סקר:

אמממ../images/Emo175.gif

לא יודעת...ריאלטי זה אמיתי ולפעמים זה מעציב אבל אלה החיים.. וטלנובלות לפעמים זה ממש סתום נגיד לילות מריאנה...אז לא יודעת..

מה???"לילות מריאנה" זה לא דפוק!

ברור "שמיכאלה" פי מיליון יותר יפה מ"לילות מריאנה"! "לילות מריאנה" לא מגיעה לכרסוליים של "מיכאלה" אבל זאת בכל זאת טלנובלה יפה חח:)

charmedl

New member
תשובה

טלנובלות! אני יודעת שהמון אנשים אומרים לי שזה רדוד ולא מציאותי, אבל אז מה??????? בואו נאמר שהמציאות שלנו לא משהו אז למה לא להיתנתק ממנה כול יום לאיזה שעה? אני אישית אוהבת רק טלנובלות ישראליות לא ספרדיות. וחוץ מזה שאני לומדת משחק בתקווה שיום אחד אני אשחק בטלנובלה... רציתי לראות מרחוק איך זה בעזרת המפגש מעריצים, אבל לא הזמינו אותי... זאת הסיבה העיקרית שאני בדיכי מזה אבל יש דברים יותר גרועים מזה... טוב בכול מקרה לכול מי שהולך תהינו!
ואני מקווה שיום אחד גם אני יהיה במפגש הזה אבל לא בתור מעריצה...... חחחחחחח

גם אני חושבת כמוך וגם אני רוצה...

להיות שחקנית בטלנובלה אני לומדת כבר 3 שנים משחק ועוד שנה בבית ספר בשאיפה לשחק בטלנובלה כמו מיכאלה אמן!!!!!!!! שחקתי כבר בסרט שישודר בערוץ הילדים אבל אני רוצה להמשיך............. החלום שלי זה לשחק בטלנובלה עם אפרת כהן וכל כובי מיכאלה......

שחכתי לומר כמה דברים חח

להיות שחקנית בטלנובלה אני לומדת כבר 3 שנים משחק ועוד שנה בבית ספר בשאיפה לשחק בטלנובלה כמו מיכאלה אמן!!!!!!!! שחקתי כבר בסרט שישודר בערוץ הילדים אבל אני רוצה להמשיך............. החלום שלי זה לשחק בטלנובלה עם אפרת כהן וכל כובי מיכאלה...... אני צריכה רק הזדמנות 1 כדי להוכיח שיש לי כישרון ויש לי... ואין לי פחד במה(אני רוקדת 9 וחצי שנים ואני מופיעה 9 שנים בתיאטרון ירושלים)ואני גם שרה..... חוץ מי זה יש לי כישרון,סבלנות ורצון!

חחחח הרגת אותי רעות מצחיקולה

הייתי חייבת לרשום את האמת........................ כי אמרו לי שההפקה מסתכלת אולי........... את יודעת, אבל דווקא אמרו לי שאני צנוע חח

כן בטח...

ההפקה יושבת וקוראת ב-2 בלילה בפורום של מיכאלה... והם גם בטח אומרים לעצמם בואו ניקח מישהו מהפורום לצילומים של הסדרה... תגידי.. הגיון יש לך?

זה מה ש-1 אמרה פה!שיש סיכוי ש...

הם רואים מה אנחנו כותבים!!!!!!!! ולא לצילומים של מיכאלה כי כבר נגמר!!! אולי לאודישן אחר ואני יודעת שלא אבל = לנסות!!!!!!!

charmedl

New member
חחחחחחחחחח

גם אם ההפקה מסתכלת לא נראה לי שאכפת לה מאיתנו כול עוד אין לך סוכן אז אנחנו לא מעניינות אותם! אני דרך אגב, מתחילה ללמוד שנה שנייה משחק בהיכל התרבות ואמרו לי שיש לי כישרון ואני רוצה להיות שחקנית יותר מכול דבר אחר בעולם! התחלתי ללמוד רק בתחילת השנה שעברה משחק כי עד אז הייתי ביסודי עם חברות שלמדו ריקוד ולחץ חברתי גרר אותי לחוג הזה במשך 5 שנים. אז כעיקרון אני יודעת גם לרקוד גם לשחק וגם לשיר, אבל זה לא הכי עוזר לי כי בגיל הזה לטלנובלה זה רק פרוטקציות. רשמתי להפקה שהחלום שלי זה לשחק בטלנובלה ואם אני ילך למפגש מעריצים זה יגשים לי לפחות חצי מהחלום לפגוש אנשים שכן שיחקו בטלנובלה. אבל הם לא זימנו אותי! באסה
העיניין הוא שכול מה שרשמתי שם הוא אמיתי!

למעלה