כן כן שמענו אותך כבר. הס!
I inbal287 New member 29/5/04 #18 כריסטינה../images/Emo99.gif. מה השאלה בכלל?! דרך אגב, לא הייתי פה בשבוע האחרון כי בדיוק עברתי דירה ורק היום המחשב שלי חובר מחדש.
כריסטינה../images/Emo99.gif. מה השאלה בכלל?! דרך אגב, לא הייתי פה בשבוע האחרון כי בדיוק עברתי דירה ורק היום המחשב שלי חובר מחדש.
ו ויקי11 New member 29/5/04 #24 חחחחחח את רואה? עשית מעצמך (ומאבריל) בדיחה! ברור שכריסטינה שרה יותר יפה מאבריל ואין מה להשוות! ומסתבר שלא רק אני חושבת ככה!
חחחחחח את רואה? עשית מעצמך (ומאבריל) בדיחה! ברור שכריסטינה שרה יותר יפה מאבריל ואין מה להשוות! ומסתבר שלא רק אני חושבת ככה!
B backstreet girl New member 29/5/04 #25 אני חייבת לשאול משהו... כריסטינה שרה יותר יפה מאבריל זה ברור!!!! אז יש לי סקר יותר מאוזן... מי שרה יותר יפה בריטני ספירס או אבריל לאבין? תענו לי.. זה מסקרן אותי...
אני חייבת לשאול משהו... כריסטינה שרה יותר יפה מאבריל זה ברור!!!! אז יש לי סקר יותר מאוזן... מי שרה יותר יפה בריטני ספירס או אבריל לאבין? תענו לי.. זה מסקרן אותי...
B backstreet girl New member 30/5/04 #33 אני אתחיל לעשות כל הזמן סקרים כאלה זה מעניין לדעת מה אתם חושבים...
I inbal287 New member 30/5/04 #35 אבריל!!! מבחינתי בריטני ספירס זה לא נושא לשאלות כאלה..... לדעתי <ד-ע-ת-י!!> היא בכלל לא יודעת לשיר!