סקר

Shani276

New member
זבל!../images/Emo128.gif

מה זה עוד פעם "שאלון דוחה"?! הא?.
ולגבי ה- ה|זיוף|ננ|זיוף|י כ|זיוף|א|זיוף|ן לפחות תן קרדיט

עונה לסקר ../images/Emo67.gif

השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון?אפחד של הדג
השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון? * אני לא שומעת שירים שאני לא אוהבת .... השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון?אתה קוצוני של כלא 6
תחנת רדיו מועדפת? 99 איסקייפ צופה/לא צופה במוסיקה 24?ברור שכןןן *שיר מועדף מחומר מקומי?מה נעשה *שיר מועדף מלזוז?לא פראיירים *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב?המכונה של הגרוב לא קשור :
*חורף או קיץ?קיץ *גשם או שמש?שמש המורה האהובה?חחח איןן *המורה השנואה?[
מתי דוידסון (שזה מורה-גבר בעצם חח )
אמו זונה מלמד היסטוריה
*מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה?שנפל לי ריס לא זוכרת מתי זה היה *היא התגשמה?קצת ...
*נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:) כן חחח

Mr Darkness

New member
תשובות לסקר.

*השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון? ש"ס- לא מרים ידיים, מומי לוי וקאשי- צלול- לייב בעסק שחור *השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון? קוואמי ואיילה אינגדשטיין- בת ים ניו יורק *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון? חלוצי החלל וש"ס- קפוץ ת'גרוב *תחנת רדיו מועדפת? אין. *צופה/לא צופה במוסיקה 24? לעתים. *שיר מועדף מחומר מקומי? "בראשית". *שיר מועדף מלזוז? "גן התות". *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב? "עבריין". וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ? חורף. *גשם או שמש? גשם *המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם] מתמטיקה. *המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים]. אנגלית. *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה? לפני שבוע כמעט. *היא התגשמה? לא. *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:) לא לא.

חחח תורי :)

*השיר הכ יפה? סקס, לטיסיה, כל יום ועוד מהדיסק הראשון של קספר *השיר שהכי לא אהבת? ברגע שאני שומעת משהו שלא נראה לי אני מעבירה או מפסיקה להקשיב ולכן אין לי מושג של מי הדברים שאני לא אוהבת * השיר הכי הזוי? קבלתי ת'פדל של פנקייק ("אני לא צריך שמרטף, חבל לך על האף") *תחנת רדיו מועדפת? גלגל"צ נראה לי *צופה/לא צופה במוסיקה 24? צופה מהרגע שעלו :) *שיר מועדף מחומר מקומי? סבורתני כי שביתה *שיר מועדף מלזוז? גן התות וסוד ההצלחה בגרסת הופעות *שיר מועדף מהמכונה? הווליום עולה, קוסאמאמק והמכונה גרסת הופעות *חורף או קיץ? חורף *גשם או שמש? שמש *המורה האהובה? הסטוריה *המורה השנואה? אנגלית *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה? לא זכור לי *--------- *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני? לא, זה יהיה שקר.. פחחחח סתם סתם.. לא, לדעתי זה לא יהיה חנפני, זה יהיה נחמד ומחמיא שאלון ממש מענין ויפה :)

chen2408

New member
תשובות ../images/Emo67.gif

1) זה היה ביתי - כלא 6 הילה הררי ומני בגר 2)מאמינה בך - רוני לא-סופרסטאר והצל. 3)אממ... הזוי? אההה "קוצוני" של כלא שש ותאופיק מהתוכנית של דידי הררי. 4)גלגל"צ 5)צופה ובגדול! 6) זה משתנה כל הזמן... אבל נראה לי ש"הפה לפתוח". 7)אמממ... זה קשה!!! אבל נראה לי שקמתי או גן התות 8)מביט או טרומפלדור... לא קשור במוזיקה: 1)קיץ!!!!!!!! 2) שמש! למרות שאני טיפוס לילי אז אני מעדיפה ירח :) 3)אמממ... היו מלא! למדתי בקמפוס שהיה מין סוג של כפר נוער כזה, שעבדנו שם ברפת וכל מיני... זה היה חוויה מדהימה וכל המורים היו חברים שלנו אז את כולם אהבתי. אבל הכי אהבתי את רביטל ז"ל שהיתה המורה שלי לתקשורת וקולנוע, ואת ליליאן המורה לתנ"ך ואת יאירה, המחנכת. 4) אף אחד... כולם היו סבבה לגמרי... אולי בעצם את דבורה ח(ר)יץ. היא היתה מעצבנת. 5)אמממ... לפני כמה דקות ביקשתי שהמחשב לא יפול... 6) כן בטח. תוך שנייה הוא נפל. 7) זה יהיה חנפני אבל מ'כפת לי! זה היה יפה ומעניין ודורש קצת מחשבה!

למעלה