סקר

frikin shin

New member
סקר

מי אתם חושבים שיש לו הכי הרבה סיכויים לזכות? לא כי אתם אוהבים אותו... תתחשבו באהבת הקהל, בקול שלו, בשופטים וכו'... מי אתם חושבים שיש לו סיכוי טוב לזכות? אני אישית חושבת שלסשה יש סיכוי מאוד גדול. הקהל לאוהב אותה, השופטים, יש לה קול מאוד טוב... אני חושבת שגם להראל סקעת יש סיכויים דיי גדולים. במיוחד בגלל הקהל והקטע שהוא שי גבסו הבא...
ועוד משהו: האם טפטה הפתיע את כולם כאשר התחרה מול הראל סקעת ויעל פנדריך? נינט שרה לו ברקע, נתן חתיכת הופעת סולו... אני אישית מאוד התרשמתי ממנו... מה אתם חושבים??? תגיבו!!! דניאל

QT girl

New member
אני חושבת

בעצם בטוחה שציפי תזכה בגמר הגדול. היכולות הקוליות שלה ברמה מאד גבוהה, היא מאד יפה וחמודה ומשתלבת מצוין בתכנית. וכמובן שכל הדברים האלה הם אלה שגורמים לקהל לאהוב אותה. לדעתי הראל סקעת לא יזכה כי כבר עכשיו לאנשים מתחיל להמאס ממנו-וזה מוקדם, מוקדם מדי. עם כל הכבוד לזה שהוא נראה טוב הוא אבד את הדבר ההכי חשוב שהיה לו אודישנים - התמימות. באודישנים הוא היה כובש מבלי שהוא שם לב לזה והעובדה הזאת אפילו הביכה אותו קצת. והיום? היום הוא מודע לזה ומרוב שהוא מנסה לכבוש ולהיות כמו גבסו הוא איבד את כל החן שהיה בו. ואם הצופים היו מצליחים לראות מעבר ליופי שלו הם היו מבינים שיעל פנדריך שרה הרבה יותר טוב ממנו.

frikin shin

New member
מיכל פנדריך צרודה בטירוף!

את בלדה לנאיבית היא שרה יפה אבל את הסולו שלה היא שרה די נורא... הראל סקעת נתן הופעה ממש טובה וראו שהוא שר ממש מהלב... וכנראה שאת צודקת , התהילה קצת עלתה לו לראש וכל הקטע של התוכנית אז הוא השתנה אבל זה קורה להרבה והוא בסך הכל ניסה לתת את הכי טוב שהוא יכול. אתי וקנין, לעומתו, הייתה בהתחלה תמימה וילדה טובה ירושלים אבל התהילה עלתה לראש. משיער אסוף בצמה לתלתלים מתמימה לפרחה... למרות שזה לא כל כך קשור.... ציפי באמת ממש ממש טובה! אני לא זכרתי אותה בכלל אבל כשיראו אותה שרה אני בטוחה שהרבה יראו עד כמה היא שרה טוב! איזה שיר היא שרה ועם מי??? שהיו שלישיות ששרות או רביעיות וכו'..

שתיכן מנסות לנתח מתמודדים

למה? אתן הרי לא מכירות אותן! למה להגיד דברים סתם! לאף אחד שם לא עלתה ההצלחה לראש ואף אחד לא מתלהב. וזה שבאודישנים נתנו לכל אחד כמה דקות מסך וחשבתם שהם כך וכך, ואז גיליתם אחרי שכבר הראו אותם בכמה תוכניות ואחרי שקראתם כמה ראיונות שלהם, שהם השתנו והתהילה עלתה להם לראש. אולי אתם לא קלטתם אותם בהתחלה חשבתם את זה?!?! איך את יודעת שאתי וקנין היתה תימימה או הראל? את לא! זה סתם היה מה שחשבת. ולאיזה אנשים בדיוק מתחיל להימאס מהראל? היו תמיד את אילה שלא אהבו אותו והיו שכן. וכל מי שדיברתי איתו שאהב אותו עדיין אוהב אותו. ככה שאת שוב אומרת דברים סתם ושאלה שלא קשורה איך משמונה אמורים לעלות שלושה? בטח בגלגל הצלה הם יעלו שני מתמודדים כדי להשלים לתשע

QT girl

New member
תתפלא

באודישנים רואים את האישיות של הבן אדם הרבה יותר מבתכנית וחוץ מזה לא צריך הרבה כדי לראות מה האופי של הבנאדם ומה קרה לו. לי למשל התחיל להמאס מהראל ונורא נורא אהבתי אותו בהתחלה, ואני מכירה עוד הרבה מאד חברות שלי שחושבות כמוני! ואף אחד לא אומר דברים סתם. הראל סקעת השתנה מאד.

כן נכון

בשלוש דקות שלמות אפשר לראות איך הבן אדם מתנהג לדעת מה האופי שלו ומה הוא אוהב לעשות.(ציניות* כל מה שאמרת לא שווה גרוש אז בסדר את לא אוהב אותו עובדה שהוא קיבל המון קולות ובטח את כל הדברים האילה את לא אומרת על הפייבוריטים שלך

שלומית16

New member
זה מזה לא נכון ואני יודעת מה אני

אומרת אני נגיד הכרתי הרבה אנשים שחשבתי שהם מאוד חמודים או מאוד סנובים גם אבל אחרי זה הבנתי שטעיתי!! אתה רק חושב שאתת יכול לקלוט אופי של בן אדם "בשלוש דקות שלמות" כמו שאתה אומר !אז תידע לך שאתה יכול גם להתחתן עם מישהי לחיות איתה 20 שנה ופתאם יתגלה האופי האמיתי שלה אז אתה מדבר על אנשים שאתה לא מכיר וראית אותם רק דרך טלוויזיה (וגם אם ראית אותם ברחוב והם לא היו נחמדים באותו רגע זה לא אומר כלום עדיין)?!?!?!?ואתה יודע אם הם סנובים או נחמדים ? אז סלח לי זה לא בכוונה של להעליב אבל מי אתה בכלל שתבקר אותם?!?!? אני חושבת שגם אתה לא היית רוצה שאנשים יחשבו לפי שלוש דקות את האופי שלך,לא? אתה בכלל לא יודע מה קורה עם החיים שלהם כנראה אתם חושבים שכל כך טוב להם בחיים ובגלל שהם מוכרים הם צריכים תמיד לחייך ולהראות שהם נחמדים אז לא הם לא צריכים והם לא חייבים לכם כלום!!(ואל תגידו לי עכשיו את הקטע של ההצבעות של הקהל כי זה בולשיט זה המטרה בתוכנית להצביע מה אתם רוצים עכשיו שהם יודו לכם כל הזמן וינשקו לכם את הרגליים בגלל שהצבעתם להם?? תפסיקו כבר עם השטיות האלו)!!

תקראי את מה שרשמתי ואז תביני

שאני זה שאמרתי שאיי אשפר לקבוע אופי של אדם תוך שלוש דקות מסך!!!

שלומית16

New member
סליחה צ'טערת!אז התכוונתי במה

שאמרתי לכל אלו שאמרו את השטיות האלו ולא אליך ושוב סליחה
?חח

limli

New member
בנושא סקעת את צודקת מאוד. וציפי....

אני לא חושבת שציפי תזכה בגמר הגדול. היא טובה, והיא תגיע לשם, אבל היא לא תזכה..בקשר להראל סקעת את כל כך צודקת!!!! ונכון שזה ברור שהוא הומו? =P המתמודדים שלדעתי יגיעו רחוק: -חגית נדרי -ציפי משהיד -שמעון טפטה -הראל מויאל הראל סקעת וסשה-אני לא מבינה מה אתם מוצאים בהם. שני סנובים.

מה????יעל פרנדריך יותר מסקעת חחחח

איזה בדיחות1! יעל אנמית,שירתה משעממת עד מוות!!!!!!!!!! סקעת כובש ,מלא קסם וחן ,זמר בחסדר ,קול מושלם וכל כך מדויק!! יש לו את זה והוא גם מרגש !!!!!!!!!!

נטלישו

New member
את אפילו לא מצחיקה! את פטתית!

ואת זה אומרת לך ילדה בת 14!!! לאהוב מישהו זה נחמד, להעריץ מישהו יותר מדי בגלל המראה שלו- זה כבר טו מאץ!!! אמרתי את דבריי...

מאיפה את ממציאה את הדברים האלה?

סקעת ומויאל שרים בצורה מדהימה כובשת נוגעת ואם אומרים משהו לקהל מה סשה אומרת? מה היא רוצה ?הקהל לא מתחבר ולא יתחבר אליה!!! מה הקשר לצורה חיצונית תינוקת אחת בת 14!!!

perrinat

New member
../images/Emo41.gifלגבי השאלה הראשונה../images/Emo103.gif

נראה לי שהסיכוי של סקעת יותר גדול משל סשה, אבל צריכים לחכות לשבוע של סשה, עכשיו זה קצת מוקדם...
לגבי השאלה השניה- לא

QT girl

New member
לדעתי לסשה יש סיכוי יותר גדול

בגלל שהיא גם יפה וכובשת וגם שרה מקסים.

למעלה