סקר:]

קרייטון

New member
סקר:]

איזה שלב סאיין הכי גיי? ס"ס 1. ס"ס אולטימייט, אני חושב שככה שה נקרא. אסנדד סאיין. ס"ס 3. ס"ס 4. לדעתי אולטימייט, זה פשוט גיי. הם נראים כמו אבונאפחה.

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מסכים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Brolly

New member
לדעתי ס"ס 4

פרווה ורודה, חזה כחלק חשוף בגוף העליון, איפור מעל העיניים כן, ס"ס 4=גיי

Brolly

New member
אתה אומר שZ עלוב?

לך תאמר את זה לאקירה טוריאמה המלך ויעלה עליך עדר של האנשים שאוהבים אץ היצירות של טוריאמה
די בי זי מצוינת, ג'י טי חביבה, לא משהו רציני אבל לא סבלתי מלראות את הסדרה

קרייטון

New member
דעתי די השתנתה מאז שהתחלתי לראות

אנימה ברצינות. אתה חייב להודות שלזי אין ממש עלילה, היא נמרכת ומאוסה. \= דיבי למשל זו סדרה גדולה:] היא לא נמרחת כל כך, יש שינויים דרסטים מסאגה לסאגה ._. והיא מצחיקה, ולא רק קרבות קקי שך ךהסתכל אחד על השני על הגוף הסקסי XD

Brolly

New member
אני ראיתי מלא אנימות, די בי זי זאת

קלאסיקה שאי אפשר להוריד מהערך שלה, בטח שהיא ירודה לעומת האנימות כיום אבל באותה התקופה היא הייתה האנימה הכי טובה שיש ואני עדיין אוהב אותה והיא לא מאוסה עליי, די בי לא כל כך ראיתי, וגם מה שראיתי היה עם דיבוב אמריקאי אז לא הכי אהבתי -_-;;

עוד אחת

New member
DB טובה פי 100 בערך מDBZ.

זאת ההערכה המדויקת שלי. ובניגוד ל-DBZ, אותה הדיבוב האמריקאי לא הצליח להרוס, כי הוא מלכתחילה לא השקיע בה הרבה, וכך הכניס לתוכה פחות מהאמריקקיות שלו. אין מה להשוות בכלל. לדעתי זאת היתה היצירה הכי טובה של אקירה, ולא DBZ. מה זה חבל שלא הביאו אותה לארץ! יש מלא פרקים שאי-אפשר להשיג בקאזה, ואין לי כסף לרכוש את זה ב-DVD. אנחנו חסכנים, אצלי במשפחה. אולי נבקש מהם להביא את זה?

bebi vegeta1

New member
מיכאל DB טובה יותר מDBZ אבל אני

חושב ששונאים את DBZ לא בגלל חוסר העלילה כי בתק' אהבו אותה(אני עדיין דיי אוהב אותה) ועכשיו לא כי זה טרנד מטומטם של "כל סדרה שפתאום כולם נחשפו ואוהבים אז אני צריך לשנוא כי אני רוצה להיות שונה" :\ DBZ אין בה עלילה וגם הציורים יש יותר טובים(ופחות:p) אבל עדיין האנימה הראשונה שלי (שהיא לא חתולים סמוראים וכאלה:p) והדיבוב האמריקאי לא כזהההההה גרוע בDB הוא דיי שונה אבל הוא פסדר היום אפשר להשיג הכל בOGM

עוד אחת

New member
לא קוראים לי מיכל,

אמרתי לכם מזמן שזה לא השם שלי. השם שלי שמור בסוד. ודרך אגב, מה זה OGM? זה עולה כסף? כי אם כן, לא תודה. קאזה זה לפחות בחינם, ויש שם את כל פרקי DBZ ואת רוב DB (אם כי לצערי לא ביפנית).

עוד אחת

New member
סליחה, רק עכשיו שמתי לב שלא ענית לי

בכל מקרה, אני עדיין שואלת מה זה OGM.

Brolly

New member
אני לא מנסה להתעמק בעלילות, למה

לסבך את ההנאה מהסדרה? אני נהנה מדי בי זי יותר מדי בי כי די בי זה אנימה שאני לא הכי מת על הסגנון קרבות שלה, אני מעדיף בקטע הזה את די בי זי וOGM וMKV אלה הפורמטים הכי טובים של פרקי אנימה, שאם יש לך את הקודקים המתאימים אז את יכולה לבחור באיזה שפת דיבוב הפרק יהיה או באיזה שפה הכתוביות, כמו שזה לא כאילו בוחרים סתם ככה, הבחירות נמצאות בתוך הקובץ עצמו הסדרה היחידה שראיתי את כולה בMKV זה Outlaw Star

bebi vegeta1

New member
../images/Emo45.gif

רוב האנימות שלי בMKV\OGM משום מה גם הייתי בטוח שניתי גם אז:\

Brolly

New member
אני מתעצל על לחפש את הפרקים

באיכויות של OGM אסור לזלזל בAVI
חחחח

למעלה