סקר!!

MiTzi Miau

New member
סקר!!

מי קרא עיתון היום? ושמע על הסבתא שעזרה לנכד שלה להתאבד? מה דעתכם? לשפוט אותה או לא? צודקת או לא?

מה אכפת לי ממנה חחחחחחח

עזרה לו למות לא עזרה למות
הוא רצה למות שימות
הוא לא צריך לערב אף אחד בזה שהוא רוצה למות...

MiTzi Miau

New member
טוב.. אין לי כוח..

זה פעם אחרונה שאני מנסה להעלות כאן נושא . כל פעם אתם מחפשים איך לסגור אותו ואז בוכים למה הפורום מת, אסף מתעצבן, מיטל כותבת שטויות ואסף מתעצבן גם על זה. ויכוחים. סגרתי.

asi man

New member
מה לעשות שחרשנו על דיונים כאלה

ומיטל עושה בשכל שהיא כותבת שטויות,ככה לפחות יש פה הודעות חחח היא סתם הייתה עצבנית בימים האחרונים..וזהו..אז תבדקי לפני שאת מכריזה פה דברים

MiTzi Miau

New member
מישהו אמר שזה..

רע..? מיטל תמיד קשקשה, אבל חבל שעכשיו זה פחות. [מיטל יאללה לעבודה..] ואני יודעת שהיא הייתה עצבנית אבל זה גרם לויכוחים בתוך הפורום בינך לבינה. אני עדיין חושבת שיש סיבה לכל זה וכולנו יודעים אותה.

asi man

New member
צודקת

היום בשביל להיות פה צריך להיות "רציני" כל ה-off הזה מיותר,רק גורם למי שקבוע כאן לא לכתוב

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח חמודים../images/Emo70.gif

שירן ואסף, מצטערת שהגבתי ככה בימים האחרונים! וכמו שאמרנו- יש סיבה לזה, והסיבה בינתיים ברורה לשלושתנו.. אז אני מקווה שיהיה טוב
ומצטערת על הוויכוחים שהיו
חולה עליכםםםםם

MiTzi Miau

New member
זה בסדר ילדונת ../images/Emo13.gif

את יודעת שאנחנו חולים עלייך!!

MiTzi Miau

New member
נקודה למחשבה...

שמתם לב ששרשורי הסתם שלנו נמחקים..? אבל שרשור שהוא גם סתם, כאילו - לא קשור לרחבוות, לא נמחק..? מה ההבדל..? הרי אדון המנהל אמר שאנחנו צריכים לכתוב בקשר לרחובות וכל מה שלא קשור זה OFF הוא לא רוצה להיות רודן, אז הוא פשוט משתיק אותנו.. אבל.. זה להיות רודן.. לא?

asi man

New member
../images/Emo45.gif

דוגרי לא משנה..אני לא מתכוון שוב לחפש את הפשרה,זה או שהוא הולך או שכל הפורום הולך

כולכם לא צודקים.

המנהל לעתים לא בסדר, אבל לעתים בסדר. אסף, בלי טובות. נטלי, התגובה הראשונה שלך הייתה חסרת התחשבות לגבי הזקנה. שירן, מצטער, אבל... לפעמים גם אסף טועה. לא צריך לצעוד אחריו לא חשוב מה הוא עושה. זהו. אופיריס וסלוניק - אתם סבבה.

למעלה