1. זה ניראה לי דפוק רצח העניין הזה.קובע את החיים שלו על פי קוביהה... קוביה?!!!!!!!!!!! 2. אסי/מיכאלה. הלווווו היא מתנשקת, ועוד כמה דברים אחרים עם נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (גיא לחסרי קליטה)
אני גם רוצה לעהות עליו... 1.אני חושבת שזה מפגר..!!!! כאילו לתת לקוביה להחליט על החיים ושלך ולתת לה ללהחליט את כל ההחלטות הקטנות והקריטיות... אבל מצד שני זה ממש קל! אתה לא צריך להחליט כלום! יש מישהו שעושה את זה בשבילך אבל להמרות זה אני חושבת שזה מפגר דרך אגב שכחתי להוסיף לשאלה שתיים 'למה' אז מי שקורא את התגובה שלי שיענה 'איזה דמות הוא היה רוצה לגלם?ולמה?' או.קיי 2.הייתי רוצה לגלם את הדמות של דורין כי היא מגניבה חמודה וקרועה.. נ.ב סליחה שחפרתי משעמם לי..!!
לפיי דעתיי..על דן אני חושבתת שזהה כיףף..כי אתה לא צריךך להתאמץץ יותרר מדיי כדי לחשובב או משהוו ישרר נותניםם לך את התשובה..ואני גם התחלתיי להשמש עם זה מידי פעםם..חחח
1.לדעתי אולי זה קצת מוזר אבל אני הייתי מאמצת את הרעיון למקרים מסויימים כי אני לא יודעת להחליט לבד!!!!!וקשה לי להחליט והקוביה תעשה את העובדה 2.הייתי רוצה לגלמם את אסי-מיכאלה כי יש יותר הרבה סוגי מישחק ואני אוהבת את נתי!!!!