סקר...

eris1515

New member
סקר...

דרגו את הטלנובלות לפי הסדר שאהבתם....: משחק החיים מיכאלה לחיי האהבה לגעת באושר

eris1515

New member
תשובות שלי :

משחק החיים מיכאלה לחיי האהבה לגעת באושר...

yoooni

New member
אוי ../images/Emo4.gif

ממך לא הייתי מצפה

eris1515

New member
יוני מה עכשיו לא בסדר?

לפי התגובה שלך לא עשיתי משהו בסדר...

תשובות שלי זה ברוררר

מיכאלההההההההההההההההההההההההההההההההההה(רק ביגלל נתן ואפרתוש המדהימים שלי אין כמוכםםם....אחח נתן בעלי!!!) משחקק החייםםם(גיא אריאלי השווה הזה ניפגשתי איתו לפחות 6 פעמים) לחיי האהבה(היה נחמד) לגעת באושר (הייתי חולה על הסידרה הזו אבל אחרי זמן מה הבנתי שהם משחקים מהתחת)

כן מאיוש

לפחות 6 פעמים.. לדוד שלי יש קשרים.. יש גם מצב שאני ניפגשת עם אפרת ונתן אישיתת אבל זה עדיין לא בטוח..שמעי תסיפור,איך פגשתי את גיא אריאלי דוד שלי למד במגמה לקולנוע ותאטרון.(הוא גם במאי נולד). בקיצור הרי המון שחקנים למדו במקום שהוא למד,ושם הוא הכיר את גיא אריאלי. יום אחד באתי לדוד שלי עדיאל(זה שמו שם יפה לא?חחח אבל זה לא הסיפור) בקיצור,אני ניכנסת וזה יושבת בסלון פיתאום אני קולטת את גיא אריאלי אוכל צהרים אצל דוד שלי...אני כזה בשוק,ושואלת את דודה שלי(אמא של עדיאל) "זה גיא אריאלי???...." וכניראה שדוד שלי עדיאל הפדאחן שמע את זה, ואמר "כן זה גיא אריאלי,גיא תכיר את דודה שלי" ואני כזה גימגמתי הייתי בהלםםם חחחח.. והוא נתן לי נשיקה ושאל אותי "איך קוראים לך מתוקה" ואני כזה "שכחתי" חחחחחח והוא צחקקק ואז דיברנו וזה ואמרתי לו שאני מתה עליו.. וניפגשתי איתו עוד הרבה פעמים ואנחנו כמו ידידים כאלה.

למעלה