סקר

BoR|S

New member
תגובה...

אדם, כולנו יודעי שאתה פשוט חולה על בויאקה אבל יש לי כמה דברים להגיד לך: זה שיש לו שליש מהדיסק על מחשב ככה זה אצל כולם (ואל תגיד שאצלך זה לא ככה!), והשירים היו אצלו לפני שהדיסק בכלל יצא אז זה לא נחשב עבירה על זכויות יוצרים. להחרים גנבי מוזיקה? אז אני מחרים את מי שקבע את המחיר הזה של 65 ש"ח על דיסק לא משהו חוץ מאיזה 4-5 שירים. נ.ב. אני הולך לקנות את הדיסק הזה למרות שהוא ממש לא שווה את הכייסף הזה שאני אוציא עליו, ועוד דבר אחד, אם בויאקה היו מוציאים עוד שירים רציניים ופחות (בכלל לא) שירים כמו קונטרא דיכאון, אז אולי הדיסק היה שווה את הכייסף. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

(OG (gimel

New member
שאלה...

אז למה אתה הולך לקנות את הדיסק הזה? OG "It´s only after you´ve lost everything that you´re free to do anything"

BoR|S

New member
כי אף אחד לא רוצה לשלוח לי! ../images/Emo13.gif

סתם סתם, פשוט אני רוצה שיהיה לי את זה מקורי כי אני אוהב היפ הופ ישראלי וגם אני רוסי מוזר שקונה דיסק לפעמים בשביל שיר 1 (במקרה הזה זה בשביל 5 שירים). בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

מה? מה שטות הזאת?!

"לפני הדיסק" אז מותר ? כפרה, זה עדיין רשום באקו"ם כיצירה של בוייאקה וכל הזכויות שמורות להם. אני מציע שתבדוק שוב בחוק כפרה. חוצמזה, אם המחיר לא מתאים - אל תקנה, לי לא מתאים שטלויזיה חדשה עולה הרבה - אני הולך וגונב טלויזיות?? לא. זה עדיין לא חוקי. מעבר לזה - בוייאקה לא חייבים לאף אחד כלום. מי שלא רוצה - שלא יקנה. אבל שגם לא ייגנוב. ויש אנשים שגם אוהבים את קונטרא דיכאון. זה שיש בדיסק שיר לא טוב לא נותן זכות לגנוב. וד"א - אתה מתאר פה מצב חמור - אתה אומר שכולם פה גנבים. אז זה חבל מאוד. לילה טוב לכולם - אני הולך לגנוב מיק´ חדש לאולפן, גודדאמיט, אתם יודעים כמה עולה AKG בחנות??? אולי אני אגנוב את הדגם החדש שעוד לא יצא רשמית, זה הרי מותר כל עוד זה לא יצא... ביי ביי.

BoR|S

New member
תגובה!

אני בטוח שכל הזכיות שמורות להם, חבל מאוד שתמיד נזכרים להתלונן אח"כ, לפני שיצא הדיסק לא היה לאף אחד אכפת שאני שולח אנשים לשרתי קבצים להוריד את השירים ואז יצא הדיסק ופתאום אתה נזכר. אתה רוצה להכריח אותי למחוק את השירים מהמחשב, לא נראה לי, לקח לי מלא זמן להשיג כל מיני שירים ואני לא מתכוון למחוק את זה. לגנוב? מה אתה מזיין ת´שכל, אני כבר אמרתי שאני קונה את הדיסק ביום חמישי, רק חבל שהדיסק אכזב אותי (כבר שמעתי את כולו בטאוור רקורדס ביום ראשון). וחוץ מזה, מה אתה מנפנף את אקו"ם בפנים שלי? למה אצלך כל הדיסקים מקוריים? למה אין לך קבצי אם פי 3? תעשה לי טובה, אתה לא יכול להלחם בזה שלכולם יש את: מסיבויאקה, תהודת זהות, קומפלט, קונטרא דיכאון במחשב, אישית אצלי זה הקלטות מהרדיו ואני מקשיב לזה נקודה, אף אחד לא יגרום לי למחוק את זה. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

(OG (gimel

New member
הצחקתני.

ולך אין שום קובץ MP3 לא חוקי על המחשב? גיב מי א ברייק. OG, I got a hole in me pocket

צחי טל

New member
ואני יוסיף לדברי הסבא רבא

כל מי שבא אלי לאיציק או למירק ושואל עם יש לי בוייאקהורוצה שאני יעביר לו אז בכמה מילים... go buy the cd you piss of shit ///// fuck עוף

BoR|S

New member
ואני מוסיף שייסק...

נגיד ככה, דבר ראשון אני גם עושה את זה כפי ששמת לב, דבר שני, לפחות שיר אחד ניתן להורדה מהאתר של גיוועצ (מסיבויאקה). בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

B-$ide

New member
אני עבריין,חחח,מצטער אני הולך.....

עכשיו לתחנת המשטרה הקרובה לביתי בכדי להסגיר את עצמי,כי מה לעשות ,נורא יושב לי על המצפון(כאילו רצחתי מישו,חחחחח) שיש לי 3 שירים של בויאקה על המחשב(ולזה התכוונתי לשליש מהאלבום,לא כולל הסקיטים),אז אתה יודע מה?אני לא אוהב בויאקה,תהרוג אותי,מה אני יכול לעשות,אני שומע אותם וזה לא עושה לי את זה. אז אני לא יקנה את הדיסק כי חבל לי על הכסף שאני יוציא על מנת לקנות דיסק שאני ישמע בו 3 שירים לכל היותר. ואחי אל תחשוב שאני יצרוב...אני לא יצרוב,יש לי מינימום כבוד ליוצרים,ואנלא יצרוב גם בגלל שאנלא מעוניין כ"כ בדיסק הזה. ותשמע מה אני הולך לעשות עם העניין הזה: 1.הולך ומוחק את מסיבויאקה,כי ת´שיר הזה אנלא אוהב. 2.בקשר לת.ז שזה שיר יפה ולקומפלט שאותו דווקא אהבתי,במסיבה הבאה או משו כזה תעשה לי הכרה עם קוואמי או מישו אחר, ותגיד לו שאני פושע שרוצה לשלם על פשעיו החמורים,אני ישלם לקוואמי אישית על שני שירים שיש לי במחשב ואבטיח לא להפיץ אותם. אני עדיין עבריין? ועוד משו...סבא,אני רוצה שאתה תכתוב פה הודעה שאומרת בדיוק "לי אין קובץ אחד של אמ פי 3 על המחשב" אתה יכול לעשות את זה בשבילי? חג שמח .

B-$ide

New member
סבא...אני הולך...

עכשיו לתחנת המשטרה הקרובה לביתי בכדי להסגיר את עצמי,כי מה לעשות ,נורא יושב לי על המצפון(כאילו רצחתי מישו,חחחחח) שיש לי 3 שירים של בויאקה על המחשב(ולזה התכוונתי לשליש מהאלבום,לא כולל הסקיטים),אז אתה יודע מה?אני לא אוהב בויאקה,תהרוג אותי,מה אני יכול לעשות,אני שומע אותם וזה לא עושה לי את זה. אז אני לא יקנה את הדיסק כי חבל לי על הכסף שאני יוציא על מנת לקנות דיסק שאני ישמע בו 3 שירים לכל היותר. ואחי אל תחשוב שאני יצרוב...אני לא יצרוב,יש לי מינימום כבוד ליוצרים,ואנלא יצרוב גם בגלל שאנלא מעוניין כ"כ בדיסק הזה. ותשמע מה אני הולך לעשות עם העניין הזה: 1.הולך ומוחק את מסיבויאקה,כי ת´שיר הזה אנלא אוהב. 2.בקשר לת.ז שזה שיר יפה ולקומפלט שאותו דווקא אהבתי,במסיבה הבאה או משו כזה תעשה לי הכרה עם קוואמי או מישו אחר, ותגיד לו שאני פושע שרוצה לשלם על פשעיו החמורים,אני ישלם לקוואמי אישית על שני שירים שיש לי במחשב ואבטיח לא להפיץ אותם. אני עדיין עבריין? ועוד משו...סבא,אני רוצה שאתה תכתוב פה הודעה שאומרת בדיוק "לי אין קובץ אחד של אמ פי 3 על המחשב" אתה יכול לעשות את זה בשבילי? חג שמח .

שירשיר

New member
שווה כל שקל

ואני לא משוחדת, זה פשוט אחלה דיסק וככה צריך להיות דיסק ראפ שמוכר! כבוד.

jewelta

New member
לי יש...

ואפילו אם זה באמת לא שווה את ה - 70 שאני שילמתי (ברמת אביב שוחטים) אני בכל זאת חושבת שחשוב לקנות. זה לא שאין ממי לצרוב, אבל אני נורא מנסה לתמוך בהיפ הופ הישראלי בכל צורה. אם אני לא מייצרת אותו ומקדמת אותו בצורה הזאת, אז לפחות לקנות. זה נורא חשוב לי ושווה לי להשקיע את הממון שלי בזה. אני מעדיפה לצרוב דיסק אחר (שעולה 80 או 90) ואת זה לקנות. חוץ מזה אני נהנת ממהו בטירוף, ולי אין אינטרנט בבית אז לא היו לי את כל השירים במחשב. בשבילי הוא היה שווה את זה. עדי

א. 60 שקל זה לא כ"כ הרבה

ב. בויאקה זה יופי של להקה ויופי של אנשים יש בתוכה ג. הדיסק טוב לא כמו סאבלימינל אבל גם בעטיפה של ממתק היו 10 שירים וזה מכר 40000 בלי צריבות וכל זה והם עשו את זה עם 3 להיטים מקסימום והרבה הערצה אז לדעתי גם בויאקה יכולים להצליח... הדיסק הזה יהיה אצלי הרבה במערכת כי הוא פשוט נותן אווירה טובה שאני משחק TEKKEN ושר בקולי קולות פלוס צרחות קרב יפניות אז זה מתאים לי לא מתאים לך אל תקנו כן לדעתי צריך לקנות כדי לתרום לסצנה ולשכנע עוד אנשים לקנות שתגדל הסצנה נ.ב. חמישי - צאת הדיסק 4 ימים אחי - מזויפים מטיילים בנתניה:)

למעלה