סקר:

• פותח הנושא GOTN
  • פורסם בתאריך

Chakotay

New member
אהממ עשו מליון פעם אבל שיהיה

1."כלבי אשמורת" 2."הטוב הרע והמכוער" 3."ספרות זולה" 4."קיל ביל 2" 5.הטרילוגייה הישנה של "Star Wars" 6."הצלפים" 7."המחסל 2" 8."התפוז המכני" 9.טרילוגיית "שר הטבעות" 10."Star Trek 2 - The Wrath Of Khan"

kfir number 1

New member
הרשימה שלי

הרשימה שלי:1.שתיקת הכבשים,2.ספרות זולה,3.שר הטבעות,4.פייט קלאב,5.מטריקס,6.שבעה חטאים,7.פורסט גאמפ,8.אפקט הפרפר,9.דוגמה,10.להציל את טוראי ראיין.

kfir number 1

New member
והרשימה האישית שלי

1. שתיקת הכבשים 2.נהג מונית 3.הסנדק/2 4.קן הקוקייה 5.אנשים פשוטים 6.ספרות זולה 7.אמריקן ביוטי 8.הבוגר 9.רקוויאם לחלום 10.קיל ביל

לא לפי סדר כרונולוגי:

המאטריקס פורסט גאמפ טרילוגיית שרה"ט ספרות זולה שבעה חטאים התפוז המכני איש על הירח דו"ח מיוחד מלך האריות ספר הג'ונגל

הדססססס

New member
../images/Emo47.gifהרשימה שלי::::::::::

לא לפי הסדר: +רקוויאם לחלום +דוני דארקו +התפוז המכני +מלהולנד דרייב +ספרות זולה +שתיקת הכבשים +אמריקה איקס +ראן לולה ראן +שיער +קטיפה כחולה

sidharta

New member
נכון להיום :)

אוף זה קשה. מן הסתם יישמטו כמה סרטים שאולי אחשוב עליהם אחר כך כמתאימים יותר לרשימה.... הרשימה אינה לפי הסדר ועלולה להשתנות עם הזמן, כמובן :) 1)"הכחול הגדול" 2)שר הטבעות-כל הסדרה 3)מועדון ארוחת הבוקר 4)פורט גאמפ 5)חומות של תקווה 6)תעביר את זה הלאה 7)אפקט הפרפר 8) אמריקה X 9)מועדון קרב 10)רוקדת בחשיכה

למעלה