סקר מי הכי הכי הכי יפה בכל הסדרה? אני אומרת אסי
מ מת על נינט New member 11/8/04 #4 נצ"לש חשוב ! אני חייב ת'תקציר של הפרק של אתמול ... כי פיספסתי וב2 וחצי אני לא בבית וגם יום שישי ! בבקשה שימו פה תקציררר
נצ"לש חשוב ! אני חייב ת'תקציר של הפרק של אתמול ... כי פיספסתי וב2 וחצי אני לא בבית וגם יום שישי ! בבקשה שימו פה תקציררר
ט טלטל היחידה New member 12/8/04 #13 אפרת..........ואין אחרת!!! ../images/Emo99.gif אאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפרת.................. איך יכול להיות על הכדור בנאדם כל כך יפה?!?!?!?!??!?!??!
אפרת..........ואין אחרת!!! ../images/Emo99.gif אאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפרת.................. איך יכול להיות על הכדור בנאדם כל כך יפה?!?!?!?!??!?!??!
J j e n n y lopez New member 12/8/04 #17 יההההההההההההההההההההההההההההההההה יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
יההההההההההההההההההההההההההההההההה יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
א אפרת ונירו המדהימים New member 12/8/04 #25 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
ב בילבי ע ל ספידים New member 11/8/04 #7 אפרת!! דהההההההההההההה ואם דמויות, אז מיכאלה!! כן, אני יודעת שהן אותה אחת, אבל אני אוהבת איך שמיכאלה נראת!! עם השיער כזה מוסדר יפה, האיפור המהמם! הבגדים!! גא"דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד פשוט מושלמת!!
אפרת!! דהההההההההההההה ואם דמויות, אז מיכאלה!! כן, אני יודעת שהן אותה אחת, אבל אני אוהבת איך שמיכאלה נראת!! עם השיער כזה מוסדר יפה, האיפור המהמם! הבגדים!! גא"דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד פשוט מושלמת!!
J j e n n y lopez New member 11/8/04 #9 חח סתםן ברור אפרת!!!!!!! אפרת אפרת אפרת אפרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!