סקר

backstreet girl

New member
סקר

לאור הדעות שלנו לתוכנית "פאנקד"... מי אתם חושבים יותר הושפל בתוכנית זו... קווש או ניקוש?

BShenB

New member
לפי דעתי קווש...החתיכוש!!../images/Emo99.gif

כי הוא היה צריך להוריד את המכנסיים והוא עוד שניה השתגע .. גם ניק הושפל הוא עוד שניה בכה ולא ידע מה לעשות עם עצמו..אבל נראה לי שקווין קצת יותר....

Miss Kitty

New member
קווין..

המסכן הוריד את המכנסיים בטלויזיה ועשו לו בדיקות

LiOr CaRtEr

New member
קווין.. לגמרי

למרות שאשטון ירד על ניק מאחורי הגב בצורה בוטה מידי.

backstreet girl

New member
אני לא יכולה לומר כי לא ראיתי את

זה שמתחו את ניק.... ראיתי מהקטע שמתחו את טומי לי....... אבל קווין בהחלט גוט פאנקד.........

sivanick

New member
קווין...

ומה שאשטון אמר על ניק די עיצבן אותי
מי הוא בכלל...למרות שאני אוהבת אותו, הוא הגזים!

NarihS

New member
הוא אוהב לרדת על בוי בנד..

גם לדעתי קווין.... :) אבל אהבתי שהוא בכל זאת קצת חייך כזה וצחק.. זה היה חמוד!

LiOr CaRtEr

New member
הוא ירד עליו

שהוא טיפש.. ודפוק.. והכל.. ממש באגרסיביות.. א-ל-י-מ-ו-ת-! אפשר לחשוב שהוא כזה מבריק הא?=)

sivanick

New member
שהוא השמין וצחק עליו שהוא הולך עם

בנדנה ומנסה להיות קול...מי שמדבר אשטון כל החיים שלו מנסה להיות קול בהתחשב לעובדה שהוא התחיל את הקריירה שלו כדוגמן... הוא אוהב לרדת על כולם שיהנה כל עוד הוא יכול ההצלחה שלו לא תימשך הרבה זמן...

backstreet girl

New member
אני חולקת עלייך

אחרי סרט כמו אפקט הפרפר ....... הקריירה שלו תשמך המון זמן.... אבל אני לא רוצה לריב איתך.......
אנחנו בלב יודעות שאשטון לא צודק בקשר למה שהוא אמר על ניק....

sivanick

New member
הרבה דווקא קטלו אותו...

התקשורת אמרה שהוא לא משחק טוב אבל שיהיה זה לא שאני שונאת אותו על מה שהוא אמר על ניק כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה פשוט אני לא אוהבת את זה שהוא תמיד חייב לרדת על כולם אבל מזה הוא מתפרנס אז שיהיה לו בהצלחה..

sivanick

New member
נכון שאמרתן על השיר הזה...

endellsy או איך שלא כתבו אותו..שאתן לא בטוחות שזה שיר של בקסטריט אז אני בטוחה שזה לא! זה ממש ברור, זה בכלל לא הקולות של בקסטריט... אני לא מבינה איך בכלל התלבטתן

bshainb

New member
נכון...

האמת שאני אוהבת אותו אבל בפאנק הוא תמיד מגזים אין על כולם הוא יורד וצוחק עליהם כאילו הוא מלך העולם וזה מעצבן

למעלה