סקר:

omrisupersayan

New member
סקר:

איZה קרב הכי הייתם רוצים לראות? בין מי למי (מלוחמי הזי...)???????????????????????????? אני אישית הייתי רוצה לראות את וג'יטה ס"ס 4 מול גוקו ס"ס 4...... בטח גוקו יקרע אותו...

עוד אחת

New member
מה, אתה אוהב לראות קרבות שבהן

ברור לך מי ינצח? אני הייתי רוצה לראות קרב בין צ'יצ'י לוידל, או בין פאן לטיאן. אני בטוחה שפאן תיקרע את טיאן לקציצות, ושצ'יצ'י תקרע את וידל!

צ'יצ'י לא תנצח כי ווידל יותר חזקה

ויודעת ליצור קי וגם לעוף ועם פאן ווידל זה לא סגור אבל הקרבות מעניינים

עוד אחת

New member
ברור שפאן תנצח את טיאן.

פאן היא רבע סאיינית וטיאן הוא רק בן-אדם טהור! פאן בגיל חמש עפה באיזה חצי שעה סביב כדור-הארץ, ומנצחת את גוטן בטורניר. אפילו גוקו אומר שהיא לא חזקה כמוהו וכמו וג'יטה, אבל היא נלחמת בסדר גמור! ובטח אחרי שבע שנים, בGT, היא גדלה ונהיית הרבה יותר חזקה. וטיאן כבר לא מתחזק יותר, כי הוא כבר מזמן הגיע לשיאו! אין לי שום ספק שפאן יכולה לעשות קציצות מטיאן, ואפילו מאנדרואיד 18!!!(מצויין בכל האתרים כמעט שהיא מופיעה בהם, שהיא הבת הכי חזקה בסדרה, אז מזה אני מסיקה שהיא יותר חזקה מאנדרואיד 18)

Brolly

New member
הייתי רוצה לראות את

פייקוהאן נגד פיקולו זה יכול להיות קרב טוב

Piccolo

New member
צ'יצ'י תנצח.. ובגדול!

אם גוקו פוחד ממנה.. :X וחוץ מזה, היה פרק (למרות שזה לקוח רק מג'י טי), שצ'יצ'י מביאה סטירה לגוטן ומעיפה אותו לעזאזל.. והוא עוד אחוז דיבוק שהופך אותו לחזק יותר.. אז בכלל P: אין צ'יצ'י הכי חזקה.. לא יעזור לכם E:

bebi vegeta1

New member
לא הוא גם בZ תראה מחדש אולי לא

שמת לב אליו אבל הוא דמות מרכזית(בהנחה וראית את היפני כמו שאתה אומר תמיד)

אהה מצטער אני לא בקיא בשמות

היפנים חח חשבתי שאולי התכוונתם למתי שהוא הפך למאגין וגיטה אבל.. קלטתי!

omrisupersayan

New member
אתה מתכוון לוג'יטה הזה שכולם .....

מכירים או מישהו אחר שאני לא מכיר????????????????

בג'יטה יש כאלה בפורומים של ערוץ....

הילדים שמעתי שאומרים שהאמריקאים טעו ושמעו וג'יטה במקום בג'יטה כי בג'יטה זה בגרסא היפנית אז זה נכון כי לא נראה לי?!

bebi vegeta1

New member
מה לא נכון תראה את היפנית ותקשיב

תגיד לי מה הוא אומר בג'יטה או וג'יטה :D זה שזה לא נראה לך זה לא אומר שזה לא נכון:p

למעלה