סקר

סקר

הדיסק כבר הגיע לנט<אם זה בכלל הדיסק או שאמ' קצת מתחכם> האם: 1. שמעתם אותו כבר? 2. שמעתם חלק מהשירים? 3. לא שמעתם אותו בכלל? ועוד אחד חחח יש לי הרבה שאלות נראה לכם שהדיסק שבנט זה הדיסק המקורי? או כמו שלפי מה שאומרים ברחוב<חח ילדה מרגישה הארלם> זה לא הדיסק?

אני ../images/Emo9.gif

3. לא שמעתי אותו בכלל... גם בגלל שאני מעדיפה לחכות למקורי וגם בגלל שאין לי זמןןןן בכלל להכנס לנט להוריד אז נוותר לא יודעת.. הכול יכול ליהיות עם אמ' אבל אולי זה סתם שטויות שאומרים כי דיי מוזר שיצאו 2 דיסקים... די טיפשי אבל לא יודעת אולי מתברר שבסוף הוא יצחק על כולנווו.. חחח אני מקווה שיש 2 דיסקים אנחנו הרווחנו....

bLAck hALo

New member
עדי! מתי את לעשות קאמבק???????

המסרים שוב נדפקו את לעשות קאמבק מידדדדדדדדדדדדדדד!!!! עוד 24 יום.

קאמבק

חחחחח עוד 23...

bLAck hALo

New member
כההההההההההההההההההההההה!!!!

עוד 23...........!!!!!!!! גררררררררררררררררררר אוך אמן אמן אמן אמן אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! ארג-הורים! O_O

bLAck hALo

New member
מיעו

שמעתי..אבל פעם אחת ובחפיף כי אין לי זמן להתרכז ואני לא שמעתי יותר כי אני שונאת לשמוע דיסק חדש ולא להתרכז בו אממ נראה לי שכן.. או לפחות כמה מהשירים בטוח שכן אבל עם אמינם הזה אי אפשר לדעת ועכשיו אהמ אהמ.. איפה אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!<!?!?#%$?#%&?^)?&?%?&^#$?@%?@?%@%?#&?#*&^?)^

odikel

New member
תשובות

1. כן שמעתי, יש כמה שירים חזקים, הכי אהבתי את הקטע (סקיט) שהוא מתקשר לפול רוזנברג, זה קורע.. גם השיר "פיוק" מצחיק ועוד כמה אבל נמאאאאס- כמה שירים על קים אייך הוא מת עליה
שיר אחד הוא רוצה לנקר את עיינה עם מחטים ושיר אחר הוא איתה לעולמים וימות בלעדיה. מוגזם. ולדעתי הדיסק הזה מקורי, די בטוחה,אבל אם לא הוא קרע את כולם.

k k1

New member
ME

2.בול מה שהילה רשמה..ככה גם אני
וכן נראה לי שזה יהיה המקורי..

eMiFrEaK

New member
אנייי...

לא שמעתי אותו... כי אני מחכה שיצא כבר ואז אני אוכל להקשיב לו כמו שצריך חחח שמעתי חלק מהשירים.... לפי דעתי הוא מקורי..למרות שעם אמ אני כבר לא בטוחה בשום דבר חחח

Magi¢ Girl

New member
אוקיי

אז ככה אני שמעתי חלק מהשירים. (ביניהם Just lose it אופקורס, Mosh...) אני חושבת שכן - שבנט זה הדיסק המקורי ... חחח ילדה מרגישה הארלם
אהבתי

../images/Emo9.gif

חחחגם היום המורה שלי לאנגלית אמרה לי ככה רשמתי לה במבחן cuz במקום ביקוז מלא פעמים במבחן.. והיא הורידה לי על זה מלא נקודות ואני לא מבינה למה.. אני הולכת אלייה והיא עושה לי מותק זה לא הארלם פה! חע! חוצפה.. מה זה התעצבנתי מה אני יעשה אני רגילהה ככה...

חחחח

זה היה מה זה מעצבן ואני שעה מתווכחת איתה ואני עושה לה זה מילה והיא רשומה גם בספרים לא..? חחח אני לא יכולה להתנתק מהסלנג והיא אמרה לי שאני חייבת להתחיל לרשום באנגלית נאותה כי מורידים על כאלה שטויות בבגרות חחח הורידו לי גם בסוציולוגיה שרשמתי ביצפר במקום בית ספר... מה יהיה איתי?

bLAck hALo

New member
חחחחחחחח

אךך עדי עדי.. יהיה טוב איתך!!! יהיה מעולההה איתך!!!!!! גאונה קטנה של דודה..! והסלאנג של היום בסוף יהפך כבר לחלק מהשפה...זה יקח עוד שנים כמובן אבל זה עוד יקרה חחחח לי היה מבחן אחרון באנגלית שקיבלתי 78 והמורה עושה לי "הילה? 78? מה קרה לך..קרה משהו בבית? משהו מפריע לך? כי אף פעם לא קיבלתי מתחת ל-90 באנגלית...חח רציני ובצפר?? חחחחחחחח בובה סלאנג סלאנג אבל חחח עד כדי כך...?

חחח מה אני יעשה אני רגילה לרשום בצפ

-ר חחח אם הייתה לי מצלמה למחשב הייתי מראה לך חחח היא עושה לי כזה 2 חצים והיא עושה בית ספר בית-ספר חחח זה יותר מצחיק על הדף זה הזכיר לי את בלי סודות סית-ספר סית-ספר בית ספר? בית בפר! חח זוכרים את זה? ששתי אנשים אומרים את זה כזה חחחח עזבו

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחח אוי כןןן

עו-גה יל-קוט אמ-א אב-א מי זוכר את הבלש??? חחחחחח..חשודדד חשוד ביותררר!! האא..תריחו שניה, כן זה ריח הנוסטלגיה יווו איך אני מתגעגעגעגת לקומדי סטוררר מאז שעברתי ליאס

אהההההההה בוגדת למה עברת1?!?!?!?!??

איך אפשר בלי ביפ.? בלי אלף שידורים חוזרים שאפפעחם לא נמאסים של חבריםםםםםםםםםםםםםםםם?!@#$#@!@#$#@! והקומדי סטור?!?!?! והחטא ועונשו?!?! ופאק יש עוד מלא אני מהת על כולם כמעט אבל אין מה להגיד יס פי אלף יותר טוב.. הסרטים קטלנניים ובכלל זה יות טוב *בעע ובהודעה למעלה אני נראית נורא עילגת כל ה-ס' התחלפו לי עם ה-ב' בעעע אני עייפה תוותרו לי

bLAck hALo

New member
זה ההורים שלי!! זה לא אני..!!

חחחחחח חברים אךך חברים חבריםםםםםםםםםםםםםםם אההההההההההההההההה הגעגעגעגעגועההההההההההההההההההה!!!!! *מוותרת לך*

חחח כן אה הורים סאקס <"כבד את אביך

ואת אימך"> חח מה נסגר איתי עם הציטוטים הצינויים יהודיים שלי חחחח הילה כמו שרשמתי לך במסר אה פאק לא עניתי לך למסר חח אני לא מספיקה *יופי*

למעלה