סקר...

chezi1

New member
סקר...

אחי אוהבי הרוק הישראלי! יש לי ויכוח עם חברי האם תוכלו לעזור לנו? מי להקה יותר טובה מוניקה סקס או משינה???

למשינה יש יותר סגנונות

וגם סקסופון בהזדמנויות. אני גם מעדיפה אותם בכלליות כי יש יותר שירים של מוניקה סקס שאני לא אהבת.

shany5

New member
עם כל הכבוד...

לא זאת ולא זאת... משינה-מעתיקים שירים ולחנים ולגמרי לא מקוריים..(למרות שללחנים שלהם העתיקו הם כתבו שירים נחמדים) ומוניקה סקס- להקה ילדותית שיש לה עוד הרבה מה ללמוד..אבל דבר אחד יאמר לזכותה ..שיש לה פוטנציאל..(יהלי סובול-זמר ענק חבל שהוא לא מממש את הפוטנציאל שלו..)

JaWbreaker15

New member
וואו שאלה קשה ../images/Emo12.gif

אממ, לא יודעת, למשינה יש יותר רקע, מוניקה קצת יותר ילדותיים, למשינה יש כמה שירים מועתקים, ויהלי סובול הוא אחד מהכותבים הכי טובים בארץ P: אממ, לא יודעת... לכל להקה יש את השירים הממש ממש טובים שלה [מבחינת מילים- להתראות נעורים שלום אהבה והפוך בשמש], ואת השירים הפחות טובים שלה P: אז, לא יודעת. יעל

קשה קשה...

למוניקה יש טקסטים טובים יותר ממשינה למשינה יש סאונד טוב יותר אז... אני לא בוחרת שניהם טובים

N a V e

New member
משינה בגדול

מדובר בליגה אחרת. לראייה,יהלי סובול מחמם את משינה בהופעותיה הנוכחיות. אתם יכולים לדמיין את ההפך??!!

N a V e

New member
להגיד ש

למוניקה יש טקסטים יותר טובים ממשינה? נו באמת

אני חושבת שיהלי כותב מוכשר מאוד

רוב הטקסטים של מוניקה מתעלים על אלה של משינה למרות שאין על משינה.. נו באמת חתיכת היסטוריה יש ללהקה הזאת מוניקה לא היו מצליחים להחזיק כ"כ הרבה הופעות, ועוד באמפי...

באמת שאלה קשה...

שתי הלהקות הן פשוט מעולות! איך בכלל אפשר לבחור? אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך... אבל... בהצלחה....

N a V e

New member
אני עדיין לא נפגשתי

בטקסט "חזק" כל כך של מוניקה סקס.רוב הטקסטים הם ברמה של להקה מתחילה ו/או ברמה של טקסט שלא עומד בפני עצמו.הטקסט הכי טוב שלהם הוא "מכה אפורה",גם כחלק מהיותו הלהיט הגדול שלהם. אבל טקסט כמו "הקיסר של יפן","במטבח שלך אין אפילו תה" זה טקסטים שפוגעים באגו של המאזין,בעיני,בעובדה שהם לא קשורים לשום דבר. הטקסט הטוב הנוסף של יהלי הוא "לא יכול בלי זה" כחלק מהאלבום "סוס". משינה(הישנה,לא הנוכחית) ידעה בדיוק לכתוב(שלמה ברכה הגאון) והכניסה את כל אותם דקויות שהיום כבר אין אומנים שמסוגלים להשתוות אליה.אפילו לא משינה בעצמה.

JaWbreaker15

New member
יהלי באמת כותב הכי טוב כשהוא לבד

אבל גם כשהוא עם מוניקה יש כמה יציאות טובות במיוחד. יעל

אובלינה

New member
../images/Emo144.gifיהלי רולז. ../images/Emo11.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

וזה לא משנה אם הוא עובד לבד או עם מוניקה (למרות שבמוניקה יש את פיטר.. אליל הגיטרה.) ודרך אגב- מחשב ביצפר. אינטרטנט מטומטם. יחזור ביום שבת. מבטיחה לחזור לתדירות כתיבה. מתגעגעת. ו.. למה קראת לעצמך ג'וברייקר
(בלי קשר..
)

JaWbreaker15

New member
סתם.. כי...

ג'ו ברייקר זו סוכריה ממש טעימה, וזה סתם עלה לי לראש כשחיפשתי ניק חדש לפני שנה או כמה חודשים +_* אבל עוד מעט זה יהיה 16... יעל

למעלה