סקר

BluePrint

New member
סקר? זה יותר כמו שאלה פשוטה...

שאלה של מי שעדיין לא מבין את הרעיון מאחורי משחקי תפקידים, ואת המבנה הכללי בו הוא פועל. משחק תפקידים הוא משחק ללא דרישות. אין צורך במחשב, כושר גבוה, זריזות ידיים, או כל כשרון אחר. רק רצון ולפחות שחקן אחד נוסף. מנהל המשחק אינו באמת מנהל שצריך לרצות, הוא רק שחקן שמבצע את תפקיד "שאר העולם". וגם אם יש לו דרישות מחוץ למשחק, אין חובה על אף אחד להענות להן אם אינו רוצה. עוד שאלה? (או שמה, הבהרה?)

dragon zlotnik

New member
אם את מתכוונת לשאלה ששאלתי

לפני כמה זמן ("מי נחשב שחקן טוב") תיכנסי לקישור של DDN לשאלה.

DDN

New member
איזו מין שאלה זאת?

למה צורה ש"תספק את השה"ם"? שחקן צריך לשחק בצורה שתוסיף להנאה שלו ושל הסובבים ולא תגרע ממנה. זה הכל לדעתי. את יכולה לפרט מאיפה השאלה הזאת מגיעה?

Lion_Heart

Well-known member
"לספק את ה../images/Emo4.gifשה"ם " ??

הייתי בטוח שזה ההפך. . .ש ה שה"ם אמור להמציא משחק שיספק את השחקנים. . .או משהו באמצע

אמרו ../images/Emo45.gif לסיפוק השה"ם

תיאום ציפיות צריך להיות משהו הדדי. גם השה"ם וגם השחקנים צריכים להנות. בעיקר אחד מהשני.

Lion_Heart

Well-known member
בהחלט

כולם צריכים להינות מהמשחק אין דבר כזה "שחקן שיתאים את עצמו ל שה"ם " או ההפך יש משחק שיהנה את שניהם או שלושתם, , ,או יותר

בורן

New member
כולם ענו את התשובה ביחד כל מילה

נוספת פשוט תהרוס.

בלעעע! רגע!

הבהרות- אולי לא ניסחתי את השאלה נכון. לא בצורה שתספר את השה"ם, התכוונתי במקרה של שחקנים גרועים (שחקנים גרועים- לא נכנסים לדמות, לא רציניים, מעצבנים וכ'ו) ושה"ם יותר מנוסה, יותר מוצלח. הבינות? והשאלה הזו באה בגלל חברה אחת שהורסת לי את המשחקים בצורה תמידית. היא לא בוגרת, והיא לא נכנסת לדמויות שלה. הדמות היחידה שתתאים לה תהיה ננס מצחקק ותמים. אני לא רוצה להוציא אותה מהמשחק, אבל היא פשוט הורסת הכל. וזה לא שעשינו לה דמות קשה או שלא מצאה חן בעיניה- היא בנתה אותה בעצמה. ובעצם, זה לא רק היא. איך לכניס את הבנות האלה לדמיות שלהן? שחקנים טובים במשחקי תפקידים הם אנשים עם דמיון, עם יכולת לחשוב כאילו הם היו באמת הדמות. בגלל זה קוראים להם שחקנים. מה אם השחקנים "שלי" לא יכולים לעשות את זה? יערה

iguessgrampy

New member
לתגמל שחקנים על משחק דמות טוב.

ולזה יש כמה דרכים: נק"ן, זמן מסך ועוד (השה"מים שבינינו...).

למעלה