי ?

zulu2000

New member
עונה../images/Emo28.gif

1. לא ראיתי 2. אני בדיוק עכשיו רואה ואני בפרק 7. ואממ אני כבר יודע שטינה תזכה. בכל זאת אליזבת אחלה. 3. איתן (לא זוכר למה זה היה כלכך מזמן. 4. נחשו.. נליוש!!
ואתם חייבים להודות שהגיע לה לזכות הרבה יותר מלוספיה. 5. לא היו לי פייבוריטים אחרי ששיאן עפה. 6. כריסטי 7. דארה וסנדרה.. אבל בגלל שדארה לא ממש עשתה הרבה ממש שמחתי שסנדרה ניצחה. 8. שיאן. לא העדתי שרוב&אמבר ינצחו לא משנה כמה טוב הם שיחקו 9. אלייזה.

zulu2000

New member
וואי אני מת עליה../images/Emo28.gif

מאז עונה 4 לא הייתה אחת שעקפה אותה.

amitooshacham

New member
תן סיבה אחת

למה לנליה הגיע יותר מוספיה. אם תמצא אחת, תודיע לי. בינתים, וספיה היא הזוכה הכי ראויה לדעתי.

zulu2000

New member
טוב../images/Emo28.gif

כי וספיה לא עשתה כלום! פשוט כלום.. שון החליט בשבילה את כל ההחלטות וזאת הסיבה היחידה שהיא ניצחה כי היא נתנה לו לעשות הכל.

amitooshacham

New member
O_O

אתה. אתה מצחיק אתה. קודם כל, לדעתי, זה היה הפוך - וספיה כל הזמן עשתה לשון את העבודה והוא לא עשה כלום. אבל בוא נגיד שאתה צודק - זאת אסטרטגיה מוכרת. הרבה שחקנים גדולים משתמשים בשחקנים חלשים יותר כדי שאם אחרים יצביעו להם, אז החלש יותר יהיה המטרה, כי הוא יראה בתור זה שעושה את הכל. עובדה שגם אחרי ששון עף היא הסתדרה והצליחה לנצח.

zulu2000

New member
...../images/Emo28.gif

היא הייתה עפה אם היא לא הייתה זוכה בחסינות ישר אחרי ששון עף.. לדעתי בלעדיו היא הייתה עפה קודם. אפשר להגיד אותו דבר על נליה אבל לפחות נליה עשתה משהו.. וספיה פשוט לא עשתה כלום.

willo

New member
התשובה שלי

עונה 1 - ראיתי כשכבר ידעתי שריצ'רד ניצח (ובצדק). עונה שניה - הכי אהבתי את ג'ף שעף, מאותו רגע לא הפריע לי, כולם היו אותו דבר. שלוש וארבע לא ראיתי. חמש - הלן שש - רוב ס (היה תענוג לראות אותו). שבע - אנדרו סאבג' ואחרי שהוא עף הצמד כריסטה/סנדרה. אול סטאר - רוב מ (שיחק הכי טוב) או רופרט. תשע - רק לא סקאוט (לגבי האחרים לא משנה לי)

gay naked hatch

New member
שלי:

1- ריצ'ארד 2- ג'רי 3- לקס 4- קאת'י 5- בראיין או שיאן 6- אף אחד, כולם זונות (אולי חוץ מדינה). 7- ג'וני משחק הוגן, איך אף אחד לא הזכיר אותו? 8- לקס, הוא שיחק את המשחק בצורה הכי טובה. הייתי אומר רוב אבל אני שונא את הגישה שלו.

למעלה