סקר

spikish

New member
סקר

הי יש לי שאלה : כמה מכאן מאוזנים , וכמה זמן לקח לכם להתאזן ? אחי למשל כבר שלוש שנים מנסה להתאזן...

hashy

New member
עד לפני כשנה הייתי מאוזנת 6 שנים,

לקח לי 12 שנים להגיע לתקופה כל כך ארוכה של איזון [בד"כ זה היה שנתיים מקסימום]. את התרופה הנוכחית החלפתי בגלל תופעות הלוואי שלה ולאו דווקא התקפים.

לא מאוזנת כבר שנתיים

מנסה להתאזן - מקווה שאתמול - אחרי שקיבלתי כדור שלישי עליתי על דרך המלך .... הלוואי...

ענת71

New member
../images/Emo184.gifלא מאוזנת.

אחר צהרים טובים לכם. הלוואי והייתי מאוזנת אבל אולי כדורי הלמיקטל יצליחו לאזן את המצב.

ענת71

New member
../images/Emo8.gifלא נורא לומדים לחיות עם זה.

אני לא מתוסכלת עברתי כל כך הרבה בחיים תמיד צריכים להיות אופטימים מי יודע אולי המצב יכול להשתנות. לילה שלי קחי הכל בקלות שיהיה יום טוב והרבה בריאות.

ובאותו עניין (כמעט..) ../images/Emo22.gif

גם לי יש שאלה: כמה מכם משוטטים ברחבי הרשת, כדי לקרוא ולהבין על התפתחויות מדעיות, מחקרים, תרופות חדשות, מאמרים וכו' - בנושא האפילפסיה? האם אתם קשורים גם עם פורומים אחרים ברחבי העולם? היום נתקלתי בפרסום של משרד הבריאות לגבי תרופות חדשות. ערב נפלא לכולנו

חייםלוי

Member
מנהל
יש פה כמה אנשים בפורום שבודקים

בקביעות באתרים בעולם ובפורומים כמו אבא של אפי. אני בודק בכל פעם שעולה שאלה שאין לי עליה תשובה. האתר של משרד הבריאות אכן נמצא בקישורי הפורום. תודה על ההפניה

קוקו 28

New member
אני מאוזנת כבר כתשע שנים, מתוך 18.

ב-18 השנים, וגם ב-9 האחרונות שבהן אני מאוזנת, החלפתי תרופות
, מינונים, קומבינציות של כדורים... הייתי ממש
נסיונות. אבל עכשיו, ב"ה, אני מאוזנת, פרט לרעד קל בידיים שהיה מאז ומתמיד, והאפי' רק החמירה אותו קצת. מי שלא יודע, לא ממש שם
.
לאח!!!

הייתי מאוזן כ- שנתיים ועכשיו אני

לא מאוזן כבר 15 שנה. מקווה שבעזרת החלפת הטגרטול בלמיקטל אני יהיה מאוזן.

לא יודע

מה שחסר בנתונים זה תדירות ההתקף. אצלנו התופעה כשנתיים וחצי. התקפים קטנים נעלמו. התקף גדול שני לאחר שנה וחצי מהראשון, עברו כבר 10 חודשים שקטים,ואולי לא יהיו עוד התקפים.

qt1

New member
spikish מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif...../images/Emo20.gif

מה שלום אלדד? עדיין אצל ד"ר ציסטיק בביה"ח איכילוב ועדיין מטופל בלמיקטל? אני מבינה שהוא עדיין לא מאוזן לפי ההודעה שלך , מה בנוגע לבדיקה אצל אפילפטולוג אחר? הרבה בריאות וחיבוק גדול

א. לגבי מידע

בעיקרון תמיד אני קוראת על המחלה זה מאוד מעניין אותי למרות שאין לי את הגראנד מאל אלא את הפטיט מאל -אני קוראת על הכל, כל מיני תרופות זה מעניין אותי באופן כללי. לגבי איזון מנסים עד כמה שאפשר- אני אישית עכשיו הגעתי למה שנקרא "קוקטייל" מקבלת שני סוגים של כדורים יחד" כי למרות שאני לא מפרכסת עדיין יש לי כל יום כמה התקפים וזה לא נעים...

spikish

New member
הי QT ! מה שלומך?

וואו, שמחתי לגלות שזכרת אותי ואת אלדד
אחרי התקפים גדולים של פעם בשבוע הוספנו טופומקס. ואחרי חצי שנה של שקט חזרנו להתקפים של פעם בשבוע. אין לנו אפשרות להחליף אפילפטולוג, כי הבנו שיש רק שניים באיכילוב - צ'יסטיק ופרופ' נויפלד. זה בית החולים הכי קרוב אלינו שיש בו את המידע הכולל ביותר על אלדד. הרבה בריאות וחיבוק גדול בחזרה

qt1

New member
spikish ../images/Emo24.gif...

אני בסדר תודה, שומרת על האופטימיות הזהירה שלי
,קצת מוטרדת מדברים שלא קשורים לאפילפסיה, אבל זה יחלוף. בוודאי שזכרתי אותך
תגידי, למה שלא תבקשו חוות דעת נוספת? כלומר, אפשר לבקש וזה אפילו מקובל לבקש להיפגש עם מומחה מאותו תחום, לאו דווקא באותו בי"ח, גם אם ביה"ח איכילוב הכי קרוב אליכם , אולי כדאי לנסוע קצת יותר רחוק פעם אחת עם סיכום של התיק הרפואי של אלדד, לשם קבלת חוות דעת נוספת אצל אפילפטולוג אחר. אני יודעת בוודאות שזה מה שהייתי עושה. חצי שנה של שקט בהוספת טופמקס מראה על אפשרות לאזן את אלדד, אני יודעת שיש השתתפות של הקופה בבדיקה של קבלת חוות דעת נוספת. אגב, מה המינון שהוא מקבל היום? מה דעתך? שיהיה יום נעים

גליה0

New member
גם הבת שלי לא מאוזנת

בת כמעט 3 מנסים לאזן אותה מגיל חודשיים עכשיו אנחנו מנסים לרדת מתרופה אחת, מתוך ה 4 שהיא לוקחת אולי אז תגיע הישועה....

אוגי 22

New member
אני מאוזנת כבר שנתיים וחצי

למעשה מהרגע שאני לוקחת למיקטל. בהתחלה לקחתי טגרטול והגעתי לבי"ח עם נפילה של המערכת החיסונית - זה היה נורא ממש טראומה לכל החיים אבל תודה לאל הכל בסדר היום שנהיה בריאים

למעלה