סקר...

The Walrus

New member
סקר...

השאלה היא: מהו המשפט בסרט HARD DAYS NIGHT??? הכוונה היא למשפט הכי מצחיק, מעניין, וכל השאר... לדעתי זה כנראה המשפט "I'M RINGO SISTER", בכניסה למועדון, אבל גם אהבתי את המשפט שרינגו אומר בהתחלה, שמשום מה לא נחשב בין המשפטים הגדולים... זה שהוא אומר שהוא מתופף בשביל שלא ישימו לב לגובה שלו... מה לדעתכם?

PeNy LaNe16

New member
קשה קשה

היו כל כך משפטים גאונים אבל אם צריך לבחור אז.. שאלה: "איך נקראת התספורת שלך?" תשובה: "ארתור". פשוט קרע אותי

אני אני אני אני אני... ../images/Emo2.gif

*מנופפת על עצמי עם האצבע בהתלהבות*
-החבר'ה מסתכלים על בחורות ברכבת- ג'ורג': רק אל תתחיל לקפוץ מעל דלת של בר וכ'... (לוזוכרת את הניסוח המדויק
) פול: למה זה היה? ג'ורג': לא יודע, זה פשוט נשמע מכובד כזה... (באנגלית ליברפולית זה נשמע הרבה יותר טוב!)
--- ועוד משהו: -סלח לי על השאלה, אבל מי האיש הזקן הקטן הזה? -איזה איש זקן קטן? - האיש הזקן הקטן הזה! -אהה, האיש הזקן הקטן הזה? *מלמול הסכמה* -זה סבא שלי! -סבא שלך?! -כן. -זה לא סבא שלך! -זה כן, אתה יודע. -אבל ראיתי את סבא שלך, הוא גר אצלכם בבית
--- -אז הצלחתם לעלות לרכבת? -לא.
--- do you see your father a lot? No. we're just good friends. --- האיש המרגיז מהרכבת: לחמתי במלחמה למען כאלה כמותכם! - אתה בטח מצטער שניצחת...
--- ויש עוד הרבה...

100police

New member
למרות שגנבתם לי את כל המשפטים

עדיין מצאתי אחד... ווארלוס, זה השראה מהסיקור שלי? כי היא הייתה מפוצצת בציטוטים... ההכי מצחיק היה כשכולם כעסו על סבא שהוא גרם לרינגו לברוח, ופול אמר לו: "אתה יודע מה סבא? אני לא מבין למה עשית את זה. אם היית פונה מערבה, היית עכשיו גיל הזהב בבוסטון, אבל פנית מזרחה ואתה זקן בודד בליוורפול." לא זוכר ת'ניסוח המדוייק, אבל זה היה מצחייייייק!

דקלה9

New member
אוף, יש כ"כ הרבה...

אבל חוץ מהמשפט הזה, גם Turn left in Greenland. ועוד הרבה אחרים...

Jude Lennon

New member
לדעתי.....

במסיבת עיתונאים שואלים את ג'ון איך הם הגיעו לארה"ב? ג'ון עונה: "לקחנו שמאלה בגרינלנד" אבל בכלל הסרט היה מצחיק ואהבתי אותו מאד. יש לי את הסרט בבית ואני רואה אותו בכל הזדמנות. המסיבת עיתונאים בכלל הייתה ממש קטע מצחיק...

tin ker bell

New member
אני אבחר דווקא במשפטים שמצחיקים

בגלל איך שהם נאמרים.. כמו למשל, כשפול אומר על הזקן המוזר שהוא הסבא שלו, ג'ורג' אומר במבטא ליברפולי מובהק: "that is not your grandfooooooooooother" הוא אומר גרנדפוט'ר.. זה קרע אותי מצחוק.. ואז הם מתחילים לדבר עם הסבא, והוא עונה "hollo" וזה גם קרע אותי מצחוק..

Another Girl

New member
לא יודעת בקשר למשפט

מה שהכי הכי הצחיק אותי בסרט זה הקטע שג'ון גוזר את סרט המדידה ומכריז על "השקת הספינה" עם קול חמוד כזה. זה תמיד קרע אותי מצחוק.

למעלה