סקר:

Vapory

New member
סקר:

איזה פרק אתם הכי אוהבים בעונה הראשונה?

Vapory

New member
אני עונה:

הפרק שהכי אהבתי היה הפרק שהיה בליגה עם הבלספראוט החזק!

5 0 6

New member
אפשר לחשוב

כולה אש נלחם בשדה העשב. מה שכן גאוני הוא בלספראוט עצמו והשימוש בשורשים שלו על-מנת לנתב את החשמל של פיקאצ'ו לאדמה.

5 0 6

New member
הממ...

שלושת הפרקים הראשונים בערך. אני תמיד אוהב לראות פרקים של סדרות בחיתוליהן.

haunter

New member
בין השאר:

פרקי סברינה והרוחות, בית החיקויים של דיטו ודופליקה, המכון עם ראיצ'ו. גם הפרק הראשון עם ג'יגליפאף, שיהיה מחר, הוא נחמד.

שסק לבן

New member
הה, הפרקים עם דיטו וסברינה,

הם באמת היו
היום הפרק הראשון עם ג'יגלי? הֵאח, הידד! רק חבל שבהמשך ג'יגלי הופך להיות כל כך מאוס
פעם די הצחיק אותי שהוא צייר לברוק עיניים

haunter

New member
הוא צייר לברוק עיניים?גדול! ../images/Emo67.gif

הוא דוקא לא נורא נמאס עלי, בכל פרק שהוא חזר די שמחתי

5 0 6

New member
מזכיר קנדר

ג'יגליפאף בא אל הציירים ואומר "שמתי-לב ששכחתם אז החלטתי להוסיף לברוק עיניים." ואז מקשקש עד שהם מתאבדים. אה, ואם לא קראתם רומח הדרקון לא תבינו.

5 0 6

New member
אפשר לנצל"ש לסקר אחר?

הייתי שם באוף, אבל זה לא אוף. אם הייתם מאמנים סוג אחד של פוקימונים, איזה סוג זה היה?

קטרפי

New member
גמני דרקון ../images/Emo110.gif

דבר ראשון אני מת עליהם, התחלתי לאסוף דרקונים לפני איזה שנה ומאז אני כול הזמן מחפש עוד דבר שני יש לזה יתרון בקרב בגלל שהם טובים מול כמה סוגים, נניח אם מישהו מאמן סוג אחר אז הוא טוב נגד סוג אחד או שניים, אבל פוקימוני דרקון טובים מול כולם כי חלק מהם פוקימוני אש, חלק מים, חלק אופל, ויש את דרגונייט שבכלל יודע פול סוגים של מתקפות

amitasafzabida

New member
פיקאצ'ו, סלבי, מיו, בלוסום, טוגפי,

אנפרוס, שודווודו, איטמונטופ וכו'.

5 0 6

New member
לאש יש 30 טאורוסים, נכון?

אבל מי יכול לעצור נחיל שלם של בידרילים?! רואים את זה בספיישל הרביעי, עם מיוטו. יש שם איזה נהר שהחרקים אוהבים וצוות רוקט מנסים להרוס אותו אז עולים עליהם נחילים של בידרילים, סייטרים, לדיאנים וזה כל מה שאני זוכר.

למעלה