סקר...

shlomo10

New member
האמת הייתי ילד קטן, אבל הפרק עם

המכונה של מגנטו שהפכה מוטציות טובות לעבדים שלו , אני לא הפסקתי לפחד מרגע שראיתי את זה עד לפרק שהיה בשבוע שאחרי זה. כמובן שהיו עוד פרקים אבל זה היה עיקרי. אם אזכר אכתוב.

painapple

New member
כן.. זה היה אפוקליפסה.

ומיסטיק התחפשה לד"ר אדלר.. בדיוק ראיתי תפרק שוב שלשום .)

shlomo10

New member
כן אפוקליפס שעוד קראו לו אפוקליפסה

ד"ר אדלר, תענוג עילאי תודה על התיקון....

spidey 82

New member
Apocalypse=אפוקליפסה.

כך זה נקרא בעברית, פשוט אני חושב שעדיף להשמיט את ה-ה'. (ואני שונא תרגומי שמות בכלל)

shlomo10

New member
אני אהבתי יותר את השם אפוקליפסה

אבל על טטעם ועל ריח...... אתם יודעים את ההמשך.

painapple

New member
וול, כמה מוזר שזה נשמע..

פרופסור X תמיד הפחיד אותי בטירוף. לא יודעת למה. ואוי! כשסיניסטר שם למורף את התולעת הזו במוח הצטמררתי לגמרי. סיניסטר גם הפחיד אותי מאוד.

gloria23

New member
הפרק שהפחיד אותי היה הפרק

עם רוג וגברת פלא...זה הפחיד אותי מה שקרה לה, שהיא נשארה צמח בגלל זה , ובכלל כל הפרק- העיצוב שלו היה מרהיב ויפהפה מבחינתי. כן ודי ריחמתי על מורף בפרק ההוא, של האיחוד והארץ הפראית, איך שסאורון משתלט על אנשים..גררר מצמרר...

gloria23

New member
בעצם מה שהכי הפחיד אותי היה

בפיניקס סאגה, פרק ראשון, שממש שהפרק נגמר ומראים את החללית נסחפת לשמש, ואז את הפיניקס עוברת לשנייה, ואז יש צעקה של ג'ין...עם טו בי קונטיניו...זה היה מפחיד!

Evil Beast

New member
יש לי אחד טוב

עם בישופ נראה לי, או עם הנימרוד, או עם קייבל, אחד מהפרקים שרואים את העתיד, יש קטע שרואים אחד מהם מסתכל על הקברים של האקסמן. זה היה מאוד מאוד מצמרר.

spidey 82

New member
רק שבמקור זו הייתה קיטי.

ונימרוד, בישופ וקייבל טרם הופיעו בסדרה.

spidey 82

New member
כן, הגרסאות העתידיות של

של וולברין, סטורם וקולוסוס. מצטער שלא הוספתי את סצינת בית הקברות, אך לא מצאתי תמונה שלה.

spidey 82

New member
אף פרק.

בקומיקס היו כמה סיפורים שגרמו לי לצמרמורת. אחד מהם שזכור לי היטב היה Mutant Massacre.

למעלה