"סקר"

"סקר"

את מי אתם הכי אוהבים בסדרה מאלדר, סקאלי, סקינר, קריצ'ק, איש הסרטן, דוגט, מוניקה או בכלל מישהו אחר הכי חשוב זה לנמק..... אני למשל הכי מעריצה את סקינר כי הוא סיכן את חייו המון פעמים ועזר המון פעמים ונסחף אחרי מאלדר וסקאלי אבל גם ידע מתי להשאר על הקרקע ולא היה לו שום מניע אישי כמו מאלדר למשל. הוא עשה הכל רק בגלל שהוא האמין להם (ואולי היה קצת מאוהב בסקאלי
) אני חושבת שאין לו חסרונות הוא כמו מאלדר רק בלי האובססיה לא?

Gilliana

New member
מה קורה לך אוקיינוס?

כולם מאוהבים בסקאלי???
אני מסכימה איתך לגבי סקינר - הוא מה שקוראים באידיש א-מענץ', בן אדם מהתחלה ועד הסוף. אני דווקא הכי אוהבת את סקאלי, למרות שהיא רחוקה מלהיות כליל השלמות. אני אוהבת את הראש הפרקטי וההגיוני שלה, למרות שהיא לפעמים לוקחת את זה רחוק מדי, וחוץ מזה - היא צריכה דחוף להחליף את המלתחה שלה ולהפסיק להתלבש כמו איזו דודה זקנה. תכל'ס - לכל הדמויות בסדרה יש הרבה עומק ואישיות ואפילו איש הסרטן - שלילי ככל שיהיה, בהחלט מרשים ומעורר הערכה. בהחלט יהיה מעניין לשמוע מה חושבים שאר חברינו לפורום...

אני אסביר לך

אחרי שיצא לי המון המון המון זמן בחיי לבלות בחברת תיקים באפלה כבר פיתחתי בראשי הקונספרטי המון המון תאוריות אחת מהתאוריות הן שבעצם כולם נסחפים אחרי סקאלי ולא אחרי מאלדר למזלם הרע סקאלי נסחפת אחרי מאלדר אבל בעקרון לא כולם מאוהבים בה רק סקינר ודוגט וכמובן מאלדר ומי שחושב שאני טועה שיפריך את טענותיי נ.ב אפילו איש הסרטן הודה שהוא מחבב אותה כנראה שאני לא טועה

Gilliana

New member
תאוריה מעניינת אבל...

במקרה הזה אני חושבת שזו באמת תאוריית קונספירציה...

אני רוצה עובדות שיפריכו את זה

לי לעומת זאת יש הוכחות לכל מילה שאני אומרת אז יאללה תירתמי למשימה להוכיח שאני טועה

Gilliana

New member
נרתמתי!

אז הנה ההוכחה שלי: בפרק AVATAR (ה-21 בעונה השלישית), אשתו של סקינר, שרון, מגישה בקשת גירושין. סקינר לא כל כך ממהר לחתום (ציטוט: "אחרי 17 שנים - אפשר לחכות עוד יום"). בסופו של הפרק סקינר מחליט סופית שהוא לא חותם על המסמכים. הוא אוהב את האשה שאיתה חי 17 שנים ומחליט להשאר איתה. אז איפה בדיוק סקאלי נכנסת כאן לתמונה? זהו, הכדור במגרש שלך - עכשיו תורך...

Ice Age

New member
ובנוסף

בפרק Holywood A.D, בסרט היא אומרת שהיא רוצה את סקינר, וכשסקאלי מסתכלת עליו אז הוא נראה די משועשע ומסתכל על הבחורה שלידו.

קודם כל תגובת הנגד שלי

דבר ראשון זה שהוא נשאר עם אישתו שרון לא אומר שהוא לא אוהב את סקאלי מין הסתם שרון היא אישתו כבר 17 שנה וסקאלי היא לא אופציה עבורו (כי כולנו יודעים שהיא לא פנויה) אז לא עוזבים אישה סתם ככה דבר שני מה שקרה בפרק holywood a.d רק מוכיח את טענתי הוא די מוחמא מעצם זה שחשבו שסקאלי רוצה אותו הוא השתעשע בידיעה שהיא לא יודעת שהוא רוצה אותה חבר'ה תצטרכו להתאמץ יותר כדי להוכיח שסקינר לא אהב את סקאלי כי ההוכחה הגדולה מכולן לאהבתו היא שבפרק "השיבה" הוא החליט לעשות עיסקת טיעון להצלת חייה של סקאלי וכדי שאיש הסרטן ירפא אותה מה יותר מזה?

עוד משהו

גם בפרק "משולש" הוא עשה מעל ומעבר בשבילה ואפילו קיבל על זה תודה שנראה לי מאוד שימחה אותו

Gilliana

New member
תגידי...

איזה גבר לא היה שמח לקבל תודה כזו?
ועוד דבר קטן ששכחתי קודם - סקינר עשה תמיד מעל ומעבר גם בשביל מאלדר ואת בטח לא חושבת שהוא מאוהב גם בו...
I REST MY CASE

1Shir

New member
בדיוק.. להזכירך מאמציו ב"משולש" היו

על מנת להציל את מאלדר, ולא את סקאלי. אני חושבת שכל ה"אהבות" בין סקינר למאלדר/סקאלי הן לשם הקריצה וההומור בלבד, זה לא ברצינות.

הרי כל העניין הוא שלפי

דעתי הטלנובלה תיקים באפלה (ואני לא אומרת את זה כדי לרדת עליהם אני מכירה אותם מספיק שנים בשביל הזכות להעביר ביקורת) היא בעצם שסקינר ודוגט וכל השאר שמאוהבים בסקאלי (איש הסרטן????? סתאאם) עשו הכל כי הם אהבו את סקאלי הם היו שמחים להפטר ממאלדר אבל הם ידעו שהיא תהיה עצובה.... טוב חבר'ה נסחפנו הגזמנו הרי ברור שכולם אוהבים אותה היא אישה מקסימה חכמה ויפה מאלדר זכה בה כי הוא המושלם בשבילה אז חסל ויכוח הרי אפשר להתווכח על זה ימים חודשים ושנים וכרגע אף אחד לא הוכיח לי פה טיעון מספיק חזק שאי אפשר לערער עליו

Gilliana

New member
באמת "ביליתם" הרבה יחד...

את נשמעת בדיוק כמוהו! לא שזה רע חלילה... אבל לסיכום הנושא והפעם באמת - תני הצצה התוצאות הסקר הקטן שפרסמתי.

הרי ברור שהסקר הזה

הוא רק עוד דרך להסתיר את האמת.... תראי סקאלי היא האישה היחידה בסדרה הכי הגיוני שכולם יאהבו אותה .... מתאים לי להיות מאלדר... נלך לאודישן לסרט?

Gilliana

New member
עכשיו אני הקונספירטרית??? ../images/Emo6.gif

מבחינתי כבר קיבלת את התפקיד...

תודה... אני חושבת שלו

הייתי זוכה לתפקיד בסדרה או בסרט (אפילו תפקידון מיניטורי של שניה בלבד)זה היה הופך אותי לאחד האנשים המאושרים בעולם... חלומות מתגשמים????

Gilliana

New member
אף אחד לא אמר שהוא לא אוהב אותה

... כחברה, עמיתה לעבודה, תקראי לזה איך שתרצי. וזה עדיין לא אומר שהוא מאוהב בה. אל תשכחי שמאז ומתמיד הן סקאלי והן מאלדר הפגינו נאמנות לממונה עליהם ותמיד עמדו לצידו באש ובמים - זו חברות אמיתית.לדעתי לקחת את הרעיון הזה קצת יותר מדי לקיצוניות אלא אם כן יש לך הוכחות אחרות. אני בכל מקרה אשמח לשמוע.

נווו כמה גברים כבר יכולים

להשאר אפלטונים לנשים יפות שמסתובבות לידם כל הזמן אז בפרק "נשימה אחת" הוא הודה בפני מאלדר שהוא תמיד חיבב אותה ukty kty zv v,dcr בחיאת מי עושה עיסקת טיעון עם החיים שלו בשביל מישהי שאוהבים כעמיתה לעבודה? כחברה? בכל זאת עכשיו i rest my case אני לא טוענת חס וחלילה שהוא מאוהב בה עד הגג ולא יכול לחיות בלעדיה רק פשוט שהוא קצת דלוק עליה יש לו איזה קראש

Gilliana

New member
גם אני חושבת ש...

אם הוא לא היה לפחות קצת נמשך אליה - סימן שמשהו לא בסדר איתו... אבל אני עדיין חושבת שקראש זה קצת מוגזם. אולי נשאל את חברינו לפורום מה דעתם? את יודעת מה - יש לי רעיון, אני אכין סקר ונראה מה קורה...

למעלה