"סקר"

הנה אפילו עוד הוכחה

בפרק קיום (בו נולד הבן האובד ) מאלדר מחזיק את ויליאם ואומר לסקאלי שהוא ירש את העיניים שלה אבל יש לו דימיון מפתיע לסקינר האם זה כי מאלדר יודע מה סקינר מרגיש????????. האם יש פה רמיזה למשהו??. הוכחה מנצחת (כמעט)

Gilliana

New member
הגזמת עכשיו לגמרי... ../images/Emo98.gif

בתור מי שחקרה את X-FILES לפני ולפנים, את עוד לא מכירה את ההומור השחור של ידידנו???

טוב זה באמת היה מוגזם

למרות שאפשר לראות את זה כעקיצה קטנה בינינו לבין הסדרה יש הרבה קטעים כאלה בסדרה חוץ מזה לפני כמה שנים היה ראיון עם כריס קרטר והוא טען שהוא מעולם לא ישלול אפשרות לרומן בין סקינר לסקאלי כמובן הוא אמר בצחוק אבל לפי דעתי יש פה כבר המון בדיחות וכמו שאמרו לפניי בכל צחוק יש קצת אמת

Gilliana

New member
קארטר לעולם לא ישלול דבר

במה שנוגע לאיש הזה - השמיים (תרתי משמע) הם הגבול...

LoLo16

New member
לפי מה שהבנתי, הדמיון נבע מהעובדה

שוויליאם היה קירח..

Ice Age

New member
הממ

אם נוציא את מאלדר וסקאלי מחוץ לבחירה, נראה לי שאני הייתי הולך על קרייצ'ק. אהבתי את הצמיחה שלו בתוך הסדרה: איך שגילינו לאט לאט שהוא עם יותר כוח ממה שחשבנו, איך שדפקו אותו, את המכות שמאלדר הכניס לו, ובסוף שהוא עוד צחק על כולם עד רגע לפני שהסדרה ירדה מהמסכים. היד מפלסטיק לוקחת.

וואלה צודק הוא באמת אחלה

דמות מה גם שאהבתי אצלו זה שהוא עבר הכל ושרד הכל (חוץ מכדור אחד בודד)

Gilliana

New member
קרייצ'ק הוא...

ב.ז. אמיתי עם קבלות, אחת הדמויות הנבזיות ביותר בהיסטוריה של הטלויזיה והקולנוע אבל, כמו שאמר פעם איש חכם בשם וולט דיסני: מה היו הטובים עושים בלי הרעים? (ותחשבו על זה...)

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif בהחלט אבל...

רק בתנאי שהן בכלל לא רוצות לעבור ורק בכח...

חוץ ממאלדר וסקאלי...

הייתי אומר שזה איש הסרטן... כל פעם שאני רואה אותו אני מתמלא הערצה אליו... הוא כזה בן אדם ששולט בכל והוא גם מעשן בסטייל

מעשן בסטייל?

כיוון שהשחקן וויליאם ב. דיוויס אינו מעשן בחייו ניסו המפיקים בכל כוחם להסתיר את זה וכך יצא שמעולם לא נראתה תמונה אחת שלו שואף עשן ומוציא אותו סטייל זה בטוח לא חוץ מזה שהוא מבזבז המון סיגריות

Ice Age

New member
קראתי פעם

שהשיגו לו "סיגריות" מיוחדות שעשויות מצמחים ולא מטבק.

כן גם אני קראתי את זה בראיון

שעשו איתו הכי מצחיק הוא אמר שמעריצים שולחים לו אלפי פקטים מכל סוגי הסיגריות מדי שבוע. חשבתי לעצמי למה הוא לא פותח חנות לסיגריות

Gilliana

New member
עם כל העישון הפסיבי הזה...

כבר היה עדיף שיתחיל לעשן. לפחות הסצינות היו נראות יותר אותנטיות...

היתה סנצנה יפה מאד

הוא כזה מדליק סיגריה עם גפרור,מחזיק את הגפרור הבוער ביד ואז מכבה אותו עם העשן...

DarlingAdam

New member
היה פעם סקר כזה :)

...קרייצ'ק. בלי למצמץ. ולמה? כי הוא עובד בשביל כולם ונגד כולם, יודע ככל הנראה יותר מכולם, ועל אף שהוא נדפק תדיר, הילד המסכן, בכל זאת יש לו... לא יודע. כוח. הוא שרד די הרבה עד שקרטר החליט לראות עד כמה אפשר להכעיס מיליון מעריצות. חוצמיזה, עיניים יפות.

אני חושבת שקריצ'ק הוא

כמו התאום הרשע של מאלדר הם מאמינים באותו דבר לרוב גם נלחמים באותם אנשים ההבדל הוא שמאלדר ילד טוב קצת הוא צדקני ויש לו לעיתים בעיה ללחוץ על ההדק (ראה ערך פרק נשימה אחת) לעומתו קריצ'ק הולך עד הסוף עם מה שהוא מאמין בו והכי חשוב הוא יודע לנקום ... מתה על אנשים שנוקמים

למעלה