סקר:

• פותח הנושא GOTN
  • פורסם בתאריך

GOTN

New member
סקר:

מה העשרה הסרטים האהובים עליכם ביותר??? שלי: 1. מטריקס (1) 2. שר הטבעות (1,2,3) 3. פייט קלאב 4. שתיקת הכבשים 5. פורסט גאמפ 6. שבעה חטאים 7. להציל את טוראי ריאן 8. דוגמה 9. ספרות זולה 10.אפקט הפרפר (לאו דווקא בסדר הזה)

Marth Darunia

New member
וואו

זה קשה יהיה יותר קל לבחור את החמישים האהובים עלי... טוב, אני אכתוב פה את העשרה שעולים לי בראש. אינדיאנה ג'ונס ומסע הצלב האחרון מת לחיות ארמגדון שודדי הקריביים אושן 11 שרק 2 מטריקס מיליונר מי שגומר ראשון (Rat Race) ביג היט היום השלישי

שלי

חוץ מהראשון שהוא ישאר אצלי הראשון לתמיד, כל שאר הסרטים לא לפי דרגתם אצלי. 1. פורסט גאמפ 2. שר הטבעות (טרילוגיה) 3. וויל אנטינג 4. נפלאות התבונה 5. גלדיאטור 6. חומות של תקווה 7. ספידרמן 2 8. אפוקליפסה עכשיו 9. מטריקס 10. מלחמת הכוכבים (טרילוגיה) ועוד ועוד....

jimcarrey

New member
שלי ../images/Emo6.gif

איש על הירח המסכה טיפשים ללא הפסקה אייס ונטורה 2 שמש נצחית הראש בולבול ברוס הגדול מכולם המופע של טרומן שקרן שקרן אני עצמי ואיירין המג´סטיק

ID3D

New member
עד כדי ככה קיצוני?

שונא קיצוניות, אני משתדל שלא להיות קיצוני בכלום, אני מתחבר להמון סוגים של סרטים אז אני בחיים לא יצליח לבחור 10, רק בטוח ששר הטבעות, בחזרה לעתיד והטוב הרע והמכוער יהיו שם, לאוו דווקא בגלל שהם ה3 הכי טובים אבל הם פשוט סרטים שהציתו לי את הדימיון.

ליאורנר

New member
שלי[למרות שאני לא מהפורום]

1.סיוט ברחוב אלם[כל הסדרה] 2.היום השלישי 3.פלאטון 4.לב אמיץ 5.שר הטבעות[טרילוגיה] 6.מת לצעוק 7.ספורט הדמים 8.הנוסע השמיני 9.אות משמיים 10.רקוויום לחלום

אוי זה מעניין

1 פורסט גאמפ 2 ספרות זולה 3 איש הגשם 4 להרוג את ביל VOL.1 5 אסקימו לימון ספיחס 6 פול מטל גקאט 7 חומות של תקווה 8 גולדפינגר ג'ימס בונד 9 בחזרה לעתיד(123) 10 הבוגר (דסטין הופמן)

adis90

New member
אנשים, מה עם תפוס אותי אם תוכל?!

לדעתי זה אחד הסרטים הכי מדהימים ומתוחכמים. הוא בהחלט אחד מהעשירייה שלי. הייתי מכניסה גם את פורסט גאמפ וחומות של תקווה(שאגב ישודר מחר בהוט דרמה בשעה שש ומשו) והשאר-לא יודעת זו בחירה באמת קשה.

GK_FF

New member
טוב..

גם כן לא בהכרח בסדר הזה והגיוני שאני שוכח ומשמיט בטעות: 1. פייט קלאב 2. קסם מעשי 3. חיים לא רגילים 4. השער התשיעי 5. מופע הקולנוע של רוקי 6. מלהולנד דרייב 7. סיפורו של ילד רע 8. טיטאניק 9. טיק טוק 10. המספר הזה נשאר ונשמר לכל אלו שאותם שכחתי, סליחה.

גל1234

New member
שלי

לא לפי סדר אבל 10 האהובים הם 1) פרל הרבור 2)עת לרקוד 3) סיפור אהבה בלתי נשכח 4) תעביר את זה הלאה 5) ארמון של סורגים 6) ארמגדון לא עולים לי כרגע לראש עוד סרטים יוצאי דופן

Marth Darunia

New member
בקשר לטרילוגיות

להכניס את כל סרטי שר הטבעות בתור סרט אחד (כמו שכמה אנשים עשו) זה בסדר, כי זה בעיקרון סיפור אחד שחולק לשלושה חלקים, והם גם צולמו בתור חלק אחד, אבל לדעתי אי אפשר לעשות אותו דבר עם טרילוגיות כמו בחזרה לעתיד, מת לחיות או שכחו אותי בבית (סתם דוגמאות, יש עוד הרבה) כי אלה סרטים שלא מספרים סיפר אחד מתמשך, אלא רק מתבססים על אותם דמויות ועקרון בסיסי של הסיפור.

שלי שלי...

(לא לפי הסדר) אפוקליפסה עכשיו(1978) בן חור(1953, ניראה לי) טיטאניק(1997) להציל את טוראי ראין(1998) ג'רי מקגוויר (1996) העוקץ (1975) הנסיכה הקסומה האזרח קיין(1942) חופי הכרך (1953) מרד נעורים(1955) ענק(1956) יש לי עוד מלא האולי אפילו יותר אהובים מאלה אבל מה שעלה לי לראש יש גם את קזבלנקה שאני מת עליו וחלף עם הרוח ומלא סרטי תנ"ך...

והכי הכי שאני לא אשכח אלה כמובן

סדרת סרטי שר הטבעות.. וכמובן הסדרה הקלאסית של מלחמת הכוכבים..

ID3D

New member
טועה בקשר לחזרה בעתיד

לפחות ב1-2 אני בטוח במאה אחוז שהשני מתחיל בדיוק איפה שהראשון נגמר...

hagit e1

New member
אתה צודק

בחזרה לעתיד הוא כן סיפור אחד מתמשך. הסרט השני מתחיל בדיוק איפה שהראשון הפסיק, כשדוק אסף את מרטי והחברה שלו אל העתיד, והשלישי הוא במערב הפרוע כשמרטי מגיע לחלץ את דוק אחרי שבעקבות תקלה בסרט השני הוא הגיע לשם. נכון שזה לא כמו שר הטבעות כי זה לא סיפור אחד שחתכו אותו באמצע אבל זהו בהחלט סיפור בהמשכים ומי שאהב אחד מהם רוב הסיכוי שיאהב את כולם... בכל מקרה הסרטים שלי הם: פורסט גאמפ חומות של תקווה המספריים של אדוארד שר הטבעות לב אמיץ להרוג את ביל (1,2) אהבה בשחקים רשימת שינדלר מה עובר על גילברט קוראים לי סאם ויש עוד, אבל אלה הראשונים שקפצו לי לראש....

Marth Darunia

New member
אוקיי

אז בסדר, אין לי בעיה, אתם צודקים אבל אני עדיין מחזיק בדעה שלי לגבי טרילוגיות בלי המשכיות

למעלה