סקר

B-$ide

New member
סקר

אני אצל דוד שלי ונורא משעמם לי אז רציתי לדעת למי מהפורום כאן יש את האלבום של בויאקה?ולמי שאין ,האם הוא מתכנן לקנות אותו? לי אישית אין את האלבום ואני גם לא מתכנן לקנות אותו יש רק 9 שירים וזה לא שווה 60 ש"ח לדעתי, וגם הם מוגדרים כשירים ששמים רק בבר-מיצוות .

G-Ruff

New member
לי יש

קנו לי אותו, לא הייתי קונה לבד. ממש לא שווה לדעתי.

Curly

New member
ןאני חשבתי אתה לא רוצה לדבר איתי!!!

לא אין לי ואני לא רוצה כי אני לא מתה עליהם. זאת אומרת שבג´י ממש לא חשוב לי להקשיב אבל לא יותר מזה!! טל

double M

New member
לי יש

ולא כמו הקודמים שהגיבו להודעה, אני מרוצה מהדיסק, וחושב שהוא שווה כל אגורה ואף יותר

mushy

New member
לי אין עדיין את הדיסק....

אבל אני וחברות שלי מתכננות לקנות אתו ביחד...בכל זאת 60 שקל זה יקר והתגובות לא כל כך טובות....

zee

New member
אולי יהיה....

60 שקל! קצת נראה מוגזם וממה שאני רואה פה אנשים לא כ"כ מתלהבים אז קודם אני אשמע בעומק אני ממש אוהב ואז אני אקנה

babe10

New member
לי יש אותו מהיום שהוא יצא ../images/Emo65.gif

ואני לא מצטרת על אף שקל שהוצאתי עליו. הוא דיסק ט-עעים בטירוף. יש שם כמה שירים ממש טובים - כמו טרנטה, גואה, יד אחת, והסקיטים הורסים. במיוחד פאקו של קוטג´ השרוט וכוס כוס. לדעתי מומלץ. כל מי ששמע אותו התלהב בטירוף. ז ה כ ד א י!!!

MC JaNaNa

New member
תקנו את הדיסק הוא שווה כל פרוטה ../images/Emo45.gif ../images/Emo36.gif

הרבה כנראה ציפו לשמהו כמו "האור מציון" אבל קבלו דיסק סטלה מצחיק באווירה סבבה אבל 40 דקות ולא 60 דקות כמו של קובי אזס הם קצת התאכזבו ולקחו את זה קשה אבל הדיסק ממש ממש מעולה אפילו הסקיטים שלו נחמדים לאללה. בקיצ שוווה לקנות ואני לא היחיד שאומר לכם את זה אחרי שתשמעו אות כמה פעמיים פשוט תאהבו אותו. רשימת שירים וסקיטים 1.שוק שחור-סקיט 2.קומפלט 3.טלנובלה-סקיט 4.מסיבויאקה 5.כסף קל ft. מומי לוי 6.תעביר-סקיט 7.טרנטה 8.וויקיד צ´ול-סקיט של צ´ולו 9.קונטרה דיכאון (יאללה כפיים) ft. צ´ולו 10.קוטג´-פאקו-סקיט 11.טרף קל 12.כסף 98-סקיט 13.יד אחת 14.כוס כוס-סקיט עם לירון תאני 15.גואה 16.תהודת זהות 17.סלואו אחד-סקיט של לירון תאני 18.מסיבויאקה (היפ-הופ רימיקס)
נראה טוב על הנייר?? ככה זה גם נשמע ואולי 40 דקות נשמע קצר אבל זה עובר בסבבה של החיים דיסק ממש טוב PEACE ג´אננה

B-$ide

New member
זה בהחלט לא שווה ותכנס רגע...

אמרת שציפו לשמוע שירים כמו האור מציון??חחחחחח תבין ילד,אני כבר שבועות רבים מזיין ת´שכל לכל הילדים שזה הולך להיות דיסק ממש לא משו ובהרבה פחות טוב מהשב"ק השני,ואמרתי את זה לילדים שהיו שפוטים של בויאקה שכביכול אהבו כל שיר שיש ששמעו...אבל לאט לאט ככל שהדיסק התקרב יותר ילדים הצטרפו לדיעה שלי שהדיסק הזה הוא די עלוב בעיקרון ולא שווה יות מ30 שקל גג!!! וזה שזה דיסק סטלה כמו שאמרת ,זה בדיוק מה שזה!!זה פופ אמיתי וחי עם אלמנטים של היפ הופ..וזה לא נשמע טוב.אני לא יקנה ת´דיסק במילא יש לי כבר שליש ממנו במחשב. פיס.

Dr. M

New member
ג´ננה צודק!!!!!

אני קניתי את הדיסק ממש טוב!!!! הוא זורם חבל על הזמן!!! זה הדיסק הראשון שאני שומע את כל השירים ברצף ממש מולץ בחום booming & jamming Dr. M

Dr. M

New member
אנשים תפתחו קצת!!!

אתם ממש מושפעים מסאבלימינל או שבק אתם חושבים כל הדיסקים שיוצאו אחרי יהיו אותו דבר אתם לא מבינים שלכל אחד יש סגנון משלו ואף אחד לא יעתיק מאף אחד אחר!!! למשל לבויXקה יש סגנון היפ הופ-פנאן בויXקלני!! ששיך רק להם!! booming & jamming Dr. M

שריר

New member
לי יש את הדיסק אני לא ממש מבין בראפ

אבל דיסק שווה לדעתי לפחות את רוב הביטים לא אהבתי בהתחלה כי כמו שאמרתי אני אל ממש מבין בראפ אבל לאט לאט ואני כבר אוהב את רוב השירים אבל זה באמת לא ראפ עם הרבה משמעות לפחות לדעתי אבל בכל זאת דיסק טוב

kodgirl

New member
יש לי...

הברזתי משעתיים כדי לקנות אותו.... אני די מאוכזבת האמת....

לתשומת ליבכם. חשוב.

ציטוט של "b-side", מאחת ההודעות למטה: "יש לי שליש ממנו על המחשב". סליחה!? ואתה אומר שזה עלוב? אז תמחק את הקבצים! אם השירים מוצאים חן בעיניך כנראה שהדיסק לא כל-כך עלוב, ויותר חשוב, זה אומר שאתה חייב לבוייאקה כסף. אז אני מציע אחד מהפתרונות הבאים: 1. אתה מתקשר לאקו"ם ומבקש להסדיר את התשלומים על השירים שיש לך. 2. אתה מוחק את הקבצים מהמחשב. ואז בוחר אם לוותר על השירים או לקנות ת´דיסק. 3. אתה הולך לבוייאקה ומבקש מהם לשלם על השירים שיש לך. אם לא עשית אף אחד מאלה, אתה פשוט עבריין ע"פ החוק. ולדעתי, פורום שכזה, כמו כל פורום שעוסק במוסיקה כלשהי, חייב להחרים גנבי מוסיקה ומפרי זכויות יוצרים. לתשומת לבכם. סבא ג´ון

למעלה