~סקר~

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
~סקר~

מעפן אבל רק בגלל שעדי ביקשה
האם אתם מתכוונים: -להוריד את הדיסק מהנט <שאלה רטורית אבל יש סתומים כמוני שלא הורידו> -לצרוב ממישהו -לקנות אותו אבל מזוייף -לקנות אותו מקורי -כל התשובות נכונות חחחחח סתםםםם

k k1

New member
לוני../images/Emo35.gif

ממתי אתה כותב פה?
כל מקרה ברוך הבא לפורומינו
אבל איך קנית?!?!!??! מהארץ??? אז הוא כן יצא בארץ???

eMiFrEaK

New member
לוניצ'קה...

האם זה לוני מהייד??????. ואווווו... חח ברוך הבא אח שלי... =)

k k1

New member
חחחחחח נראה לי שזה הוא...

אנה מה היה הכינוי שלך בהייד?

eMiFrEaK

New member
לא היה =(

בסוף לא הצלחתי להרשם... אבל חפיף... מצאתי מקום ה-ר-ב-ה יותר טוב חח

לוני? מהייד פארק? טוב מה הסיכוים

שיהיה 2 לוני 21?..? טוב אני my_eminem בהייד פארק.. ברוכה הבאה לפומנו הקט..! חיחיח נדפקתי

eMiFrEaK

New member
אמממ...

אני מרגישה לא שייכת ... חחח תאמת... המיתון הגיע עד אליי... נראה... נכון לעכשיו.. (אהמ.. אהמ.. שימו לב לשפה הגבוהה חח)...- כנראה צרוב..

k k1

New member
חחחחחחחח אנה את לא לבד!

גם לי אין כ"כ כסף אבל אולי נקנה מקורי בסוף נראה... אהמ אהמ שמנו לב..! חחחח

כן המיתון תפס גם אותי אחרי 3 דיסקים

חדשים אבל הם עלו לי 50 שקל כי קניתי באילת.. כאילו אחות של הביצ'ית שלי-חברה שלי אז היא באילת אז היא קנתה לי.. קניתי את של קניה אלישה ואשר... את של די 12 לא כי לא היה שם.. אבל אני יחכה שיגיע לשם.. יותר זול חיחיחי טמאית שכמותי

אממ לקנות מקורי! ראיתי אותו כבר

בחנויות חיחיח התחלתי ללטף אותו שם בחנות חיחיחי חברות שלי והמוכר חשבו שנדפקתי לגמריי..! ומה נסגר הדיסק עולה 66 שקל בקניון בתים! זה אמור לעלות חמישים! שאלתי את המוכר והוא אמר שבגלל שזה חדש.. וזה בדיוק ההפך כשזה חדש בשבועות הראושנים זה יותר זול!..! בושה וכלימה! ** קרינה הבאת אותה בסקר!..!! חחח והוא בכלל לא מעפן!

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עדי יא שפוכהההההההההההההההה
ליטפת אותו בחנות?!!? חחחחחחחחח טוב בובה אני מבינה אותך-התרגשות אחרי מיליון שנה שלא היה משהו חדש בחנויות של אמ... **ותודה נשמתי!

כן אני אומרת לך.. שנים שלא היה משו

חדש שם.. אבל לא קשור אני מלטפת שם הכול.. אני הולכת עם אמא שלי לקניון בת ים(אני הרבה שם-עיר מולדתי.. חיחיחי כל החיים שלי אני שם..) אז ישר אנחנו עוברות שם אז אמא שלי עושה לי עדי 10 דקות חחח כי אני מתעקבת שם שעותתתתתתת... חחח אני מלטפת הכול מדיסקים של טופאק עד לדיסקים ישניםם של אמ'... חחחח טוב אני עפתי עכשיו יחזור ב10!!..! אתם תיהיה פה? קרינהה?

למעלה