סקר

Dawson girl

New member
הממ.. יש כמה

אבל כעקרון לא ראיתי את כ-ל הסרטים שהם שיחקו בהם.. של ג'יימס אהבתי את "אנגוס". למרות שהוא היה בנזונה רציני שם הוא שיחק ממש ממש טוב בכמה סצינות.. של ג'וש אהבתי את "אגדה עירונית", הוא היה חמוד שם. אה וגם "משחק השמועות" היה חביב.. מישל- דור הפרוזק, דפנטלי!!! היא שיחקה ממש טוב שם! וגם לאסי חחחחח
קייטי- האמת שאני לא ממש ראית סרטים שלה. המשחק שלה לא היה כזה טוב ב"היעלמות מחשידה" לדעתי.. אבל ב"התנהגות מופרעת" למשל היא שיחקה טוב, היא ממש הזכירה שם את ג'ואי של העונה הראשונה
וזהו.. כשאני אזכר בעוד אני אגיד

DAN1EL

New member
שלי ../images/Emo13.gif

"יעד סופי" (קר סמית') "אגדה עירונית" (ג'ושוע ג'קסון) "ללמד את גברת טינגל" (קייטי הולמס) ויש כמה שחיבבתי...כמו "תא טלפון" ו"פרדי נגד ג'ייסון" (עם מוניקה קינה בתפקיד הראשי) שבעיקרון זה סרט זבל, אבל הוא משעשע. אני ממש רוצה לראות את "גו" ואת "דור הפרוזאק"..

Dawson girl

New member
אני ממש לא אהבתי את "גו"

לא ראיתי בו כלום חוץ מסקס, סמים וזה היה כזה זול. לא יודעת
דור הפרוזק לעומת זאת ממש יפה.. ראיתי אותו לפני איזה חודשיים ככה.

מממ

לא בדיוק זכורים לי יותר מדיי סרטים עם שחקנים של דו''ק שראיתי.. אבל.. בשני הסרטים שכן ראיתי את קייטי(העלמות מחשידה וגברת טינגל) לא ממש אהבתי אותה.. כי.. לאדעת.. היא כל הזמן משחק דמות שממש ממש מזכירות את גו'אי פוטר.. בעייני היא תמיד תהיה ג'ואי פוטר.. ולאדעת..זה מציק אמממ.. לא ראיתי אף סרט שג'יימס או קר או מישל השתתפו בו(לפחות לא שזכור לי כרגע..)ואת ג'וש ראיתי רק בסרט בהולמרק
שקראו לו רוני וג'ולי או משו כזה.. והוא היה מש צעיר שם.. וזה היה סרט דיי דבילי.. אז.. זהו

מממ...../images/Emo105.gif

יש כמה.."ללמד את גברת טינגל","אגדה עירונית","יעד סופי","מועדון הגולגלות",גם ה"ברווזים על הקרח" חמודים! אגב.. ביס וויקאנד יש סידרה שקוראים לה "פחות ממושלמת" ובאחד הפרקים היה שם מישו שקראו לו-לוק מאקנמרה! כמו שקראו לג'וש במועדון הגולגלות!!

LillipooT

New member
שאלה יפה.. ../images/Emo60.gif

האמת שלצערי גם לי לא יצא לראות הרבה סרטים של הדוק"ים.. רובם סרטי אימה או שזאת רק אני? ואני מפחדת מסרטי אימה
אבל ראיתי את מועדון הגולגולת במטוס חח לא זוכרת לאן.. האמ.. בכל מיקרה, אני בקושי זוכרת את הסרט כי זה היה מזמן.. אבל אני זוכרת שאהבתי אותו!! איזה עוד סרט ראיתי.... האמ.. יכול להיות שזה היחיד?! חח אוי ואבוי.. אני רוצה לראות את דור הפרוזק! אמרו לי שאני יאהב אותו
ואולי גם את POA ואת FD.. כי כתבתי עליהם הרבה בפורום חח והשאר פשוט מפחידים אותי.. אז זאת בעיה

hadas 5

New member
אמממ...בוא נראה...

ראיתי בעיקר סרטים של קייטי: "גו", "היעלמות מחשידה", "פיסיס אוף אפריל", "קוראת בקלפים", "תא טלפון", "ללמד את גברת טינגל"... אהבתי בעיקר את: "תא טלפון", "ללמד את גברת טינגל" ו-"קוראת בקלפים" של שאר הדוסניקים לא יצא לי ממש לראות
למרות שזכור לי סרט שמישל ווילאמס השתתפה, היא שיחקה אישה לסבית... לא זוכרת איך קוראים לו

dun16

New member
../images/Emo13.gif

ללמד את גברת טינגל, רואה בקלפים ואגדה עירונית

G A L 17

New member
הסרטים של ג'וש

משחק השמועות גאוני........... גם אגדה עירונית אהבתי......... יעד סופי של קר גם ממש יפה......... יש סרט שראיתי בערוץ הולמרק שג'ן השתתפה בו בגיל צעיר לדעתי לפני דוסון - אם אני לא טועה קרו לו "הבן שלי חף מפשע" גם סרט יפה........ גם אושן 11 אם מחשיבים את ההופעה של ג'קסון לדקה וחצי לסרט שלו .... תא טלפון גם די אהבתי , וזהו ממה שעולה לי לראש כרגע......

Tornable

New member
ממממ

תא הטלפון זה בעיקר של קולין פארל, לקייטי הולמס לא בדיוק היה חלק, סרט טוב.. אני דווקא אהבתי את הסרט של גיימס חוקי המשיכה..

למעלה