סקר...

אובלינה

New member
../images/Emo144.gifנכון.. =)../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

ג'וברייקר זה טעים. ^_^ אבל לוקח שנה וחצי לגמור את זה..

JaWbreaker15

New member
לי דווקא לוקח כמה ימים +_*

וכ"כ כואבת לי הלשון אח"כ P: היא מלאה חתכים! יעל

melul

New member
מה?!

מוניקה להקה כל כך מוצלחת מפני שהיא יודעת לשלב מצויין בין הטקסטים המעולים של סובול ללחנים שפשוט עומדים כל כך נפלא מאחורי הטקסטים האלה. להגיד שלמוניקה אין אף טקסט "חזק" וש"רוב הטקסטים הם ברמה של להקה מתחילה..." זה פשוט ליקוי חמור מאוד באינטרפיטציה שלך לטקסט NAVE. אני יכולה להבטיח לך שאין פה שום פגיעה באגו, של אף מאזין. אם לא הבנת שירים כמו הקונפורמיסט (דווקא אחד השירים הברורים ביותר שאני מכירה) ומלכת היופי אז פשוט חבל לי בשבילך... אולי אחרי שמיעה נוספת... אולי עוד כמה שנים... הכל יתבהר. סוס בהחלט אלבום מדהים, במקרה הזה הטקסטים תופסים מקום עיקרי יותר מהלחנים, לדעתי. להבדיל מהאלבומים של מוניקה, האלבום הזה מורכב מלחנים פשוטים למדי, רובם בלוזיים שפשוט נותנים משמעות עמוקה יותר למילים. משינה... לא עושים לי את זה.

N a V e

New member
עדיין לא נפגשתי בטקסט של סובול

שעולה על הטקסטים של שלומי ברכה.ואשמח לשמוע אם יש לכם הצעות כאלה.

oNaRa

New member
אני אוהבת את שתיהן אבל...

מוניקה סקס יותר טובים...

גרר יפה לך על הסקר הבעיתי:)

דוגרי זה בעיתי.-אני מתה על שניהם אבל אני חושבת שלמשינה פשוט יש יותר שרים אבל רגע למוניקה סקס יש פוול שירים שאני מ-מ-ש אוהבת.. אווף לא 'דעת..:) נראה לי משינה...

עם כל הכבוד (ויש כבוד../images/Emo9.gif)

תנו למשינה את הריספקט שמגיע לה... אחרי הכל, להקה מצויינת עם סאונד נהדר, ובסך הכל הם הצליחו להחזיק כ"כ הרבה הופעות ועוד באמפי... אז משינה כבודם במקומו מונח. מצד שני מוניקה- להקה מצויינת ואין מה להוסיף.

למעלה