סקר

Shani276

New member
סקר

*השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון? *השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון? *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון? *תחנת רדיו מועדפת? *צופה/לא צופה במוסיקה 24? *שיר מועדף מחומר מקומי? *שיר מועדף מלזוז? *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב? וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ? *גשם או שמש? *המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם] *המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים]. *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה? *היא התגשמה? *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:)

FunkyGiraffe

New member
תשובות

*השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון? אני אצבע את השלכת בירוק ואת הולכת לבד עכשיו LIVE בצוללת הצהובה
, וגם "חברים שרים איתן טייב" *השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון? סיוון - אין גבולות. כעיקרון אני מנוע מלהאזין לשירים שאני לא אוהב, זה לא יוצא לי להאזין להם ממש *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון?"אם רק תאמר, דה דה דה דדש" [אני אצבע את השלכת בירוק בגירסת אוהדי הפועל ת"א] *תחנת רדיו מועדפת? גלגל"צ - בגלל תכנית אחת צדיקה בסדום - עסק שחור! *צופה/לא צופה במוסיקה 24? צופה מהיום הראשון *שיר מועדף מחומר מקומי? יציב בוודאייייי *שיר מועדף מלזוז?סוד ההצלחה/קמתי *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב?כמעט כולם.. אבל אם יש כאלה שאני ממש אוהב אז זה המכונה, לא מוותר, ג'אם וקוסאמאמאק וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ? קיץ. *גשם או שמש? שמש *המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם] ארממ, צר לי - אין כזאת *המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים] המורה ללשון *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה? במשחק של הפועל ת"א נגד הפועל חיפה *היא התגשמה? כן. [יש אלוהים] *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:) בוודאי!

בקשר ל"חברים שרים איתן טייב"

כן, לי יש את האלבום של גל סוקלובסקי וחבריו שיצא שנה אחרי אותו מקרה "מחפיר", אגב סוקולובסקי יושב היום בכלא על נסיון להסתה. הדיסק שלו כמובן, נגנז ושיריו מופצים באינטרנט באופן לא חוקי... לאלבום קוראים "חברים שרים איתן טייב" לשיר שאליו התכוונת קוראים "השרוכים של טייב", על משקל "המגפיים של ברוך". לשיר על יורם ארבל קוראים "יורם ארבל הוא מחבל". ואגב לא שמעת יציאות קשות יותר באלבום הזה אם אתה אומר שזה הכי הזוי, למשל "טייב לא שכחנו" (על משקל נח של מתי כספי ושוקלד מנטה מסטיק) או אני שונא את בית שאן (על משקל אני הולך לבית שאן) וכמובן אבוקסיס והזונה (על משקל איזה יוסי של חבר של הכבש ה16) ואיל צור שופט מכור (ישנן בנות) והכי חשוב "השעון של טייב ("הנה שעון בין חיל") דיסק ענק, חובה לשמוע! השיר התשיעי באלבום אגב, הוא "האוטו של פיני" על משקל הבית של פיסטוק, גם כן שיר מגניב...

FunkyGiraffe

New member
הסתה שמסתה

מבחינתי שום דבר לא נאמר ברצינות והכל בגדר ציניות. אני שומע ומת מצחוק פה! אני שונא את בית שאן גם שיר טוב.. איתן טייב בן זונה את הפנדל הוא החטיא בכוונה - אהא "הלוואי שהוא ימות בתאונה באמצע המשחק יבלע את הלשון, אהא, הוא אשם, הוא אשם בכל כי בגללו הפועל לא גמרה מקום ראשון אהא אני שונא! אני שונא! אני שונא את בית שאן
" חחחחחחחחח שירים מצחיקים רצח

תשמע את טייב לא שכחנו

"טייב לא שכחנו איך פתחת ת'רגליים טייב לא שכחנו איך שרכת נעליים הלוואי תמות מאיידס שתדרסו אותך רכבת תאנוס אותך ארנבת תקבל סרטן בראש שיפול עליך סגר תקבל שיתוק יא נאצי זונה פיגוע תאונה!" ויש עוד בית ענק על ג'מיל חאדר ובית קורע אש אבל ממש ממש קורע אש על פיני שוני

RESTO

New member
סרטן בראש של טייב שיר שיא

הנאצי!!! והדיסק הוא גאוני!!!! איתן טייב לא צריך למות כי בזכותו יש אליפות!!! האימפריה עוד תחזור!!!

U G I

New member
נוסטאלגיההההה לפאניםםםם

וואווווו שמעתי את השירים האלה פעעעעעעעעעם זה היה לפני איזה 4-5 שנים ששמעתי אותם בפעם האחרונה חחחחחחח שירים גדולים, וכל אוהד כדורגל,לא משנה איזה קבוצה הוא, פשוט יבכה מצחוק זה גדול,ובאמת חבל שאותו אוהב יושב בכלא. בכלל, שער 5 בתקופתו היפה, היה אחד הגדולים.

shabi16

New member
חברים שרים איתן טייב ../images/Emo6.gif

בית"ר הדגל של המדינה

Shani276

New member
../images/Emo187.gif

*השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון?"אהבה" - דניאל סלומון,"עוקף מלמעלה" - מוקי,ובטח יש עוד שלא עולים לי לראש עכשיו. *השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון?"אין גבולות" - סיון..ויש עוד.אבל הם נכללים כבר בשירים הזויים. *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון?אני יכולה לכתוב מאמר רק על זה - נתחיל בבדיחה המהלכת - "חבקי אותי"-צביקה אברהם,"יש דברים נסתרים"/"אל נבקש" - צ'ינו פרודקשן(
),"רוחות של מלחמה" - חופית,סיי לה וי - "להשתטות".יש עוד הרבה,הבעיה שהם לא עולים לי לראש כרגע.נתמודד. *תחנת רדיו מועדפת?102 FM = רדיו תל אביב,91 FM = רדיו לב המדינה[בעיקר בסופי שבוע,וכל הכבוד שהם הורידו משמעותית את מינון המזרחית
],ופה ושם גלגל"צ. *צופה/לא צופה במוסיקה 24?צופה,צופה *שיר מועדף מחומר מקומי?"רציתי שתדע","הפה לפתוח","שביתה","הכאפה המצלצלת" *שיר מועדף מלזוז?"מספרים","סוד ההצלחה"[התחלתי לאהוב אותו
] *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב?ג'אם,אף אחד,לא מוותר וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ?חורף *גשם או שמש?גשם
*המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם]:המורה לתנ"ך.כל השיעור היא צוחקת איתנו ובסוף יש צלצול ואין שיעורים
*המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים]:אוהו,יש המון - המורה לאנגלית ולספרות בעיקר. *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה?שבוע שעבר *היא התגשמה?היא תתגשם
*נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:) האמת?במקרה שלי זה יהיה שחצני.

° w a v e °

New member
meee ../images/Emo9.gif

*השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון? "עכשיו" - ג'וני שועלי, עוקף מלמעלה, כלמיני של בוטן מתוק בקרקס.. ועוד שלא עולים לי כרגע..
*השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון? אממ.. לא אמעעעעד[מין נביחה כזאת..] ולא אפול... איך קוראים לו..? ושל שירי מיימון.. שחכתי ת'שם שלו..
:) *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון? שירי מיימון :) *תחנת רדיו מועדפת?102 FM וגלגל"צ :) *צופה/לא צופה במוסיקה 24? צופה ביותר
*שיר מועדף מחומר מקומי? הכאפה המצלצלת, רציתי שתדע *שיר מועדף מלזוז? מספרים
*שיר מועדף מהמכונה של הגרוב? לא מוותר וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ? קיץ *גשם או שמש? גשם [כל עוד הוא בחוץ ואני בפנים] *המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם]:אוהבת? אין כזה דבר... אבל בוא נגיד שאת המחנכת שלי.. מסטולה לגמרי :) *המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים]: לערבית
אני כ"כ שונאת אותה.. ברמות שלא יתוארו... אה, ואת הסגן מנהלת
*מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה? וואי... לוזוכרת..
*היא התגשמה? מקווה :) *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:) כן. אבל הוא היה מאגניב

Shani276

New member
באמת שכחתי את החדש[והעלוב]

של שירי מיימון.אחותי כותבת בצורה יותר מעמיקה והיא רק בכיתה ב'.ואני אסלח לה על שגיאות הכתיב כי מבחינת הטקסט זה יהיה פי 20 יותר איכותי!

לשיר שהתכוונת קוראים אין גבולות של

סיון... שירי מימון היא אולי כוסית אש אבל היא בכל מקרה לא שרה שירים הזוים

nap3

New member
גם ככה אין לי מה לעשות אז..אני יענה

*השיר הכי יפה ששמעתי בזמן האחרון: זה לא שיר אלה דיסק שלם החדש של בתי ועדיין לא החלטתי איזה שיר שם הכי יפה *השיר שהכי לא אהבתי ששמעתי בזמן האחרון: כל שירי סאבלימינל למינהם. *השיר הכי הזוי ששמעתי בזמן האחרון: ממ לא יודעת..אבל אני מניחה ששירי מזרחית.. *תחנת רדיו מועדפת:גלגל"צ ברור!!!!!!!! *צופה/לא צופה ב 24: ממ..לפעמים..בהתחלהה וא היה יותר איכותי. *שיר מועדף מחומר מקומי: יציב *שיר מועדף מלזוז: גן התות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *שיר מועדף מהמכונה: מממ קשה..לא יודעת מה לבחור.. וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ: חורף ובגדול!!!
*גשם או שמש: גשם!!!
*מורה אהבובה: אוו יש הרבה..כמעט כל מורה שמלמדת אותי... *מורה שנואה:ממ..נשמע מפתיע אבל לא נראה לי שיש אצלי דבר כזה.. *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה: לפני 3 דקות בערך.. *היא התגשמה? לא יודעת..כי ביקשתי אותה רק לפני 3 דקות..אני מקווה שהיא תתגשם..

nap3

New member
אהה ושכחתי משו..

*נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:) מממ...אכן כן! :)

nap3

New member
כה כה..

בתי פרפרים הוציאה דיסק חדש :) ונכון באמת הרבה זמן לא שמעו עלייה (4 שנים) כי היא עבדה על הדיסק החדשששששששש אבל היו לה הופעות...

א.. אוקי

הכי יפה ששמעתי בזמן האחרון? אני כל הזמן שומע שירים יפים, התלהבתי בזמן האחרון מ"יחסי הציבור של המוות" של דן תורן בביצוע עם השליחים. השיר הכי לא יפה-כל כך קשה! בוא נראה...אולי רוני? נינט? כוכב נולד? אה, טוב כולם ביחד! אין ספק שהגירסא שעשו לשיר הרומני הדלוק לקראת הפסטיגל מראה עד לאן הפסטיגל (שהיה כבר מדורדר) הדרדר... הכי הזוי? לא חסרים! בהחלט לא חסרים, נלך על "פאות ארוכות" של עדי רן, משהו מטורף! חובה לשמוע! תחנת רדיו מועדפת-רשת ג', למרות ש88 נתנו בראש בשבת האחרונה...גל"צ לפעמים... 24-בזמן האחרון פחות בגלל ריבוי הפרסומות והחלוקה הלא נכונה של הערבים (לא הגיוני שיש לי שעה וחצי של מזרחית נטו בפריים טיים). מה שכן שהתכנית "זה רק רוק" וגם התכנית "פוקוס" (בייחוד האחרונה על ברי...) תותחיות. מחומר מקומי-מה נעשה, רציתי שתדע וחליפות במקומות 2-3 מלזוז-גן התות (כן עידו) וזה לא אני, קשה... מהמכונה-גם החלטה קשה בין קוסאמאמק לאף אחד לג'אם למכונה, טוב אם אתם מתעקשים, מקום ראשון J-E-R-U-S-A-L-E-M! חורף או קיץ-אביב
גשם או שמש-שמש המורה האהובה-לחינוך מיני (
) השנואה-אני אוהב את כוווווווווווווווווווווווווולן! מתי ביקשתי משאלה-ביומולדת שלי לפני שכיביתי ת'נרות היא התגשמה- נחיה ונראה לא השאלון עלוב בהחלט! סתם שני אני מת עליך

אבל שכחתי קטע יותר הזוי...

של שלומי ברכה והוד מושגעיותו רמי פורטיס... לינק מצורף מתוך האתר של האחרון

משעמם לי...בררר

*השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון? אמממ רק אחד? טוב עוקף מלמעלה *השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון? "אין גבולות" סיוון *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון?וואי לא יודעת.. *תחנת רדיו מועדפת?102 fm רדיון ת"א *צופה/לא צופה במוסיקה 24? צופה קבועה..חחח *שיר מועדף מחומר מקומי?הכאפה המצלצלת ויציב *שיר מועדף מלזוז?גן התות *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב?הווליום עולה וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ?חורףףףף *גשם או שמש?גשםםםם *המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם] המורה לאנגלית...היא המורה הכי מסטולה בארץ *המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים].המורה לאומנות...יש בנינו שנאה הדדית...הוא אידיוט...נתן לי 50 בתעודה.. *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה?לפניאיזה חודש...לא יודעת.. *היא התגשמה?בקרוב מאוד תתגשם *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?:)אממ כן? חחח

shabi16

New member
אהמ-היהודים עכשיו בגלגל"צ |מקיא|

ה|זיוף|ננ|זיוף|י כ|זיוף|א|זיוף|ן *השיר הכי יפה ששמעת בזמן האחרון?"סיבות אישיות"-בתי *השיר שהכי לא אהבת ששמעת בזמן האחרון?"היהודים","היהודים","היהודים" *השיר הכי הזוי ששמעת בזמן האחרון?"רוחות של מלחמה",נראה כאילו כותב הטקסט והמלחין לא השקיע בזה יותר מ-10 שניות *תחנת רדיו מועדפת?גלגל"צ(93.9),רדיו ירושלים(101,רק המצעד),רדיו לב המדינה(91,רק המצעד),רדיוס 100(100,רק שומע באתר) *צופה/לא צופה במוסיקה 24?צופה,עם מינון נמוך בזמן האחרון *שיר מועדף מחומר מקומי?מה נעשה,בראשית,חליפות נטחנים אצלי הרבה *שיר מועדף מלזוז?לזוז! *שיר מועדף מהמכונה של הגרוב?אף אחד! וקצת לא קשור למוסיקה: *חורף או קיץ?קיץ *גשם או שמש?שמש *המורה האהובה?[איזה מקצוע היא מלמדת אתכם]היסטוריה *המורה השנואה?[כנ"ל,רק שנואה,או פשוט לעדינים שביניכם - שאתם הכי פחות אוהבים].המורה(זכר)לספורט *מתי ביקשת משאלה בפעם האחרונה?היום *היא התגשמה?כן *נכון שאם תגידו שהשאלון היה מעניין ויפה זה יהיה חנפני?
מאוד!
היה שאלון דוחה

למעלה