סקר!!!

Picolo 1

New member
סקר!!!

כל אחד בבקשה לכתוב פה כמה מצילות יש לכם!! pLeAsE

tkz

New member
3

בגלל שאני חדש יחסית... ואין תקציב אבל K Costum Splash 10" Pasite Ride Zildijan Schimitar Crush 16"

Kodak997

New member
4...

K dark medium thin crash "17 Turkish "12 Splash רייד 20" של זילג´יאן סקימיטר והייהט מעפן של סקימיטר שאני מאוד מקווה להחליף בקרוב

chinchila

New member
וואו זאת הולכת להיות משימה ארוכה...

OK.... HI-HAT 10´ OF ORIENTAL HI-HAT 13´ K/Z OF ZILDJIAN HI-HAT 14´ OF PAISTE BELL 5´1/2 PAISTE SPLASH 6´ K ZIL SPLASH 8´ K ZIL SPLASH 10´ HH SABIAN SPLASH 12´ K ZIL CRASH 17´ K ZIL CRASH 18´ A ZIL RIDE 20´ K CUSTOM ZIL CHINA 17´ K CUSTOM ZIL CHINA 17´ AA SABIAN MINI CHINA 14´ K ZIL ZIL-BEL 8´ Z ZIL יכול להיות שהשמטתי משהו אבל זה בערך זה..

chinchila

New member
שתיקלטו שלפני 3-4 שנים נגנב לי קייס

אחר מלא במצילות!!! חלק מהמצילות הבאתי מקנדה... הרוב מפה! "כלי זבל" רוששו אותי לתקופות ארוכות אבל אני שרדתי! זה לא יאמן הפרש המחירים בין ישראל לקנדה לדוגמה... שם קראש K עולה איזה 200$ מקסימום!! וקחו בחשבון ששם דולר זה 2.8!!!!! בהופעות אני משתמש בערך ב10-12 מצילות... זה חלק מהקטע שלי!

danezeq

Member
איך גנבו לך!!!

בטח היית בתקופת משבר לא קטנה

chinchila

New member
הייתי אומלל...

כנראה שהשארתי את כל הקייס באיזה חדר חזרות ואו הבעלים או מי שהיה אחרי העלים אותם!!!

Kodak997

New member
../images/Emo2.gif

נראה לי שהוא התכוון לשאול כמה מצילות יש לך במערכת, לא במחסן!
אבל אחלה מצילות! אם אתה מתכוון למכור את אחד ההיהטים שלך, תודיע לי!

PorTnoY

New member
7

אז ככה...: RIDE ZILDJIAN A COSTOM 22 RIDE ZILDJIAN ZBT 22 CRASH ZILDJIAN A COSTOM 16 CRASH ZILDJIAN ZBT 16 HI HAT ZILDJIAN A COSTOM 14 HI HAT ZILDJIAN ZBT 14 SPLASH ZILDJIAN A COSTOM 8 אני מקווה לקנות צ´יינה בקרוב...

danezeq

Member
5 (7 כולל פעמונים?)

קראש K 16 זילדג´יאן קראש 17 PAISTE SIGNATURE ספלאש טורקיש "ROCK BEAT" 10 אינטש רייד והייהט "איכסקימיטר" פעמון (קאובל) L.P ועוד אחד מעפן של DIXON אגב - סתם שאלה - למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות כשיש שני ריידים? - כשלא שווה למכור את הישן...

chinchila

New member
עם השני בסדר אז לשמור לכל מצב..

שאנחנו נכנסנו להקלטות באתי עם קייס שלי וקייס של חבר כדי שיהיו לי אופציות פתוחות.. לא התאימה לי הרייד בLABEL אז שמתי את שלו. אז זה דבר ראשון לפעמים בא לנסות משהו חדש או שונה לכן כדי לשמור עוד צליל... עם אתה מנגן ג´אז אז ריידים זה הדבר הרי... שים אחת ואחת לידה כאילו שזאת שלמעלה תכסה חצי מהשניה וכך תוכל לשלב ולעבור מאחת לשניה! יש עוד אפשרויות כמובן...

למעלה