סקר...

ימית 14

New member
סקר...

1.מה דעתכם על דן וקוביה? 2.איזה דמות הייתם רוצים לגלם?

גלעדוס1

New member
תשובות

1. אני חושב שדן והקוביה ממש מתאימים והם זוג מושלם, אין ספק שהם יתחתנו בסוף. 2. אני לא רוצה לגלם אף דמות!

תשובות (מצחיקות כהרגלי)

1. זה ניראה לי דפוק רצח העניין הזה.קובע את החיים שלו על פי קוביהה... קוביה?!!!!!!!!!!! 2. אסי/מיכאלה. הלווווו היא מתנשקת, ועוד כמה דברים אחרים עם נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (גיא לחסרי קליטה)

nati86

New member
1. דן והקוביה -

רעיון מטומטם ביותר לדעתי... אם כבר סופנטנים, אז ספונטנים עד הסוף, בלי קוביות, ובלי שטויות... 2. דמות - דורין!!

ימית 14

New member
להמרות שזה הסקר שלי...

אני גם רוצה לעהות עליו... 1.אני חושבת שזה מפגר..!!!! כאילו לתת לקוביה להחליט על החיים ושלך ולתת לה ללהחליט את כל ההחלטות הקטנות והקריטיות... אבל מצד שני זה ממש קל! אתה לא צריך להחליט כלום! יש מישהו שעושה את זה בשבילך אבל להמרות זה אני חושבת שזה מפגר דרך אגב שכחתי להוסיף לשאלה שתיים 'למה' אז מי שקורא את התגובה שלי שיענה 'איזה דמות הוא היה רוצה לגלם?ולמה?' או.קיי 2.הייתי רוצה לגלם את הדמות של דורין כי היא מגניבה חמודה וקרועה.. נ.ב סליחה שחפרתי משעמם לי..!!

אוקיי אז............

1. אני חושבת על הקוביה שזה דפוקקק
2.הייתי רוצה לגלם את מיה כדי להיות עם בןןןןן

../images/Emo41.gif התשובות שלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

1. אוקי אז ככה על דן והקוביה זה נראה לי אחלה רעיון לסידרה לא למציאות כי זה לא הגיוני שאני יתן לקוביה להחליט במקומי!!!
2. הדמות שהייתי רוצה לגלם היא דורין כי היא מתנשקת עם האחד והיחיד מיקי לאון שהוא פשוטטט מושלםםםם

shany tz8

New member
היי ימיתו'ש..

סורי אבל התכוונתי ל"שני 17 המקורית" אבל לא משנה... נעים להכיר!! אני שני בת 16 וגם אני מהמרכז

היי שני מה המצב? מתוקה? ../images/Emo6.gif

היי שנייי כן יש לנו שם ממששש מהממםםם חחחחחח ואני ביום שבת בת 18 בת כמה את ומאיפה?

shany tz8

New member
מאגניייייב...

לא רק שיש לנו את אותו שם כנראה גם את אותו מזל אה?! חח לי יש יומולדת יום חמישי (12/8) אני אהיה בת 16.. אה ו... אני מגדרה ואת?

גלגול

New member
תשובות

דן הקוביה הוא איש דפוק והוא נותן לקוביה מפגרת לשלוט לו על החיים והייתי רוצה כאילו דהההה לשחק את אסי !!!!!!!

עונההה

לפיי דעתיי..על דן אני חושבתת שזהה כיףף..כי אתה לא צריךך להתאמץץ יותרר מדיי כדי לחשובב או משהוו ישרר נותניםם לך את התשובה..ואני גם התחלתיי להשמש עם זה מידי פעםם..חחח

אהה אופסס ושכחתיי להוסיףף

שברור שהייתיי רוצהה לשחקק את אסוששש שליי!!!

תשובה לסקר

1.לדעתי אולי זה קצת מוזר אבל אני הייתי מאמצת את הרעיון למקרים מסויימים כי אני לא יודעת להחליט לבד!!!!!וקשה לי להחליט והקוביה תעשה את העובדה 2.הייתי רוצה לגלמם את אסי-מיכאלה כי יש יותר הרבה סוגי מישחק ואני אוהבת את נתי!!!!
בא בייי נופר

תשובותי היפות!!

הקוביה זה רעיון מגניב רצח!! והיא טובה מאוד למזלי מאזניים! לא פעם היא עזרה לי להלחליט מה ללבוש!! והייתי רוצה לגלם את מיכאלה!! מתה עליה!

למעלה