סקר

Pink Bubbles

New member
סקר

החלק הראשון זה בכללי להכרות כי יש חדשות והשני בקשר לבצפר. שם: גיל: תחביבים: אוהבת: שונאת: מאכל אהוב: מאכל שנוא: פורומים שאני בהם: אוהבת בגדים: טעם בבגדים: אוהבת טלוויזיה: אוהבת את ערוצי: אוהבת את התוכניות: שיער: עיניים: גדר הפרדה-------------------------------------------------------------גדר הפרדה------------------------------------------------------------- עולה לכיתה? מחכה ליום הראשון? את תרדמי בלילה לפני? קניתי: אני צריכה עוד לקנות: יש תלבושת בבצפר: בעד/נגד תלבושת: זהו תהנו

Pink Bubbles

New member
אני......

החלק הראשון זה בכללי להכרות כי יש חדשות והשני בקשר לבצפר. שם: טליה
תחביבים: לקרוא, לשיר, לצייר, לעצב, לרקוד, לנגן, לראות טלוויזיה, לשחק במחשב ולהיות עם חברות.
אוהבת: שהכל הולך בקלות, מצב רוח טוב.
שונאת: שקרים וצעקות.
מאכל אהוב: ספגטי.
(מה הקשר?) מאכל שנוא: ירקות.
פורומים שאני בהם:זהירות בנות, אופנה, בנות, סימס, ספין סיטי ו... זהו.
אוהבת בגדים:מאודדדדדד. טעם בבגדים: ספורטיבי עם הרבה ג'ינסים.
אוהבת טלוויזיה:מאודדדד. אוהבת את ערוצי: ,3 יס ריל, יס וואי וזהו.
אוהבת את התוכניות: השיר שלנו, תשוקות, שחק אותה סטרייט, הרווק, ספין סיטי וזהו.
שיער: שטני
עיניים:ירוקות
גדר הפרדה-------------------------------------------------------------גדר הפרדה------------------------------------------------------------- עולה לכיתה? ז'
מחכה ליום הראשון? מאוד ואני ממש מתרגשת!
את תרדמי בלילה לפני?לא יודעת אולי לא
קניתי:תיק וקלמר וחולצות תלבושת
אני צריכה עוד לקנות:מחברות, ספרים, יומן
יש תלבושת בבצפר:כן
בעד/נגד תלבושת: אין לי דעה
זהו תהנו

Pink Bubbles

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

אני צריכה ללכת לישון מוקדם... אני מקווה שתכתבו עד מחר!

Pink Bubbles

New member
אוף אני צריכה ללכת אני אחזור אח"כ

תעני בינתיים שיהייה לי מה לקרוא!!!

pixie dust

New member
אהמ. טוב אני עונה../images/Emo135.gif

בלה בלה בלה *.*.*.*.*.*.*.* משעמם לי מאוד. ואני צריכה תיכף ללכת לישון אבל לאבאלי. בא לי שיבואו לכאן עוד אנשים. בלה בלה בלה בלה קריאה נעימה ואפילו שמתי תמונה שיהיה מעניין

../images/Emo41.gifאני עונה../images/Emo41.gif

שם:צליל גיל:13 תחביבים:לרקוד,לראות טלוויזיה,לגלוש באינטרנט! אוהבת:לרקוד שונאת:את הבצפר מאכל אהוב:ניוקיס (מאכל ארגנטינאי) מאכל שנוא:ברוקולי פורומים שאני בהם:זהירות בנות,ביפ - ערוץ הצחוק,מיכאלה ולמען הקהילה! אוהבת בגדים:כן... טעם בבגדים:יש לי טעם בבגדים! אוהבת טלוויזיה:מאודדדד אוהבת את ערוצי:ערוץ 3,ערוץ 22,ערוץ ביפ וערוץ E! אוהבת את התוכניות:מיכאלה (ערוץ 3),רצים לדירה (ערוץ 22),ערוץ הצחוק מציג (ערוץ ביפ) ושווה להיות...(ערוץ E) שיער:חום-שחור עיניים:ירוק-כחול עולה לכיתה?ח' מחכה ליום הראשון?לאאאא את תרדמי בלילה לפני?אולי.. קניתי:תיק,כל האביזרים לבצפר,קלמר,יומן של אגם רודברג,קלסרים של פוקה! ובגדים ליום הראשון.. אני צריכה עוד לקנות:מחברות גדולות.. יש תלבושת אחידה בבצפר:לא בעד/נגד תלבושת:נגד תלבושת אחידה..

pixie dust

New member
../images/Emo1.gifחרופ../images/Emo1.gif../images/Emo135.gif

שם: יובל גיל: 12 תחביבים: להיות בפורום לצייר ועשות שופינג! אוהבת: חתולים שונאת: חרקים מאכל אהוב: ג'חנון מאכל שנוא: דגים (חוץ מטונה
) ובצל וקישואים פורומים שאני בהם: זהירות בנות, דוליז אוהבת בגדים: מאוד טעם בבגדים: מהשבא אוהבת טלוויזיה: כן אוהבת את ערוצי: נמ לאדעת אוהבת את התוכניות: thats so raven כל מני... שיער: שטני בהיר עיניים: ירוקות גדר הפרדה-------------------------------------------------------------גדר הפרדה----------------------------------------- עולה לכיתה? עליתי כבר!! לז' מחכה ליום הראשון? כבר היה את תרדמי בלילה לפני? לא נרדמתי קניתי: נממ.... בגדים לבצפר
אני צריכה עוד לקנות: עוד בגדים לבצפר...
יש תלבושת בבצפר: לא ממש תלבושת זה כאיו רק כמה צבעים שמותר ללבוש בעד/נגד תלבושת: נגדנגדנגדנגד זה הורס לי הכל אני לא יכולה להיות סטייליסטית אם הצבעים המחורבנים האלה! (אפור ירוק כהה כחול כהה צהוב בהיר לבן
בלי מכנסיים אם כיסים גדולים (כאילו מה
) וגופיות ובעעעעע תלבושת מעפנית!!
)

babygrl

New member
../images/Emo41.gif

שם:חן אוזן גיל:15.6 תחביבים:כל מיני אוהבת:בריכה שונאת:ים מאכל אהוב:ספגטי ברוטב שמנת ופטריות.. מאכל שנוא:כבד, תרד פורומים שאני בהם:זהירות בנות, בנות, אופנה אוהבת בגדים:יאפ טעם בבגדים:מעולה לדעתי.. אוהבת טלוויזיה:יאפ אוהבת את ערוצי:יס ריל, ערוץ 3 אוהבת את התוכניות:עדן לנצח, המגן, מכושפות, דר פיל, השיר שלנו שיער:חום גלי עם גוונים בלונדים עיניים:חומות כהות וקטנות.. גדר הפרדה-------------------------------------------------------------גדר הפרדה------------------------------------------------------------- עולה לכיתה?י6 וזאת לא כיתה טיפולית.. אצלנו בבצפר יש יותר מדי עיוני מורחב מחכה ליום הראשון?לא את תרדמי בלילה לפני?לא נראה לי קניתי:כלום כרגע.. מחר אני צריכה עוד לקנות:יומן ובגדים יש תלבושת בבצפר:יאפ בעד/נגד תלבושת:נגד טואטלי
זהו תהנו
טנקס..

אני

שם: עדי גיל: 12 וקצת תחביבים: להיות במחשב, ולקרוא ספרים. אוהבת: חורף שונאת: קיץ מאכל אהוב: לזניה מאכל שנוא: פתיצים עגולים כאלו.. יש את הצינורות, שהם טעימים. פורומים שאני בהם: משחקי סימס וסים סיטי, זהירות בנות אוהבת בגדים: כן... טעם בבגדים: טוב מאוד אוהבת טלוויזיה: כן אוהבת את ערוצי: ערוץ אופנה, כיף לראות בלילות, ערוץ 3, וערוץ יס 91 על כוכבים ומסטיקה, וכולמני אלו.. אוהבת את התוכניות: השיר שלנו, המומינים, (נשמע טיפשי..) שיער: חום עיניים: חומות עולה לכיתה? ז' מחכה ליום הראשון? לא ממש את תרדמי בלילה לפני? לא יודעת קניתי: הכל אני צריכה עוד לקנות: .. יש תלבושת בבצפר: כן בעד/נגד תלבושת: לא איכפת לי, זה רק בצפר..

שלקע

New member
ME

שם:שלי גיל:11 ושלושה חודשים תחביבים:לגלוש באינטרנט, לשחעם החתולה, לראות טלוויזיה להתסלבט אוהבת:עוגות, שוקולד, גלידה, מכושפות, לינדזי לוהאן מק"א ועוד. שונאת:שוביניזם, מקובליזם (המצאה שלי
), סנוביזם.. ועוד.. מאכל אהוב:
מאכל שנוא:|טונה פורומים שאני בהם:זהירות, בנות
, חתולים, תשוקות, אריאל. אוהבת בגדים:יפים
טעם בבגדים:מעולה
אוהבת טלוויזיה:מאוד.. מה ז"א
אוהבת את ערוצי:3 ולפעמים 6. אוהבת את התוכניות:מכושפות, סברינה, מיכאלה
, ועוד מלא שצצות מדיי פעם. שיער:חום-שטני עם פסים בלונדיים. עיניים:חום-ירוק גדר הפרדה-------------------------------------------------------------גדר הפרדה------------------------------------------------------------- עולה לכיתה?:ו' מחכה ליום הראשון?:קצת את תרדמי בלילה לפני?:אממ.. נראה לי
קניתי:ה-כ-ל-
אני צריכה עוד לקנות:כ-ל-ו-ם-
יש תלבושת בבצפר:כן..
בעד/נגד תלבושת:נגד
דאא
אחלה סקר

אניי../images/Emo110.gif

שם:לירון גיל:14 עוד מעט תחביבים:לרקוד לישון לראות טלוויזיה לשמוע מוזיקה להיפגש עם חברות בלה בלה בלה אוהבת:פריקים שונאת:פרחות וערסים מאכל אהוב:ספגטי מאכל שנוא:הרבה פורומים שאני בהם:זהירות בנות, אקזיט. מרי קייט ואשלי אולסון וערוץ 24 אבל לא ממש כותבת..ובפורום כלא 6 בהייד פארק אוהבת בגדים:דהה טעם בבגדים:? אוהבת טלוויזיה:כע
אוהבת את ערוצי:ערוץ 2, ערוץ 3, ערוץ 10 <כן כן..>, אוהבת את התוכניות:מיכאלה אקזיט רזוויל <משו כזה..> שיער:חום בהיר עיניים:חום גדר הפרדה-------------------------------------------------------------גדר הפרדה------------------------------------------------------------- עולה לכיתה?ח' מחכה ליום הראשון?אממ לא ממש.. את תרדמי בלילה לפני?נראה לי שכע.. קניתי:אממ הכל חוץ מיומן ועטים נראה לי.. אני צריכה עוד לקנות:יומן ועטים.. יש תלבושת בבצפר:כע..:/ בעד/נגד תלבושת:נמנעת

למעלה